duminică, 30 noiembrie 2008

Iubirea neconditionata

Este o energie ce n-a mai venit la mine pana acum. Este energia de iubire a lui Paul Venetianul, o energie roz, a iubirii care coboara acum asupra noastra. (Paul Venetianul este Mahacohanul Razei Roz a iubirii si aceasta flacara a iubirii este intretinuta de semenii nostri din alte dimensiuni ---vezi cartea Telos—in temple eterice care se gasesc pe Terra) Probabil si inimile noastre asteapta sa primeasca acesta iubire pentru ca atunci cand cei din jurul nostru nu se deschid acestei flacari a iubirii, inimile noastre simt si e aproape o suferinta pentru ca noi simtim ceea ce se intampla in jur si intelegem prin ce trec semenii nostrii . Pentru inceput, aceasta iubire ne este adresata noua, care avem o lacrima de compasiune pentru ceilalti.
Paul Venetianul vine cu energia sa de iubire sa usuce aceasta lacrima. Daruieste inimilor noastre energia sa, energie pe care si-o permite sa curga si sa spele energiile noastre. Este energia in acelasi timp a compasiunii, a intelegerii dar si a curajului care ne este insuflat. Prin deschiderea inimilor, noi vom simti tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Ar parea ca devenim vulnerabili, dar se pare ca acest lucru, dimpotriva, ne intareste. Caci se deschide in noi acea forta interioara care ne determina sa pasim mai departe pentru a grabi ridicarea planetei intr-o alta vibratie, unde adevarata iubire predomina si o putem ajuta prin noi sa se extinda catre fratii si surorile noastre. Drumul pare plin de spini, dar sunt iluzii, sau incercari. E bine sa-I dam deoparte fara a le incerca ascutimea. Acum cand am inceput sa intelegem ceea ce doreste spiritul de la noi, este important sa ne acordam toata increderea si sa pasim si imediat acel moment, totul din calea noastra se dizolva sau se da deoparte si ceea ce parea un munte, observam in momentul urmator ca este o floare.
Totul este in noi si totul inseamna autodepasire. Inseamna perfectionare si slefuirea diamantului care suntem si sa megem catre cea mai mare puritate a sa. Dincolo de acest val care inca ne mai orbeste, ii intalnim pe ei, pe acesti frati si surori minunate, care ne asteapta cu bratele deschise. Acolo urmeaza petrecerea, sarbatoarea, in cele mai frumoase haine ale iubirii.
Paul Venetianul vine acum pentru prima oara, eu il simt pentru prima data. Aceasta energie care o radiaza catre noi, ajunge la noi din cel mai profund punct al inimii sale. Stau si simt aceasta energie in primul rand sa ma acomodez si eu cu ea. In acest moment, iubirea sa care se revarsa in inimile noastre, creaza o fantana arteziana de iubire care incepe sa ne umple. Este o energie deosebit de suava, de gingasa si de diafana. Pare o energie mai mult feminina. Si e posibil ca el sa fi venit si cu partea sa feminina.
Ne imbraca acum, mai degraba aceasta fantana ne-a umplut si se creaza in jurul nostru o sfera de lumina roz. Totul curge si incepem sa umplem acest spatiu energetic din interior si exterior. Energia sa, a lui Paul Venetianul, este acum in mijlocul nostru. Cred ca a format un camp vibrational mai puternic sau mai mare pentru a fi simtit de noi si aceste energii ale sale, sunt parca si deasupra noastra si ne ating, ca o atingere foarte fina, ca a unei aripi.
Acesta lumina roz in care suntem, incepe sa radieze nuante asemeni unui cristal roz, cu reflexii argintii. Parem toti un grup, in aceasta sfera imensa, roza. Un cristal roz sub forma unei sfere in care noi toti am fost adunati. El lucreaza cu aceasta lumina asupra energiilor noastre. A deschis aceasta sfera in acelasi timp deschide inimile noastre si as putea spune ca patrunde in interiorul inimilor. Devenim un tot impreuna cu el, cu energia sa. Ne ofera caldura inimilor noastre. Ne ofera perle de iubire. Ofera scantei din inima sa. Si o intensa putere de a iubi. Ne inalta acum, aceste inimi, pe culmi pe care nu am mai fost. Aduce din intregul Univers cele mai frumoase energii de iubire pentru inimile noastre.
A-ti darui iubirea tie insuti sau celor de langa tine, este cel mai frumos, cel mai semnificativ gest de dumnezeire din interiorul tau. Esti tu, daruit in tot si in toate. In acel moment, nu iti mai apartii, in acel moment tu esti acea iubire pura, neconditionata, care daruindu-te, apartii tututror. Iata ce inseamna iubirea neconditionata: aceasta iubire daruita prin tine insuti. Paul Venetianul ne face sa simtim acum acest lucru. Cuvintele nu-si mai au nici un rost. Ramane doar Iubirea.

Niciun comentariu: