sâmbătă, 1 martie 2008

Pregatire pentru marea intalnire cu Comandorul Asthar Sheran

Pregatire inainte de marea intalnire
Dis-de dimineata am simtit chemarea Comandorului. Impreuna cu Renate am facut invocarea catre Marele Zeu Zamolxis, Lord Sananda si Creator. Comandorul ne-a ajutat sa intelegem importanta noastra si seriozitatea lucrarii. In jurul noastru s-a format un Mer-Ka-Ba imens, era merkaba-ul Romaniei, iar prin lumina ce se trimitea catre el se ridica insasi vibratia Romaniei.
Asthar ne activeaza steaua tetraedrica de pe pieptul nostru si se face o conexiune la nivel de minte, inima pt a expanda mai usor si a atinge merkaba-ul Romaniei.
Vedem creandu-se inima de cristal a tarii, In centrul ei, un briliant cu mii de raze si fatete. Este inima Creatorului - este inima de cristal a Romaniei, cu energia de iubire a Creatorului .... emotia este mare pt noi si transmitem iubirea noastra nespusa pt Tine.
Aceasta energie superioara divina, o transmit inimile noastre markaba-ului tarii pt a fi atinsa de toti locuitorii - este energia cea mai pura, cea mai stralucitoare.
Toti romanii ating aceasta inima care este formata din energia celei mai pure iubiri a lor pt tara si pt Creator; ... noi avem esenta superioara a Creatorului in corpul nostru, avem ceakra inimii deschisa, avem puterea de iubire si de comunicare, noi suntem unici. Devenim tara divina cu cea mai luxurianta energie.
Merkaba se expandeaza facandu-se conexiunea cu Marele Soare Central si cu inima mamei Terra. Curgerea Luminii se face in acest ax, intarind merkaba Romaniei unde sunt aduse coduri ale constiintei cristice, diamantine si cosmice, toate reprezentand si devenind esenta cea mai pura cea mai brilianta a Romaniei.
Onoram Creatia Divina. Creatorul si-a axat energia sa catre toti locuitorii Romaniei; suntem in gratie divina pt a ridica Romania si Terra la cel mai inalt nivel spiritual.
Se produce o impamantare extrem de puternica a merkabei in chiar centrul tarii - este o merkaba de o forta imensa ce isi are originea in inima si ADN -ul nostru - este un cristal urias ce toti il purtam in noi si prin simpla constientizare il activam.
Acest merkaba, il predam Divinitatii pt a se lucra prin el fara oprire si a-l inalta la energia sa benefica pt toata omenirea.
Il simtim cum se ancoreaza in tot ce este viu, regn mineral, vegetal, animal ..... si simtim cum atentia ne este dirijata catre cristalele muntilor nostri, adanc spre radacinile lor - aceste radacini muntoase asigura ca o fortareata de Lumina protectia si paza tarii.
Aceste cristale au corespondent in tesutul nostru osos .... si iata ce ne-au activat:
----cristalul din frunte, mare cat un ou de porumbel; cu cat se activeaza fatetele cresc, iar profunzimea luminii si a culorilor se diversifica.
----cristalele ochilor - sunt fluide plasmatice - in forma de prisma, permitand o vedere multidimensionala.
----cristale in urechi - in fiecare avem doua mici cristale ca doua perlute.
---- s-a activat apoi o tija de aur (e prima data cand simtim asa ceva), corespunde cu axul nostru divin si o simtim cum se topeste in interiorul nostru.
Simtim ca energiile se reduc; permitem curgerea lor in corp si ancorarea in axa Romaniei si a Terrei. Multumim Comandorului pt aceasta pregatire, activare si Parintelui drag Zamolxe, parinte a romanilor,din toata fiinta noastra launtrica si ne pregatim in continuare pt marea reuniune de familie de la ora 10.

Niciun comentariu: