vineri, 21 noiembrie 2008

Cubul energetic

Lord Metatron
Tine deasupra corpurilor noastre, cubul sau. Cub de energie bogat reprezentat prin multitudinea formelor sale geometrice. El vine sa inlocuiasca o parte care nu ne mai trebuie, cu alta parte. Vine sa inlocuiasca ceva vechi, inlocuieste un aspect al nostru vechi, cu un nou aspect geometric ce ne este necesar. O parte din noi o da deoparte, pleaca si pe respiratie permitem acestei parti sa fie indepartata. Acum, in locul partii indepartate, el pozitioneaza o noua figura geometrica. E posibil sa ne simtim deconectati, in zilele urmatoare, sa simtim ca nu ne mai apartinem, dar va fi o perioada de reconectare cu partea noua din noi. Permitem si ne dam permisiunea si pe respiratie primim si integram ceea ce el ne aduce in corpul nostru. Permitem sa se faca lucrarea. Ne dam permisiunea sa integram aceasta noua parte a noastra. Respiram si il lasam sa lucreze.
Noi conexiuni s-au facut aidoma unor infiletari. Noi fluide energetice incep sa curga. Noi puncte/centre se lumineaza. Devenim o retea aidoma cubului sau. Tot ceea ce el a lucrat, integreaza acum in noi. Cere permisiunea si noi permitem. E posibi sa avem in zilele urmatoare anumite stari, anumite senzatii de jena, poate un usor disconfort. Sa fiti avizati de la ce vine. Sa nu va alarmati. In continuare el indeparteaza un grilaj vechi din fier ruginit. Ele cad, le indeparteaza; el curata in interior si inlocuieste cu altceva, dar pe structuri noi, nu pe structura veche. Patrunde si face aceasta inlocuire cat de mult putem noi permite. Curata, indeparteaza, destrama uneori. Sunt mari evacuari din interiorul nostru. Simtiti cum se indeparteaza.
Pauza.
Permiteti-i sa inunde cu lumina sa tot ceea ce s-a lucrat. Ea cuprinde acum toate circuitele care au fost inlocuite. El continua sa lucreze in jurul nostru, desi totul are loc in inima noastra. Continua acum sa atinga cu lumina zona capului, gatului, a inimii.... ne inveleste intr-o manta de lumina pentru a proteja tot ceea ce a lucrat asupra noastra. Este o energie care ne protejeaza, caci inteleg ca tot ceea ce a facut nu se termina aici, ci mai dureaza cateva zile. Asa cum un pictor isi protejeaza opera, acoperind-o cu o panza curata, asa ne inveleste el in aceasta energie pentru a-si proteja lucrarea pe care a inceput-o, dar inca nu a finalizat-o. Finalizare ce se va face in timp.
Multumim Lord Metatron pentru iubirea pe care ne-o transmiti.

Niciun comentariu: