vineri, 29 februarie 2008

Drag frate mai mare si Comandor al Flotelor Galactice

Drag frate mai mare si Comandor al flotelor galactice Mi-ai transmis telepatic dorinta de a face chemarea. Iata, am facut-o. O parte din componentii flotei tale au raspuns ........ si ca ei mai sunt si altii. Tu ii astepti si pe ei Bucuria noastra este si bucuria voastra, a acelor din spatiu. Precum stii, fiecare detine in "buzunarul de la haina" o revelatie cu tine/voi care acum le-au scris aici pe site sau si le-au amintit.
Ei vor astepta individual sau colectiv, mesaje de la tine, la timpul potrivit.
Rugamintea mea este sa ne ajuti sa intensificam conexiunea cu tine si echipa ta. Extind rugamintea si catre Marele Zeu Zamolxe, Lord Sananda si Ierarhia Cosmica pt ziua de maine cand ne reunim la ora 10.
Dragi si drage, invitatia este pt toti - ne putem reuni prin teleportare - asa cum Lord Sananda ne invata ---- si daca Comandamentul Asthar ne permite, sosim pe nava lor - un punct bun ca reper si usor de gasit prin intentie si afirmatie.
Ora nu va fi o limitare; la ce ora veti dori, va fi binevenit.
Daca apoi veti avea placerea sa va scrieti impresiile, va vom multumi pt darurile voastre.
Pe maine, dragi si drage, pe nava Comandorului.
Nespus de bucuroasa, sora voastra pamanteana. Mihaela
Grupul s-a format. Suntem aici 10, deci UNU ......si alte mii de UNU.
Iata-ne: Cristi si Raluca, Liliana, Mariana, Cornelia, Viorica, Renate, Anca, Mihaela, Gabriel
Ne umplem inimile cu energia iubirii si prin maretul markaba la care am lucrat dimineata, zburam catre nava Comandorului Asthar Sheran.
Cine ne insoteste, cine sunt invitati ? TOTI.
Voi, principalii participanti - in cinstea carora se face aceasta mare celebrare - este celebrarea Martisorului - e UNU MARTIE - e celebrarea reuniunii cu familia noastra cosmica, sosita pe nava. E celebrarea primei reuniuni constiente de acest gen - e celebrarea primaverii, a renasterii, e celebrarea trezirii constiintei noastre si a pasirii in EPOCA de AUR.
UN VIVAT PUTERNIC pt NOI CEI DE PE TERRA
Bucuria celor de pe nava o simtim imensa ... Cine sunt in jurul nostru ? Iata-i: Parintele Zamolxis, Lord Sananda, Comandorul care sunt in imediata voastra apropiere.
Cercul Crimson, Shaumbra, Fratia Alba, Cohanii, Lorzii, Logosii, Arhanghelii, ghizi, Spiritul Terrei, Zeitele si Lady, invitati de pe Andromeda, Arcturia, Pleiade, Sirius, Marte, Venus, Orion, Lira, Alfa Centaur, Telos, Shambala …
Din inima noastra au plecat flori de lumina catre toata aceasta adunare si ne-am dispersat printre ei sa le vorbim sa ne bucuram - grupul de pamanteni il simtim numeros - familia ne daruieste din iubirea lor si absorbind, vibratia creste la fel si perceptia.
Simtim ca iubirea noastra a declansat aceasta suprema creatie divina, iubirea pt Terra - care straluceste ca un briant in interiorul Creatiei - acest Martisor este o buna vestire a Noului Armonic, vesteste o unificare pe alt plan profund cu Spiritul Pamantului.
Axa centrala este Romania in conexiune stransa cu inima Creatorului.
Se celebreaza aceasta Unificare ... bucuria se face iar simtita ... tot ce are loc acum inseamna o si mai mare deschidere pt Romania.
Incepe acumularea de Lumina in corpurile noastre .... dam permisiunea ...... ne deschidem chakrele .....
Incepe expandarea, suntem inima de cristal .... expandam mai mult dand permisiunea Energiei Noi sa patrunda, sa se ancoreze in interiorul merkabei.
Asthar Sheran ne da permisiunea sa patrundem in ochii sai si simtim ca se face o conexiune cu energia cosmica.
Suntem toti tinuti in bratele celor 3: Asthar, Sananda, Zamolxis - e un sentiment de trinitate - suntem in inima lui UNU.
Totul ancoram in Romania.
Pe nava s-a format un nucleu de aur divin. Simtim energia Lordului Budha, care ne invaluie in iubirea sa; el aduce constiinta intelepciunii si o conecteaza la nucleul de aur ...... multumim, multumim marete Lord ...... toata nava straluceste ca un nucleu/cub aidoma celui a lui Metatron.
Bucuria si iubirea Comandorului si a echipei sale se face simtita ...... multumim, multumim, dragi frati mai mari.
Simtim apropierea grupului faraonic - divinitatea regala faraonica; in fruntea lor este marele Akehnaton .... noi suntem semintele plantate in Egiptul antic in perioada sa si inflorite acum in Romania: bucurie, bucurie!
Akhnaton vine cu toti discipolii sai, sunt imbracati in costume de ceremonie de culoare alba cu podoabe de aur de o stralucire fastuoasa; aduc vase de aur si le pun la picioarele noastre; ele contin daruri spirituale de lumina, comori de intelepciune. ..... misterele Egiptului antic; cadouri regale sub forma de coduri, aduse de la Marele RA ,.... pt toata omenirea prin scumpa noastra Romania.
Daca in Egiptul antic, Lumina a fost respinsa (lucrare inceputa de Akhnaton - cartea "Din tainele Faraonilor" de Melfior Ra), la rugamintea lui Akehnaton catre marele Zeu Ra. Lumina este data acum prin gratia Creatorului, neamului romanesc.
Multumim Marelui Tata si Creator ca isi coboara din nou Lumina pe Pamant prin acest popor.
Se facea simtita axa de legatura majora, dintre Marele Ra - Egipt -Romania. Se facea simtit locul nostru de origine, dintr-o Mare Galaxie indepartata - care venea prin Soarele Central -Terra aducand Lumina - simteam un fel de arbore genealogic, copiii ai Luminii, veniti prin Sori, copii ai acestor familii faraonice, esenta divina a intelepciunii misterelor, intrupati acum, in Romania, participand acum la triumful definitiv al Luminii.
Prin gratia si dorinta Creatorului - fiind discipolii sai - aducem si ancoram pe Planeta toate aceste daruri de Lumina pt binele suprem al Omenirii .... multumim, multumim.
Se apropie energia de iubire a Lordului Sananda si a Mariei Magdalena ...activam Terra in constiinta iubirii sacre si in constiinta diamantina ...... multumim, multumim.
Soseste energia puternica a Lordului Melkizedek; e o energie puternica ce constatam ca aduce modificari in corpul nostru pana la nivel de ADN ..... presiuni se exercitau asupra plamanilor ... si cand durerile s-au intensificat am inteles ca ne este pregatit corpul sa primim energia fotonica; Lord Melkizedek a venit cu aceasta constientizare ca deja corpurile incep sa primeasca aceasta energie.
..... Simteam energia fotonica cu efect asupra apei din corp si cum se dizolva in lichidele corpului - am devenit mai usori - ceva greu a disparut - presiuni, apasari, au disparut - levitam in propriul corp.
Energia fotonica este mult mai usoara; ne indepartam de energia electronului care are masa si pluteam in campul fotonic.
Am realizat ca, pe nava, prietenii nostri au format un portal si ne-au dat oportunitatea de a pasi in aceasta noua energie fotonica de a o simti .... Ce am simtit cand am fost in contact cu ea ?
Vindecare!; acesta a fost sentimentul. Fantastic! Ea inseamna o vindecare masiva si rapida.
Constientizarea a venit rapid si prietenii nostri s-au bucurat .
In acel moment deasupra tuturor, deasupra navei, o Lumina a inceput .... un Rasarit .... un pic .... apoi tot mai mare ... se apropia de noi ...... toti de pe nava o priveam si intelegeam .... ca Pacea Luminii Celeste vine catre noi .... suntem Acum in Noua Era de Aur ... in Constiinta aceste Ere ... Si catre aceasta Lumina ....Spiritul Planetei se indreapta.
Priveam toti cum are loc nunta Planetei cu aceasta Constiinta ........ ce frumos a descris Cosbuc Nunta Zamfirei; crai, craiese , sositi in radvane aurite din toate colturile, vietati ale naturii pt o celebrare ... iata cum o imagine terestra poate capata proportii cosmice.
Simteam ca vastitatea evenimentelor ne depaseste, eram coplesite asa ca destul de repede am ancorat, am multumit tuturor participantilor si ne-am retras in corpul fizic.
Nu am putut scapa de "baia de soare" si Parintele Zamolxe a stat pe "capul" nostru pana am intrat in Piramida si ne-am scaldat in Lumina Soarelui Zamolxian ..... stie el ce stie.
Multumim pt tot ce am primit si a sosit momentul unei bine meritate odihne .....corpul fizic o cere.
Va imbratisam in aceeasi ordine in care am intrat in casa voastra si ne luam ramas bun.
...........iubire ......armonie .....prosperitate

Niciun comentariu: