luni, 8 septembrie 2008

Mesaj de la Asthar - Cristalele Iubirii

Citind mesajul lui Asthar Sheran si maestrului So Ma, am fost chemata de parintele Zalmoxe in Piramida Nordica. Ajunsa in sala de consiliu, Asthar imi comunica:
- Da, responsabilitatea voastra este mult mai mare, cu cat intelegeti mai bine rolul Luminii. Nu te poti juca cu Lumina. Lumina e foarte importanta acum, in acest moment, pentru planeta. Dorim din partea voastra o sustinere deosebita. Se apropie un moment important, cel al implantarii Cristalelor Iubirii. Aceasta misiune trebuie sa aiba loc in conditii cat mai bune. Dorim sa lucrati cu noi pentru indepartarea eventualelor forte perturbatoare. Dorim ca prin lumina voastra sa pregatiti Pamantul pentru a facilita implantarea cristalelor. Ne puteti pregati drumul prin vizualizarea situatiei ca reusita, dar si puteti pregati Pamantul acolo unde ele vor fi implantate, chiar fara a cunoaste locurile exacte. Prin expandarea luminii voastre, locurile vor fi purificate si incarcate cu Lumina/Iubire. Sunteti comandanti de osti si va puteti dirija ostenii, armata voastra, catre locurile respective. Ei vor reprezenta si o protectie pentru acele locuri. Faceti pregatirile necesare pe Pamant, pentru sosirea maestrilor galactici si pregatiti planeta pentru primirea lor si a cristalelor.
Sunt sateliti in jurul Pamantului, baze de lumina cu care va puteti conecta, facilitand infuzia luminii pe Pamant. Vorbiti cu elementalii si cereti-le cooperarea. Creatorul insusi supravegheaza aceasta misiune. Este momentul sa lucrati constient pentru planeta, cand atat de multe evenimente importante urmeaza sa se petreaca.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ma bucur ca ACUM STIU unde si cum sa scriu comentariu . Eu sunt Adriana