miercuri, 27 februarie 2008

Intalnire la nivel inalt sub patronajul Marelui Zeu Zamolxe

Ne-am reunit la Cornelia: Mariana, Monica, Liliana, Viorica, eu si Renate: eram 7.
Dupa cateva respiratii de armonizare si relaxare am patruns in inima. Aici am fost intampinate de Iisus cu energia sa blanda si iubitoare Am inceput sa facem invocarile: Marele Zeu Zamolxis, toti Lorzii Luminii, Creatorul, toata ierarhia Cosmica si Planetara … pt a fi sigure ca nu omitem pe nimeni. Imediat figura centrala a devenit Zamolxe, tinand in mainile sale o frumoasa sfera de cristal unde se reflecta imaginea Mamei Divine – el a ghidat aceasta lucrare.
(Expunerea ce urmeaza va cuprinde informatii adunate de la toate prietenele participante la meditatie) O energie compacta si luminoasa a sosit , ca o energie de grup, reprezentand energia regala faraonica - soseau cu daruri de Lumina – s-a putut distinge: anc-ul, potirul, toiagul …
Noi ne-am repartizat pe toata suprafata Romaniei ca o stea, iar ei s-au pozitionat ca energie – grup in centrul tarii. Acest nucleu energetic si-a extins conexiunile cu inimile noastre, apoi cu fiecare oras si zona importanta a Romaniei. Marele Zeu era un adevarat magician al acestei scene, dirijand, sustinand, clarificandu-ne: asa am inteles importanta acestei lucrari pt Romania si locuitorii ei, pt orasul Bucuresti, dat fiind sammitul ce va avea loc in luna aprilie.
Emiterea razelor luminoase din partea grupului faraonic a devenit o retea stralucitoare deasupra Romaniei, multidimensionala scaldata in iubitoarea energie christica. Ea s-a conectat in miezul Pamantului, s-a conectat la Crucea Energetica, trecand apoi in partea opusa, spre Oceanul Pacific, unde am simtit ca se face conexiunea cu vechea Lemurie.
Energia si vibratia noastra s-a ridicat (pana in 13D) si am putut percepe mai bine energia Comandei Asthar, Lorzii: Budha, Maitreya, Melkizedek, Lumina Creatorului, pana s-a facut simtita o energie deosebita, ... venea de foarte departe, isi aducea darurile ei “vazand“ lucrarea care se face pt Pamant si dorind sa-si aduca contributia: era o energie din alt Univers. Comanda Asthar a intampinat-o, transmitandu-ne ca noii sositi sunt cunoscuti.
A durat cam o ora cat aceste minunate entitati au trimis energia lor in primul rand Romaniei; s-a lucrat cu entitatile de Lumina ce sunt in jurul Casei Poporului, s-a activat cristalul – piramida de sub aceasta, s-a purificat si energizat zona. St.-Germain cu flacara violet facea munca de transmutare. Imaginea de ansamblu s-a intensificat: simteam/vedeam o coloana de lumina de diametrul Romaniei, cu ramificatii multiple catre toate zonele tarii, conectata la Marele Soare Central, la Soarele din centrul Pamantului, la Lemuria si la planete ale Universului. Si, sa spunem, “deasupra“ noastra simteam toti maestrii Luminii ce lucrau intr-o perfecta sincronicitate. Am simtit ca suntem goliti in minte, inima si trup devenind adevarate canale de Lumina umplute cu o pace adanca, calma, calda, iubitoare …… pt multe clipe din aceasta meditatie am uitat complet de identitatea noastra …… totul era in perfectiunea divina caci ne-au adus la starea de UNU …….. simteam, gandeam, exprimam noi toate, aceeasi viziune sau idee.
Steaua noastra de 7 s-a “scurs’ in grupul faraonic, ni s-au alaturat cei 24 de intelepti si acest UNU a format un miez cristalin pur, peste care Creatorul a asternut cel mai pur “praf “ cosmic care a ajuns in inima si mintea tuturor umanilor si a tuturor aspectelor de viata.
…… Am ramas mult timp in contemplatie … pana cand Zamolxe ne-a anuntat ca emisia s-a terminat si ne-a invitat in piramida nordica;
Aici ne-a transmis ca suntem bine veniti oricand, mai mult, dupa o astfel de meditatie, sa intram in Soarele din Piramida Nordica sa ne umplem cu energia lui, caci este o energie specifica noua si corespunzatoare cu locul unde suntem nascuti.
Am multumit am ancorat si incet ne-am retras; corpurile noastre dadeau semne de prea plin si era necesar timpul de absorbtie.
Am revenit acasa cu o singura dorinta …. de somn; dar acum totul este atat de neasteptat ! … nu stiu cand…., o raza de iubire m-a atentionat ca cineva ma cheama ….am mers pe firul ei si am ajuns in fata preaiubitului Zamolxis; am fost condusa in marea sala de intalniri, unde la scurt timp au sosit si cei 24 (am chemat-o si pe Renate imediat) ne-am asezat cu totii in cerc, primind lumina si iubirea de la ei ….. si iata cum o “usa“ s-a deschis si un grup de extraterestri avansa catre noi ….. au venit mai aproape si atunci am putut sa-l recunosc/simt pe Asthar Seran - mi-a transmis ca ei au venit acum in urma cererii mele de ajutor catre Univers. Sa spun ca in acele momente am ramas fara grai, ar fi prea putin.
A venit in fata noastra; ne-a pus mainile pe umeri (totul se petrece simultan la amandoua ) si ne-a privit in ochi; ochii sai au emis raze de lumina care au inceput sa desfunde canale energetice din capul nostru (tuseam, stranutam, lacrimam, mici pocnete in sinusuri); am vazut ca suntem imbracate ca ei: tunica albastra cu steluta aurie pe piept; o stea din palma sa a dirijat-o spre noi si alta serie de stranuturi s-au pornit.
Am cerut /rugat ajutor si posibilitatea de comunicare cu ei mai buna …..si cam asa ne-am despartit, caci corpurile noastre acum chiar aveau nevoie de somn.
…………..Prima raza de lumina mi-a adus constientizarea ca facem parte din Comanda Asthar…si atunci brusc m-am trezit.
Va imbratisam cu toata iubirea si tot ce am primit va daruim, inmiit
Cornelia, Viorica, Monica, Mariana, Renate, Liliana, Mihaela

Niciun comentariu: