vineri, 8 august 2008

Comanda Asthar va saluta

8.08.2008

Comanda Asthar va saluta

Lumina ce vine acum pe Pamant este de o importanta deosebita pt intreaga voastra evolutie planetara, interplanetara…. Cu infuziuni in spatiul galactic.
Voi sunteti invitati pe nava mea unde va intalniti cu corespondentii vostrii si ei va vin in intampinare pt a va saluta. Este o mare clebrare, bucurie cand ne manifestam bucuria unii fata de altii.
Salutul meu vi l-am dat de dimineata si v-am invitat aici in spatiul nostru.
Noi dorim sa va luam pe toti pe nave, sa vi le prezentam, sa cunoasteti tehnologia noastra. Noi dam mana cu voi in toate modurile posibile cand frecventele noastre se intersecteaza.
Razele de iubire care le indreptam acum catre voi, vin cu o incarcatura maxima, cu rolul de a atinge cele mai intime structuri ale campurilor voastre, deschizand un nivel catre o noua constiinta cristica noua. Impreuna cu Lord Sananda si cu multe entitati de lumina cunoscute voua, cerem permisiunea de a va da misiunea de reprezentanti ai luminii si de receptori ai energiei cristice.

Acum, in acest moment pe Pamant, noi va fagaduim sa fim alaturi de voi, de a ajuta planeta in ascensiunea ei. Nu vom precupeti nici un efort in a ajuta planeta.
Aici, la bordul navei, suntem o echipa care dorim sa ne apropiem de voi. Apropiere, in sensul cunoasterii mai bine unii cu altii. Chemari catre voi eu au mai facut si sa stiti ca va astept in continuare, caci se apropie momentul ca tot ceea ce noi stim, sa fie impartasit.
Puterea si forta gandurilor cu care noi lucram, va fi si pt voi un mod de lucru la indemana. Priviti cu incredere viitorul, caci noi suntem langa voi si daca veti dori, va vom da tot ajutorul nostru. Luminile ce sosesc acum catre voi sunt incarcate cu coduri ale intelepciunii, ale cunoasterii, care vor dezvolta in voi puterea imaginatiei si pt descoperiri stiintifice care sa va imbunatateasca viata.
Pe masura ce sistemul vostru nervos se dezvolta si creste aceasta capacitate de inteligenta, voi faceti singuri multe descoperiri.

Doresc acum sa va prezint o parte din echipa mea, din punct de vedere energetic. Ei sunt fratii vostrii mai mari.
- Anan - blonda
- Clio - bruneta
- Burnus – par cret brunet-roscat
- Vajdan – un sirusian inalt
- Gargon – ce este seful unei mini flotile- tuciuriu
- Iola – o venusiana alba, cu ochii albastrii, buze mari, pline – foarte iubitoare
- Aramian – taciturn, rezervat, aramiu – foarte iubitor al animalelor, in special al cailor – conducator al unei mici flotile
- Shrer – reptilian verde, spirit mai incisiv, are pene pe el.
- Gratia – sau Gratiela, este intima cu Asthar
- Ohmah

Vrea sa mergem sa vizitam nava. Acceptam.
Nava e foarte mare, incap mii de entitati, locuiesc acolo. Nava se deplaseaza prin intentie, prin puterea gandului. Au harti ceresti.
Asthar e de 1000 de ani aici, langa Terra.
Toti sunt pe langa noi. Este o atmosfera vesela, de sarbatoare. Iata ce ne spun despre portalul din 8 aug 2008 :
- Pe 8 aug 2008 au venit energii de reconciliere a aspectelor conflictuale din diferite planuri ; culori/lumini de armonizare atat in structurile planetei cat si in ale oamenilor. Cu aceasta lumina se poate ancora mai usor in grilele planetei. Este energia cristica si s-a produs o demagnetizare a unor campuri ale planetei. Forta de gravitatie se micsoreaza. Densitatea corpurilor scade, pregatindu-se pt saltul in 5D, eliberandu-va de spatiu. Nu veti fi legati de loc si spatiu. Ceea ce este pt voi locuinta, este pt noi o alta valoare si nu veti depinde de acel loc. Nu va trebui sa stati in acelasi loc. Va fi un mod de hranire energetic. Toate astea in cativa ani, 2-3. Inceputurile sunt deja. Sa va detasati de spatiu fix de locuit, ca de un tipar mereu acelasi. Cand esti in slujba Divinitatii, ai totul la indemana. Ati intrat in centura fotonica. Va dura cativa ani pana veti simti efectele ei. Este benefica. Va fi un salt in tot, un salt in constiinta.

Niciun comentariu: