marți, 19 februarie 2008

Anastasia

Draga Familie
Noi cei din Iasi, am cumparat cartile Anastasiei, talismanele din lemn de cedru si semintele de conuri de cedru.
Iata cateva trairi, din timpul scurt de cand ele sunt in casa mea. Cartea indica un scurt ceremonial de conectare cu cedrii in momentul in care iti pui la gat acel disc de lemn de cedru: sa stai descult pe iarba, sa aplici talismanul cu mana stanga pe piept cam un minut pana ii vei simti raspunsul.
Petecutul de iarba l-am descoperit chiar in gradina mea, dar de cate ori imi faceam planul sa stau pe el, nu se intampla, asa ca am decis ca atunci cand va sosi momentul, voi sti. Si mi-am scos din cap proiectul si nerabdarea.
Si asa sa si intamplat: intr-o dimineata cand strada era inca linistita, un indemn m-a scos afara din casa si desculta am pasit pe acel petec de iarba; cerul era acoperit, o fulguiala fina si un …. nesfarsit parfum inunda gradina; parfumul venea de pretutindeni, puternic, inmiresmat; am multumit cedrului ca a sosit in casa mea si i-am transmis ca este primit cu toata iubirea inimii mele; ninsoarea s-a intetit; cadea pe obraji, pe brate purificand aura; o discreta pala de vant a venit intai in fata, apoi in spate …. m-a facut sa ma gandesc la Ramtha ... eram si eu vantul, eram contopita cu natura …. si atunci cedrul lipit de pieptul meu mi-a transmis bataia inimii sale …..si pur si simplu am stiut ca de aici in colo ….. suntem. Acum cand scriu despre el sau cand povestesc, este prezent si isi emana parfumul; alteori imi aduce aminte sa-l ating si sa-l lustruiesc.

Semintele de con au un gust placut, sunt uleioase si am observat ca ajuta mult la tranzitul intestinal; cine are astfel de probleme cred ca l-ar ajuta. Dar ce este si mai frumos este conexiunea la nivel cosmic dintre elementele natura: Terra - OM - galaxii.
Iata de unde incepe povestea:
…De la ultimul material al lui Tobias, despre energia Noua unde aflam informatia: energia Gaiei se retrage incet, cu blandete; sunt oamenii pregatiti sa aiba grija de pamant de ape, de animale, de aer de paduri ?
In acel moment, un soc electric m-a strabatut din crestet pana in talpi si m-am auzit spunand: DA, sunt pregatita si imi asum toate aceste responsabilitati, eu pot ….. eu pot … eu pot … energia continua sa curga ca un curent electric prin Sahasrara, prin talpi, adanc in Pamant; lacrimi aveam in ochii iar inima imi tresalta de emotia constientizarii.

Renate m-a sunat si ii povesteam cele intamplate, insa telefonul ei avea urmatoarea motivatie: chemarea cedrilor. In fata noastra a aparut un cedru maestru: si-a aplecat crengile in semn de salut si multumire, dupa care am devenit una cu el; eram insasi copacul acela maret si grandios: coroana noastra atingea cerul iar radacinile erau in insasi inima de cristal a Mamei Terra: am pornit pe raza-ghid a cedrului cu o viteza fantastica: ni se comunica ca facem o vizita cosmica de foarte mare importanta, prin locuri care ne sunt cunoscute. Sufletul Terrei ne-a insotit o perioada pt a ne arata locul de deplina pace si armonie unde se va retrage, iar noi am calatorit mai departe; treceam pe langa diversi astri, privind si absorbind energia cu o viteza de nedescris; deasupra Caii Lactee viteza a incetinit devenind o plutire lina; ne plimbam printre nebuloase, energii de praf stelar, sori; eram o corabie inafara timpului si spatiului.
Daca primul astru a avut o culore rosie, ultimul pe langa care am trecut era alb stralucitor, deosebit de intens; in fata lui viteza iar s-a incetinit, am simtit indemnul de a inspira cat mai mult din lumina sa, apoi am executat o curba larga si am facut miscarea de intoarcere; ni se transmitea ca toate aceste energii sunt importante pt Terra si sa luam cat putem de mult.
Intoarcerea a fost mult mai rapida: Maestrul cedru stia ca posibilitatile mele sunt pe sfrsite si ma proteja. Am devenit eu-cedrul; prin coroana mea/a lui, acea energie, sub o forma sferica ni s-a scurs prin tulpina, radacini, pana in inima de cristal a Terrei si de aici s-a expandat in toata masa Pamantului.
………Apoi am incercat sa ne revenim ………totul a fost asa de rapid, de neasteptat si de intens, incat nu reuseam sa ne revenim; in decurs de cateva minute am strabatut o galaxie ……incredibil si totusi adevarat …..fantastic de minunat.

Sigur, multi dintre voi care aveti talismanele de cedru veti trai astfel de experiente.
…..cu mult drag va imbratiseaza
Renate si Mihaela

Niciun comentariu: