miercuri, 23 ianuarie 2008

Metatron si Leul Alb

Ne-am adunat mai multi de asta data : Cornelia, Viorica, Mariana, Monica, Renate, Cristina-Mirela (sosita in spirit – ea si-a scris deja trairea ei) si eu. Nici nu ne asezaseram bine ca energiile s-au manifestat puternic: o frumoasa energie de purificare a planat peste noi si spatiul ocupat, facand astfel pregatirea pt sosirea lui Metatron care a dirijat spectacolul.
Metatron ne-a ridicat vibratiile ajungand in dimensiunea a 10-a (dupa cum a spus Thoth - mesaj transmis Vioricai) si acolo cubul sau a lucrat asupra Chakrelor, meridianelor si corpurilor noastre. Ne-a tinut in energiile sale aproape o ora timp in care figurile geometrice ce alcatuiesc cubul au lucrat pe rand sau toate odata pe corpul nostru. Nu e usor de descris acel colorit acel joc de figuri geometrice acele minunate imagini - mai ales ca uneori simteam ca ne fura si somnul - las libera imaginatia voastra. La sfarsit, Metatron si-a incheiat transmisia energetica lasandu-ne tremurand de frig...... Ne pregateam de plecare, cand ceva mi-a atras atentia ….. o energie noua se simtea in inima noastra si cerea permisiunea de a fi primita …. asa am si facut.
O frumoasa energia alba ne-a invaluit, ca un nor alb pufos, iubitor, ce ne umplea inimile; pe acest fundal alb s-a lasat constientizat si privit un imens …LEU ALB.
Ce ne-a trasnsmis Leul Alb: Este un spirit ce face parte din Fratia Alba de care apartinem si noi. A venit cu acest simbol, stiind ca ne va fi mai usor sa-l vizualizam si sa intelegem ca el reprezinta forta – puterea pe care ne-o ofera. Aceasta putere ne va fi folositoare pe calea noastra de ascensiune cand in jurul noastru vor avea loc schimbari ce ne pot periclita echilibrul interior.Prin simpla vizualizare si exprimare a intentiei de a fi ajutat, energia lui va fi prezenta.
In spatele simbolului de Leu se putea vedea la mica distanta silueta acelei entitati: era de aspect masculin tot in alb imbracat, subtire, inalt si cu par castaniu deschis pana la umeri; langa el se simteau o multitudine de alte spirite care asistau la intalnire.
A stat cu noi mai bine de o ora si ne-a rugat sa transmitem informatia - este o energie pe cat de puternica pe atat de blanda si iubitoare. Acum cand va scriu, este langa mine si caut pe cat pot sa incarc aceasta pagina cu energia lui. La final a facut din energia sa o pelerina pt fiecare .... este o blanita alba care ne infasoara din cap pana in talpi.
Daca prima energie s-a manifestat de o verticalitate si intransigenta geometrica, lucrand pe noi aidoma unui arhitect care respecta proiectul - arhitectul si conducatorul lucrarii fiind insusi METATRON, a doua s-a manifestat ca o imensa prajitura cu frisca bine insiropata; ambele conectandu-ne cu noi insine la un nivel si mai profund.
Accesati cele doua energii prin simpla intentie - doar la dorinta voastra. Noi le-am ancorat pana in nucleul de diamant al Terrei cu intentia de a proteja, a calauzi pe drumul de ascensiune si a usura aceasta cale pt intreaga omenire.
Cu iubire ne luam ramas bun

Niciun comentariu: