luni, 14 ianuarie 2008

Vizita in Salile din Amenti

14-1-08
La sfarsitul zilei constatasem acumulari negative pe corpul emotional si simteam nevoia unei purificari; asa ca am facut conexiunea cu sinele meu si i-am spus: dragul meu doresc purificare, activare si tot ce crezi tu ca e de trebuinta, stii chiar mai bine decat mine de ce anume am nevoie; m-am relaxat si l-am invitat in corp.
Dupa cateva secunde am simtit/vazut ca imi trimite culoarea albastra si a actionat prin ea; au urmat culorile verde si alb, fiecare mentinandu-se atat cat era necesar (dupa ce am integrat flacarile date de St Germain, m-a lasat singura sa-mi fac purificari si activari; mi-a transmis simplu; “- Poti si tu sa o faci “. Am retinut si m-am conformat.
Ma abandonasem total acestor culori ce imi aduceau refacerea dorita si intrasem intr-o stare de semisomn, cand, am realizat ca ce era in fata ochilor mei nu era altul decat culoarul ascendent al Piramidei Luminii Celeste. Constiinta mea a pornit rapid in sus pe scari pana in camera regelui si m-am lungit in sarcofag. Deasupra mea am vazut aplecandu-se trei entitati de lumina, doua deoparte a unei laturi si una pe latura opusa; partea din spate a capului lor spre zona occipitala era mult alungita fata de a noastra si se termina cu un aspect de franjuri/raze luminoase; si mai mirata am fost cand am vazut ca aratam ca ei; lucrarea a continuat sub privirea ocrotitoare a ochiului lui Horus -ooauu! cat de mult suntem iubiti si ocrotiti, numai inima poate grai; dupa nu stiu cat timp, planseul sarcofagului a devenit o platforma aidoma liftului cu care am coborat in adancul meu, poposind in Salile din Amenti ... Amenti .... Amenti, nume ce-mi incanta sufletul prin muzica lui, Acasa ….. caci aici m-am simtit ACASA …. iar pe cele 32 de fiinte de Lumina i-am perceput ca pe parintii mei; am fost primita in lumina iubitoare a focului si intelepciunii lor.
Ei sunt Copii ai Luminii, coborati pe Pamant, ajutand omenirea in eliberarea sa din sclavia intunericului. Ei sunt Marii Maestri ce duc o viata necunoscuta oamenilor, dar din timp in timp se incarneaza printre oameni pt a-i calauzi. Acesti Maestri locuiesc in Salile din Amenti.
“Preaputernici si stranii sunt, invaluiti in puterea lor,
Tacuti, atoatestiutori, atragand spre ei forta Vietii,
Diferiti si totusi una cu copiii omului.
Da, diferiti si totusi Una cu Copii Luminii.”…(Tablitele de smarald.... )

Aici, in aceste sali, Sinele meu Maestru, m-a condus in fata Maestrului Mortii.
M-am inclinat in fata sa, multumindu-i cu adanc respect pt invataturile sale si rugandu-l sa ma elibereze din procesul viata -moarte, caci simt ca am incheiat acest proces; am realizat constientizarea vietii si a Luminii, iar vechiul proces il simt depasit.
M-a ascultat graind inevitabilul “- De ce ?”
- Sunt propriul meu stapan, imi asum toate responsabilitatile si toata cunoasterea mea o voi oferi Omenirii, aducand Lumina si raspandind-o.
M-am inclinat multumind, iar Sinele m-a condus in alta sala unde simteam ca sunt ceilalti Maestri. Ma primeau si ma lasau sa ma cufund in lumina lor; sentimentul ca sunt parintii mei nu ma parasea, inspiram sa aduc cat mai mult din energia lor aici, in corp fizic si sa o manifest la momentul potrivit. Trecand printre Ei, le simteam atingerea si fiecare avea ceva sa-mi ofere, ceva ce ramanea in campul energetic al corpului meu.
Dupa aceasta vizita, Sinele m-a predat Marelui Thoth. Eram cu el in spatiul dintre Sfinx si Marea Piramida a Luminii Celeste. Mi-a facut semn sa-l urmez catre constructiile de sub Sfinx, dar nu spre temple, ci mai adanc; am inteles ca este vorba de nava sa, graindu-mi mereu: “– Aminteste-ti ... Aminteste-ti!"
Ce bine ar fi daca s-ar produce aceasta instantaneu - dar am observat ca amintirea apare prin simtire ….. si atunci mi-am permis sa simt ….. si iata ce am simtit: ca am patruns in nava, ca am luat loc pe locul meu si ca am luat ceva de acolo care imi apartinea pe drept; iar mai tarziu a aparut sentimentul ca stiu: stiu ca am fost cu ei, atlantii, ca am urcat pe nava dupa scufundarea Atlantidei, ca Thoth ne-a adus in vechiul KHEM – Egiptul de azi …..
E bun si atat, cat am reusit sa-mi reamintesc azi.
Si pt ca energia lui Thoth se face mereu simtita, mi-am permis sa o integrez, sa devin una cu el, sa devin una cu Piramida; ca urmare, Thoth m-a adus in vortexul din axul Piramidei, se sta acolo cat se doreste - e maret ce se intampla ! …. pot doar sa va spun: incercati, fiti acolo si observati-va.
Cu iubire si lumina in ACUM
Mihaela

3 comentarii:

Lukerrr1 spunea...

Aceasta experienta ai trait-o dedublandu-te ?

Lukerrr1 spunea...

Aceasta experienta ai trait-o dedublandu-te ?

Motish spunea...

Am trait-o si eu dedublandu-ma.
Nu am putut sa trec de Copii/Maestrii (daca asa au fost numite sferele de legatura cu oamenii) dar sunt sigur ca sunt tot sclavi, suntem noi la nivel ierarhic superior-EGO, prin ei se transmite energie mai departe, energie produsa din emotiile oamenilor(viziune formata in context uman propriu).
Am scris despre experientele mele la adresa: replaymotish.blogspot.ro si sunt din ce in ce mai uimit sa vad ca exista corelatii in ceea ce am vazut eu si ce citesc acum.