sâmbătă, 17 noiembrie 2007

Initiere Thoth in Piramida Luminii Celeste

Din inima mea de diamant, lumina se extinde ca un evantai si anunta sosirea solului; frecventa mea se aliniaza cu a lui si inimile noastre devin una: Eu si El, Mahacohan, cohanul celor sapte lorzi ai Luminii.
Cu iubire ma ghideaza spre flacara mea geamana si spre uniunea cu Logosul Planetar - Sanat Kumara.
Primesc apoi lumina si iubirea celor sapte Lorzi ai Luminii; fiecare mi-a amprentat aura cu darurile lor si am pornit la drum; destinatia: inima Terrei; am poposit in diamantul ei cu acel pretios bagaj cerandu-i permisiunea de a oferi; abia am terminat de gandit.
.......Ooooo! si atunci am simtit cat de multe aveam de daruit; fiinta mea s-a transformat intr-un fluviu care daruia fiecarei particica din planeta, corpul meu devenise corpul ei si o impregna cu darurile oferite de Lorzii luminii.
Apoi am inceput EU, Sursa, sa eman lumina mea proprie, din Tot ceea ce Eu Sunt; ma simteam ca un perpetuum mobile.
............ Si, deodata, ma vad sus pe varful Piramidei Luminii Celeste, strop de argint incalzit de auriul Soarelui, priveam de la acea inaltime cand, incet, corpul mi s-a subtiat si, printr-o miscare de fuior am patruns in interior.
.........Un spatiu/camera din a carei pereti izvora o dulce lumina aurie; priveam in tacere asteptand .... cand, o prezenta s-a facut simtita; i-am vazut chipul intr-un discret clar-obscur: el, Marele THOT, indrumatorul nostru de peste veacuri.
Dinspre el, telepatic au venit cuvintele:
- Ce vrei tu, cel care esti ?
Oare ce vreau eu si de ce sunt aici, cand nici nu gandisem. Si nu cred ca am venit degeaba; dar ce vreau ? cum mintea nu ma ajuta, am coborat in inima si i-am permis sa graiasca.
- Imi vreau maretia mea si tot ceea ce Eu Sunt.
- Ce vei face cu ele?
- Le vreau pt Mama Pamant, pt Maretia ei si pt Tot ce Ea trebuie sa devina.
- Vei avea grija de Ea?
- Da! O voi proteja! Imi asum toate responsabilitatile!
Am multumit si m-am inclinat. In acel moment, THOT mi-a pus la gat un larg colan de lumina.
- Este al tau!
Am multumit si am revenit.

Azi, citind un mesaj de la Nico, am primit energia insamantata acolo si instantaneu, corpul meu a emis-o catre diamantul/inima al Terrei - iata deci ca functionez asa cum am grait.
Acum m-am racordat la reteaua cristica si la inima lordului Sananda; ce primesc de la el, emit catre voi in bataia unei singure inimi plina de iubire si lumina.
Pace si iubire
Eu Sunt Ceea Ce Eu Sunt

Niciun comentariu: