marți, 13 noiembrie 2007

Initiere a marelui Zeu Ra

Vorbeam cu prietena mea, Renate, despre materialele Alexandrei si ne-am oprit mai mult asupra lui Mahacohan; presiunea din chakra inimii ne-a facut sa ne oprim si sa trecem in planul nostru interior.
Ne-am trezit in fata unui imens diamant cu mii si mii de fatete minunat slefuite ce-si aruncau stropii de lumina aidoma licuricilor.
Ca intr-o carte, pagina a fost data si iata-ne in interiorul acestui briliant, absorbind din ochi interiorul si atingand cu palmele peretii de o fascinanta culoare albastruie deschisa, transparenta.
Undeva, in afara planului eteric in care pluteam, se facea simtita prezenta lui Mahacohan, ghidul nostru astral.
In acel albastru plutitor o raza de lumina ne-a atras atentia si am pornit in lungul ei; pe masura ce avansam raza se largea devenind tunel de lumina iar directia era Soarele, Marele Soare Central.
Noi, doua fiinte care inca pastram forma corpului uman, ne simteam absorbite catre acea Lumina ..... am patruns prin ea; treceam prin valuri, valuri de energie luminoasa simtind ca ne indreptam catre miezul ei; asa cum se trece dintr-o camera in alta, noi treceam din energie in energie; prin energie aurie, apoi auriu-verzui si rosu palid; cand s-a ajuns la acest moment un "picamar si un excavator" si-au facut aparitia si simteam pana in Anahata -fizica cum se lucreaza; aveam senzatia unor grohotisuri care sunt indepartate din inima noastra.
Apoi, "sapaturile" au incetat si pe un fundal calm si-a facut aparitia Marele Zeu Ra in costum de faraon cu emblemele regale.
A intins spre noi mana stanga, unde tinea un toiag spiralat care se termina cu un cap de sarpe; a intins mana dreapta unde avea o faclie aprinsa si tot dinspre el s-a apropiat de noi o diadema ca o bentita cu o piatra ovala pe mijloc; toate aceste simboluri le-am integrat, inspirandu-le
Am ramas in acele energii pana am simtit ca putem pleca; am multumit; intoarcerea s-a facut cu fata spre lumina in forma masculina cu straie de calugari de pe vremea lui Robin Hood - probabil o viata a noastra anterioara.
Am poposit in interiorul diamantului si usor trecand prin peretele de cristal ne-am trezit in fata unui ochi urias.
Priveam in acelasi timp diamantul stralucitor si ochiul; stateam in calm ....liniste..... si o imensa iubire. Simteam prezenta lui Mahacohan si cazusem intr-o dulce reverie.
Deodata, din adancul nostru un fulger de lumina tasneste in toata splendoarea sa si in mijlocul acelui foc o aparitie maiestoasa devine prezenta: un Sfinx urias si VIU .......era enorm, inalt cat piramida avea cand labe cand picioare de om; langa el a aparut muchia unei laturi a Piramidei Luminii si am inceput sa urcam pe blocuri pana am ajuns sus pe platou.
Era o imagine splendida a intregului complex; vedeam o multime de detalii; Mahacohan se facea simtit alaturi de Ackenaton; de undeva de sub noi au aparut fluxuri/raze de lumini care baleiau cerul si pamantul.
De undeva, de peste capul Sfinxului, si-a facut aparitia Marele Ra, de aceasta data ca disc al Soarelui.
Noi, am simtit ca ni se inmoaie picioarele ca ne asezam pe platou devenind una cu Piramida - am devenit varful piramidei.
Forta de atractie care se exercita asupra noastra era imensa; eram si varf, eram si lipite pe cate o fata a lui, incadrandu-l, reusind sa ne tinem de maini. Soarele a urcat pe bolta pana deasupra noastra emitandu-si lumina; era o revarsare continua prin corpul nostru pe langa el si in Piramida. Ochii ii tineam inchisi, asa de puternica era lumina. Emisia a continuat mult timp; nu puteam face nici o miscare eram pur si simplu tintuite de acea Forta.
Treptat a cedat si noi -hazliu - am simtit cum alunecam ca pe un topogan, in nisip la baza Piramidei.
Aspectele noastre astrale le simteam a fi ametite; am fost ajutate sa ne ridicam de fiinte de lumina, duse intr-o oaza vecina cu Piramida si asezate pe iarba sa ne odihnim
Iarba verde ne mangaia fata, contactul cu Pamantul ne aducea energia necesara
Ochii nostri s-au intors spre Piramida si au fost vrajiti: acum Piramida avea varf, era placata cu alb si stralucea in lumina Soarelui ... varful emitea raze alb/argintiu spre cele patru zari. Piramida in tot isi emitea aura care ne-a cuprins transformand corpurile noastre intr-o esenta diafana.
Din Piramida au iesit entitati de lumina, s-au apropiat si s-au inclinat multumindu-ne. Am multumit, ne-am inclinat si am sarutat Pamantul.
Simteam ca acele aspecte ale noastre sunt obosite dar fericite; ne-am ridicat revenind in planul nostru interior pt un alt ragaz de odihna.
Dar iata ca Mahacohan acum si-a facut aparitia.
Instinctiv, din Sahasrara a pornit catre el o emisie spiralata de lumina. Ne-a raspuns cu o alta emisie din Ajna care a fuzionat cu ochiul nostru al 3-lea. Era un pod energetic la nivelul fruntilor noastre.
Apoi totul s-a stins.
Am multumit cu iubire si recunostinta, cautand Pamntul de sub picioarele noastre umane.
Cu iubire Renate si Mihaela

Niciun comentariu: