vineri, 24 octombrie 2008

Mesaj de la Lord Maitreya

Toti impreuna, mergem catre Lord Maitreya, Cristul planetar. Simtiti-i energia. Campurile noastre energetice primesc acum constiinta cristului planetar. Este o constiinta noua ce atinge pentru prima data planeta. O constiinta noua fata de toate constiintele ce au existat acum pe planeta in aceasta dimensiune solida. Constiintele voastre se contopesc cu constiinta Lordului Maitreya, devenind una cu el. Aceasta constiinta va produce schimbari in constiinta voastra prin eliberaraea si indepartarea tuturor sistemelor vechi de constiinta pe care le-am avut pana acum. Aceasta energie a sa, patrunde ferm in constiinta noastra, isi face loc caci este ceea ce doreste insusi Creatorul. Si ce se intampla acum, face parte din Planul Divin pe care noi il indeplinim pe Terra.
Nu e nimic nou cand vi se spune ca sunteti noii invatatori ai noii constiinte. Voi stiti deja. Acum preluati aceasta constiinta cu toata responsabilitatea voastra pentru a o ancora in corpurile voastre si pentru a o darui si a o extinde pe planeta. A sosit momentul sa ne ridicam deasupra constiintei de masa.
Sa stim cine suntem si ce avem de facut. Acesta este Noua Constiinta Cristica pe care noi o primim si o manifestam acum. Deja cand o primim, noi suntem transformati. Noi cei care am fost ieri, azi suntem altii noi. Aceasta se doreste din inalt. Primim pentru aceasta o putere si o capacitate de absortie a acestei constiinte care se instaureaza in toate campurile si aspectele noastre. Suntem din acest moment mesageri ai Cristului Planetar, cu toata puterea pe care v-o da prea iubita voastra prezenta Eu Sunt. Prin puterea care ni se confera, depasim ceea ce inseamna constiinta de masa si ancoram noua constiinta deasupra planetei, cu o ancorare puternica in inima ei, ea devenind accesibila tuturor celor care doresc s-o acceseze. Prin noi, familiile noastre spirituale intaresc si pecetluiesc cu puterea si desavarsirea lor, aceasta lucrare.
Voi, ca mesageri adunati din diferite locuri, va veti exercita actiunea voastra acolo unde sunteti, asupra oamenilor din jurul vostru si, apoi mai mult, asupra intregii planete. Tot ce veti gandi asupra acestei constiinte cristice, la nivelul cel mai inalt al iubirii Creatorului, se va infaptui. Puterea vostra de gandire si iubire fata de aceasta constiinta, va creste de la zi la zi, prin exercitarea acestui serviciu divin ce porneste din inima voastra. Cu fiecare respiratie si fiecare pas ce le veti face, voi inradacinati aceasta constiinta. Pasii vostrii pe Pamant vor reprezenta un fluviu ce va curge in toate directiile. Tot ce s-a insamantat in inima voastra, se va expanda in jurul vostru devenind faruri de lumina si surse de constiinta cristica.
Primiti-va aceasta putere, simtiti-o adanc in inima si constiinta voastra. Deschideti-va cu toata siguranta catre acest serviciu divin. Fiti prezenti tot timpul si constienti in acest serviciu divin. Tot ceea ce faceti, zi de zi, dublati cu acest serviciu divin. Face parte din atributiile voastre pentru care ati venit pe planeta. Simtiti si intelegeti ca suntem cu totii extensii cristice ale Lordului Maitreya. Suntem cu totii manifestarile sale pe Pamant, in plan fizic. Sunteti profetii care v-ati anuntat cu mii de ani in urma. Acum este momentul sa devenim ce ati profetit atunci.
Intr-un singur corp veti fi cat 10, (energetic). Permiteti-va si sa ne asumam acum aceasta responsabilitate.
Lord Maitreya, caci de fapt el a vorbit, ne multumeste si transmite ca ceea ce am facut acum, ceea ce am constientizat, se amplifica inmiit si se expandeaza pe planeta. Si ne multumeste.

Niciun comentariu: