joi, 4 decembrie 2008

A. MIhail - Universul fluid

Energia A. Mihail este acum cu noi. Este in jurul sau o lumina alba deosebit de puternica, iar spre periferia ei este acel albastru al sau, senin dar puternic. Capul ii este in aceasta lumina.
’’Vin la voi ca o energie de grup. Vin cu energia Mihaililor. Eu va aduc acum, darurile voastre de drept, pe masura deschiderii voastre. Energetic, voi v-ati deschis, ati expandat si puteti primi aceasta noua energie. Noi toti care suntem aici am patruns in energia voastra. Este posibil sa va incalzim putin, dar veti face fata acestei energii. Sunteti capabili sa o ancorati. Si voi permite acestei energii, daca si voi permiteti sa ne rostogolim prin energiile voastre ca sa producem o largire si mai mare. Noi ducem acum si lumina aurie pe care voi acum o vedeti. Este un auriu sclipitor, culoarea aurului inchis, ca sa marim spatiile dintre atomii vostrii, sa largim spatii intime din corpurile voastre. Vom forta un pic, ca sa poata patrunde o energie mai mare. Va rugam sa inspirati si imaginati-va cum aceasta energie aurie patrunde in spatiile dintre atomi. Lasati o imagine cat mai vasta cu atomii din corpul vostru, si in mai multe planuri, nu linear, care umple aceste spatii, ca si cum am privi un cub volumetric. Noi vom impinge usor aceasta energie, iar voi dati-va permisiunea sa deschideti. E ca si cum am sufla catre voi energia. Voi pe inspir o aduceti, iar pe expir o expandati catre atomi.
Noi suntem aici si va ajutam. Aceasta energie patrunde acum chiar in atomi, spatiile din interior largindu-se. Veti avea senzatii de plutire, ca sunteti usori. Daca simtiti un usor dezechilibru sau o ameteala, ancorati-va. Va veti simti ca niste sfere care plutiti. Poate aveti senzatia ca pierdeti stabilitatea voastra, ca nu puteti avea controlul a ceea ce ati devenit. Dati intentia de a ancora. Respirati. Noi aducem in continuare inca un val de energie pe o lumina alba, stralucitoare, urmata de lumina albastra. Sfera care sunteti, se mareste, devine mai plutitoare si puteti avea senzatia ca se sparge, atat de plini cat sunteti, dar este momentul in care ea se extinde. Ancorati-va. Ea isi continua miscarea, dar voi sa aveti sentimentul de legatura cu Pamantul. Respirati.
Noi toti am lucrat acum cu voi. Pentru ca energiile voastre au devenit elastice, fluide si puteti primi. Fata de alte dati, cand am venit si am lucrat cu voi mult mai putin. Pe masura ce expandati si intrati in Universul fluid, veti primi mult mai mult.
Acum permiteti acelor energii sa le simtiti cum curg in voi. Lasati-le sa curga. Le veti simti in acelasi timp, printr-un loc sau prin mai multe, vor curge in afara voastra. Permiteti-va sa deveniti acea energie, dar nu numai la modul de fluid, ca constiinta. Este o constiinta fluida care aduce catre voi constiinta. Acest lucru dorim acum sa-l constientizati. Sunteti constiinta unui intreg univers si nimic nu va limiteaza. Nimic, nimic. Nici o limitare nu exista in constiinta voastra. Sunteti spirite cu constiinta infinita. Accesand potentiale infinite. Sunteti fiinte multidimensionale, infinite. Ceea ce se va intampla pe 21 dec 2008, voi primiti acum. Sunteti infiniti, deconectati de la constiinta de masa, deconectati de la tot tot ce ati fost pana acum conectati. Simtiti acum starea. Simtiti ca nu va apartineti decat voua si nici macar voua, caci sunteti ai intregului Univers. Nu sunteti legati de nimic, de nimeni, de nicaieri. Doar sunteti.

Niciun comentariu: