luni, 18 august 2008

Mesaj de la Marele Zeu Zamolxe - Sarmisegetuza-Regia

18 08 2008

Mesaj de la Marele Zeu Zamolxe
Sunt impreuna cu Raluca si cautam fotografii cu Zamolxe si Sarmisegetuza pentru blog; alesesem cateva: Soarele de andezit si Calendarul. Ochii nostri au poposit indelung, au trecut dincolo de ecranul calculatorului si pentru cateva secunde am fost acolo, in munti in centrul Calendarului din Sarmisegetuza; atunci a sosit Parintele in inimile noastre si ne-a grait:

Aici te-ai nascut, aici s-a nascut ideea, aici a coborat Lumina. E Lumina primordiala, locul sacru de inceput al Daciei. E locul de venire al Spiritului in trup pentru prima data. Lumina s-a intrupat, s-a expandat in mii de fiinte, apoi de aici, noi am calatorit catre toate zarile.
Nimic din ce e azi nu era atunci, doar Lumina ascunsa, protejata, in mijlocul pamantului. Aceasta Lumina, prin voi, prin multi altii care au ajuns la Sarmisegetuza-Regia, isi face loc sa iasa la suprafata. Voi toti sunteti razele acestei Lumini, voi, o purtati in lume si in acelasi timp sunteti conectati permanent la ea.
Tot ce este aici la Sarmisegetuza–Regia, este mai presus de cunoasterea voastra. Acest loc sacru este hrana pentru inimile voastre. Primiti toti flacara, caci este leaganul primordial al acestei civilizatii.
De veniti aici (in spirit sau in fizic), eu va voi conduce de pe Soarele de Andezit la aceasta Lumina din interiorul Pamantului.
Prindeti-mi mainile copii dragi si lasati-va purtati pentru a va cunoaste maretia. Adevarata voastra viata incepe acum prin primirea acestei Lumini ce reprezinta constiinta stramosilor si a tot ceea ce voi sunteti.
Constiinta ce o primiti va intregeste trupul, sufletul si spiritul.
Albul Luminii Soarelui interior, va confera puritatea si adevarul vostru. Forta si taria Soarelui se intensifica. El are constiinta si doreste sa se manifeste prin voi; de aceea isi lanseaza chemarea, doreste sa devina una cu voi. A inceput sa isi reverse undele sale catre suprafata Pamantului si sa va atraga catre el.
Voi, cei care ma simtiti, aveti datoria de onoare sa aduceti la cunostinta aceste informatii/energii pt ancorarea in cei de la suprafata.
Nimic nu va mai fi ascuns, nimic nu va mai fi tinut la distanta de cunoasterea voastra; adevarul se doreste cunoscut. A sosit momentul sa venim unii catre altii sa ne iesim in intampinare, ca frumoasele energii/daruri sa iasa la suprafata si sa aduca bucurii oamenilor.
Romanii si Romania, se doreste din inalt sa primeasca cununa de luceferi si Soarele sa straluceasca in deplinatatea sa deasupra acestei tari si in inimile oamenilor.
A venit vremea, dragii mei copii, sa va cunoasteti adevaratele valori spirituale care sunt in ADN-ul vostru, de aceea va astept sa veniti la mine sa se aprinda in voi ce va apartine, sa primiti darurile voastre de drept.

Noi, cei de aici din Shambala, va asteptam si va daruim inimile noastre.
Va imbratisez cu multa dragoste
Zamolxe

Niciun comentariu: