luni, 15 septembrie 2008

Chemare in Piramida Nordica

Suntem convocati in piramida Nordica de parintele Zalmoxe. Este o intrunire foarte importanta. Sunt chemati solarienii. Se face un apel catre toate entitatile de lumina, sa se adune in piramida. Sunt chemati ostenii, sunt chemate entitati care locuiesc pe taramul Daciei, sunt chemati strabunii nostrii, sunt chemate entitati ale pamantului.... Aceasta chemare este adresata tuturor fiintelor care vor sa sustina Lumina pe Pamant.
"Ne-am adunat aici, entitati din planuri dimensionale diferite, pentru a va anunta incepand de acum, ca Lumina vine cu alta intensitate pe planeta. Aceasta lumina este apta de mari transformari. Voi trebuie sa fiti pregatiti sa deveniti sustinatorii acestei lumini ce aduce transformari nebanuite. Este lumina fotonica venita cu o intensitate crescuta, la care voi trebuie sa va adaptati. Schimbarile vor fi majore si se vor adresa comportamentului vostru psihic, mental, emotional si corpului fizic. Transformarile pe plan social vor fi marete si va vor aduce mai aproape de inima Creatorului.
Noi, cei din plan nonfizic, va vom asista pentru a va usura trecerea/transformarile. Prin glasurile tuturor, ne adresam umanitatii, sa stie, sa cunoasca acest viitor in care patrunde. Noi ne apropiem cu repeziciune de un nou salt de constiinta, dat fiind evolutia voastra si apropierea luminii de planeta cu o intensitate mult sporita. Noi, care ne-am adunat aici, in piramida, suntem in acelasi timp si mesagerii/sustinatorii acestei lumini. Lumina este catalizata de forte cosmice foarte puternice, pentru o ancorare cat mai buna, pentru o ridicare vibrationala a planetei. Lumina este asistata de foarte multe entitati sosite in jurul planetei. Ele ajuta si iau parte alaturi de voi la aceste transformari. Planeta, in tot, face un salt de constiinta si noi, aici, ne-am adunat pentru bunul mers al tuturor lucrarilor. Dorim sa fiti in permanenta conexiune cu Sinele vostru, cu Sinele planetei si cu Inima Creatorului.
Fiti totdeauna conectati la cineva cu vibratie mai puternica decat a voastra. Fiti tot timpul conectati la energiile bucuriei, la energii de vibratii inalte. Aduceti pace si serenitate in viata voastra si cautati sa nu fiti prinsi in conflicte. Centrati-va mereu in inima ca punctul vostru de echilibru. Nu ingaduiti nimanui sa va ingradeasca libertatea, nu ingaduiti sa intre in spatiul vostru sacru, intim al vietii voastre, fiti proprii vostrii stapani si priviti cu incredere inainte, la calea din fata voastra.
Noi vom face reuniuni dese la care puteti veni ori de cate ori doriti, pentru un sfat, pentru a va gasi echilibrul, pentru a ne preda noua problemele de care doriti sa scapati. Este momentul cand fiecare ajuta pe cei care sunt dezorientati, in momentul in care acestia cer ajutorul. Si aici in piramida si in alte centre, noi ne organizam pentru a fi alaturi de voi si a va asista in aceste momente.
Va multumim ca ati venit. Permiteti-ne sa va incarcam cu energia noastra si pastrati echilibrul in voi. Va asteptam cu iubire ori de cate ori aveti nevoie de noi.

Niciun comentariu: