vineri, 2 ianuarie 2009

Energii pentru Terra --continuare

Cand sunteti conectati la energiile mele, voi le primiti ca o ploaie de picaturi de binecuvantare. Aceste picaturi spala energiile voastre. In aceste energii raman frecventele mele ce vi se potrivesc. Celelalte trec si se ancoreaza in Pamant. Frecventele la care sunteti compatibili, le absorbiti si va ajuta la deschiderea voastra, astfel ca treptat, voi puteti accesa frecvente din ce in ce mai mari si deschiderea devine continua. Cei care au o evolutie spirituala permanenta, se bucura de o energie vitala deosebita pt ca aceste energii pe care le primesc mentin o continua curgere a acestor energii vitale. Cand munca cu spiritul se opreste si atentia este indreptata catre activitati pur terestre, unilateral, curgerea ramane la un minim de conservare si de multe ori gandurile, problemele, determina blocarea curgerii si a acestui minim de energii vitale. Dar daca voi mentineti conexiunea permanenta, pronuntand intentia acestei conexiuni, revenind pe planul interior de cate ori puteti, curgerea, fluxul energetic se mentine in proportie mare si voi ramaneti intr-o stare de vindecare, de echilibru si intr-o continua corelare cu energiile divine. Astfel ca sunteti la unison cu noitransformandu-va cele 4 corpuri permanent si adaptandu-le noilor functii divine care le veti exercita pe Pamant. Voi sunteti o energie suta la suta divina, care si-a construit si inventat un instrument: acest corp. Forta divina nu s-ar putea manifesta in acest plan solid fara acest corp. Odata ce ati constientizat divinitatea voastra, aceasta forta doreste sa transforma acest invelis, dar se impiedica de mintea si limitarile aduse de ea. Voi deschizandu-va si permitand conexiunea permanenta, aceasta forta si energie divina primeste de la sursa central un potential crescut , prin care determina presiuni, expansiuni asupra corpului fizic. Aceasta forta remodeleaza, restructureaza acest corp fizic. Aceste corpuri devin maleabile, elastice si permit acestor forte interioare sa il modeleze conform planului acestora. Fara sa vreti, voi puneti bariere determinate de mediul exterior in care traiti. In momentul in care voi v-ati abandonat, v-ati predat divinitatii voastre si acestei forte, ea capata unda verde de a-si modela acest invelis conform unei esente mult superioare. Cand conexiunea voastra este permanenta, cand voi renuntati la micile problem exterioare, colosul acesta cosmic isi dirijeaza toate potentialele catre micutul corp si il transforma intr-un diamant. Dar cati veti dori sa intelegeti acest lucru si sa va depasiti micutele voastre idei pamantene? Procesul este colosal, magnific. Permiteti-i sa se infaptuiasca si nu veti regreta. Tot ce se intampla este pt voi. Aceasta magnificienta nu v-o ia nimeni. Permiteti ca aceata forta care sunt si eu, Metatron, care este si Dumnezeu, tot eu, care sunteti si voi, permiteti-va sa va manifestati in toate aceasta splendoare! Nu va furati propria voastra maretie! Lasati forta voastra interioara sa va ghideze si sa va dirijeze.
Eu sunt glasul vostru in Spirit si sunt permanent cu voi, dar conectati-va la mine. Si asa este.

2 ian 2009:
Eu sunt glasul vostru in Spirit. Eu sunt Metatron. Deschiderea voastra este facuta. Eu sunt multumit. Voi sunteti conectati la energiile mele. Pentru cei ca voi, conectati, eu predau/propun un regim special de energii, ca voi sa le puteti accesa usor si sa deveniti cat mai puternici si deschisi in a primi aceste energii. La mesajul anterior, cand eu v-am descris forta launtrica, in acelasi moment voi ati permis acelei forte sa lucreze. Acum, pe voi, multe lucruri se intampla spontan. Deschizandu-va catre acea forta, energiile mele spontan, lucreaza pe voi. S-a format un canal continuu de lumina intre energiile mele si voi din momentul primirii acelei energii mesaj. Acesta conectie este permanent activata. Voi le preluati acum iarasi, constient caci v-ati deschis constient catre ele mai mult. Ceea ce doresc eu ca voi sa transmiteti, este legatura sublima ce se infaptuieste intre mine si toti cei care ma invoca. Pentru ca sunt rezonante magnetice puternice care sunt necesare planetei si oamenilor. Rezonanta magnetica este o forta puternic conducatoare pentru oameni. Si catapulteaza spiritul prin magnetismul ce il detine in sfere inalte. Acest magnetism lucreaza intr-o anumita proportie cu campurile electrice si au loc schimbari in structura planetei si a oamenilor. Este vorba de o anumita polaritate ce trebuie schimbata, iar aceste schimbari se fac la nivelul campurilor voastre magnetice si electrice, voi facand saltul in noua structura a omului nou. Campurile mele se astern peste ale voastre si, fiind intr-o frecventa mai inalta, va atrag campurile transformandu-le in frecventa unui camp superior. Toate acestea determina modificari in voi pana la nivelul celulei care isi are si ea campul ei electric si magnetic. Astfel au loc modificarile celulare in corpul uman. Totul are loc printr-o geometrie perfecta si pe baza unor legi foarte exacte. Deci mentineti contactul/conexiunea cu energiile mele care va ajuta sa va transformati corpul fizic si celelalte corpuri pentru a acumula lumina cu noile ei frecvente. Este vorba de lumina fotonica. Vedeti cat de frumos se inlantuie toate in acest univers. Este o inlantuire perfecta si exacta. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, ca voi sa puteti face acest salt multidimensional. Voi, insemnand forta divina, forta fizica (corpul fizic) si forta Pamantului. Toate acestea se pun intr-o concordanta armonica deosebita si are loc acest salt cuantum intr-o perfecta constienta. Iata pe foarte scurt un proces care se desfasoara sub ochii vostrii, voi fiind in acest proces.

In timp ce transcriam mesajul de mai sus, am cerut lui Metatron sa ma ajute sa accesez/primesc mai multe informatii. Cum am terminat de transcris mesajul, iata ce completare/lamurire am primit:
Cand voi doriti informatii, lumina pe care eu o trimit asupra voastra isi cauta echivalentul in corpurile voastre. Daca o gaseste, tu poti aceasta informatie sa o primesti si sa o redai intocmai. Deci este bine sa aveti rabdare cu corpul vostru, sa il lasati sa cresca si la momentul potrivit va accesa cu multa usurinta. In momentul actual voi sunteti ca niste copii ce ati inceput sa intelegeti. Dorinta voastra de mai mult este foarte mare, e de inteles. Ceea ce va opreste inca, este capacitatea scazuta a corpului de a retine lumina, deschiderea centrilor energetici, precum si capacitatea sistemului neuronal de receptare si transformare a luminii in cuvinte. Vedeti deci pe cate planuri are de lucrat lumina si divinitatea voastra de a produce deschiderea. Astfel ca noi suntem nevoiti de a va atrage atentia de a nu forta aceasta deschidere pentru a nu vi se arde circuitele. Maretia corpului si frumusetea cu care el a fost creat, este deosebita si are valente nemasurate, dar pe o perioada extrem de lunga de timp, voi ati functionat la un minim. Este necesara rabdarea. Déjà deschiderea voastra a fost rapida intr-un timp foarte scurt. Alarmant de rapida as putea spune si pe multi de aici i-ati uimit. Noi nu dorim sa va distrugeti acest invelis pentru care ati muncit mult si pentru care ati revenit in acest moment extraordinar de important si nu dorim sa ratati acest moment printr-o simpla nerabdare. Noi va explicam acestea, ca sa intelegeti mai bine si sa stiti ca o echipa imensa este in jurul fiecaruia dintre voi.
Eu sunt Metatron, glasul vostru in Spirit

Niciun comentariu: