luni, 19 ianuarie 2009

Energii solare pentru lucru pe Terra

Eu sunt Marele Lord Ra
Acum cand Lumina se asterne pe Pamant, Lumina ce vine asupra voastra cere sa fie primita. Este nevoie de voi, la modul constient, mai mult ca niciodata. Va rog pe amandoi sa va deschideti soarele ce il aveti pe frunte –deschidem- El este un soare ce de fapt este in capul vostru. Deschideti acum acest soare dandu-va permisiunea –permitem, deschidem acest soare din interiorul capetelor noastre---
Acest soare ce il aveti este un captator foarte important al energiei solare; cand il deschideti, voi captati lumina la o putere mult mai mare si deveniti adevarati sori pe planeta. Energiile transmise din Marele Soare Central au nevoie de aceste puncte, care sunteti voi, ca prin energiile voastre sa se ancoreze si sa ajunga pe planeta. Prin aceste lumini, voi lucratorii in lumina si Solarienii, ajutati la activarea soarelui interior al planetei. Deschiderile ce se fac acum, sunt foarte importante si e nevoie de toti acesti captatori energetici. Dandu-va permisiunea, veti capta permanent aceste energii. Pe masura ce le primiti, cresc frecventele voastre si voi sunteti capabili sa accesati frecvente din ce in ce mai inalte. Astfel se produce si ascensiunea planetei.
Eu, RA, vin la voi cu multumiri deosebite pentru ca acum, inca se da o lupta intre Lumina si ramasitele de nelumina ramase pe Terra. Este ultima pulsare a celor care nu doresc sa treaca spre Lumina.
Nu se doreste prelungirea suferintelor Terrei si atunci se apeleaza la voi pentru a primi cat mai mult din aceasta Lumina. Nu se doreste agonia in care multi oameni sunt acum, dat fiind schimbarile. Cu cat lumina va fi mai repede ancorata, perioadele de agonie se vor scurta. Pentru ca voi v-ati dat permisiunea, veti primi ajutoare in acest sens, ajutoare angelice la care voi sa apelati pentru a extinde Lumina. Sunt cete celeste, cete angelice solare, care vin la dispozitia voastra. Ele raspandesc aceasta Lumina in momentul in care voi o cereti.
Marele Lord Ra ne multumeste.
Echipele celeste s-au extins peste planeta. Sunt propriile lui legiuni solare de lumina
Iti multumim Mare Lord Ra
Si asa este

Niciun comentariu: