marți, 25 noiembrie 2008

REGAL PENTRU TERRA

A fi in serviciu divin inseamna a te bucura de o mare libertate. Nu e necesar sa ai un birou, sa apartii unei firme sau sa fii fix la ora 7-8, cu ochii inca somnorosi, la intreprinderea care ti-a oferit ca pe o mare onoare un serviciu cu un salariu minim pe economie si cu un program de 8 ore.
Serviciu Divin iti confera o frumoasa responsabilitate dar si aici te bucuri de liber arbitru iar programul ti-l dicteaza inima ---ceea ce este echivalent cu pasiune. Iata, suntem in afara timpului si a spatiului, cu Cornelia, intr-un punct din Univers, in corp de lumina, scaldate in lumina argintie si albastra.
Eram doi dumnezei, asezati pe jilturi, privind cu dragoste catre Terra. Inimile tresalta de iubire si incepe o daruire catre tot ce este pe planeta. Raze de Lumina ne pleaca din ochi scanand planeta si intensificandu-se acolo unde se cere o concentrare mai mare de Lumina. Nu intereseaza care sunt acele locuri. Stim ca Lumina se duce. Rugam in schimb echipele angelice si Sinele Inalt, sa asiste lucrarea. Lumina ce o emanam este de un alb intens, apoi se evidentiaza culorile curcubeului in ordinea dorita de ele si continua sa scaneze planeta.
Langa noi sunt entitatile invocate, sunt invitati colegii, profesorii, familiile pamantene si Sinele tuturor oamenilor care aud aceasta chemare si doresc sa participe. Ii rugam pe participanti sa amplifice energiile, sa permita curgerea si ancorarea energiilor la locul potrivit.
Pozitia noastra se schimba, suntem acum fata in fata cu planeta in mijlocul nostru.
Suntem conectate la nucleul central al planetei, iar pentru echilibru mai sosesc doua entitati langa noi; in partea stanga soseste Toth iar in dreapta Mahacohan- ei sunt celelalte puncte de echilibru, incepand si ei sa emita lumina catre Terra. Cercul noastru este dublat in continuare de energia Lordului Sananda si amplifica totul prin energia cristica.
Lord Maitreya si Lord Budha se pozitioneaza pe acelasi ax intr-un al treilea cerc de energie. Urmatoarele cercuri sunt formate din arcturienii vindecatori, de Marele Lord RA si Doamna Luminii. Pe Pamant, intr-un loc mult iubit, este prezent Sai Baba, care radiaza din acel loc dar in tot Pamantul ....energiile curg prin noi toti. Stralucim, primind energia Lordului Sananda, inimile s-au deschis enorm, de fapt suntem noi in totalitate. Toti am devenit sori in jurul planetei. Acum, o flacara o lumina intensa se formeaza din inimile tuturor, se uneste este amplificata si se dirijeaza catre planeta. Planeta, ca o floare se deschide si o primeste. In spatele entitatilor numite, vin mereu alte entitati in grup, a caror identitate nu-mi este cunoscuta dar toti infuzeaza planeta cu flacara iubirii lor. Cristalele iubirii, muntii, locurile cu rol de antena receptioneaza aceasta energie.....Sinele Intregii omenirii este invitat sa primeasca si sa orneze Terra cu aceasta energie ce s-a format. Aceste energii pe care le primim, nu le numim pentru a nu le limita, dar putem invita energia in potential, o energie bruta, ce o daruim din toata inima. Planeta infloreste, radiaza lumina sa proprie devenind din ce in ce mai stralucitoare si se produce inaltarea. se produce ascensiunea ei pe o alta vibratie. Noi toti lucratorii in lumina, impreuna cu Ierarhia cosmica si planetara acum o ajutam sa ascensioneze si suntem atat de bucurosi ca a facut ascensiunea si ii multumim.
Sosesc cei de pe Sirius, din Pleiade, Orion si isi trimit energiile catre planeta. Acum s-a apropiat Saint-Germain. Ne spune : luminile voastre intensifica luminile care sunt deja pe Terra. Ceea ce lucrati acum este in asentimentul si bucuria mea. Voi, impreuna cu ceilalti, mandre fiinte de lumina, urcati impreuna cu planeta, treptele ascensiunii. Aceasta ascensiune nu se va termina niciodata. Ma bucur pentru voi ca o faceti constient si simtiti in interiorul vostru tot ce se intampla. Acum, eu va voi oferi un dar, ca simtirea voastra sa devina si mai profunda. Voi lucra asupra voastra si a invitatilor vostrii. Raza de lumina din inima mea se va indrepta catre inimile voastre si catre canalele energetice necesare deschiderii simturilor voastre. Imaginati-va ca mainile mele patrund in interiorul vostru si ca fac o deschidere, asemenea unei carti, dar cartea sunteti voi. Pe aceasta carte eu depun un sarut iubitor a carei vibratie sa miste toate foile din interiorul vostru. Iar rezonanata care se produce, va deschide si mai mult.
Eu va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru planeta, ca de fapt o faceti pentru voi, voi sunteti planeta, sunteti un mesager al planetei. Voi v-ati asumat responsabilitatile pentru planeta si iata ca acum lucrati pentru ea. Din sufletul vostru a pornit aceasta dorinta si ea se manifesta. Nu a venit indemnul de la cineva din exterior, ci din interiorul vostru. Aceasta eu doresc si urez tuturor lucratorilor in lumina: sa manifeste ceea ce simt in interior. Cu aceste cuvinte va imbartisez pe toti cei care ati participat la lucrare.
Eu sunt Saint-Germain.

Niciun comentariu: