joi, 22 ianuarie 2009

Medicii Arcturieni

"Noi suntem arcturienii. Venim in grup la voi. Si va salutam. Credinta noastra este ca tu ne poti conduce asa cum esti, prin voal, si ne poti arata lumina de care are nevoie galaxia ta. Noi suntem veniti de departe, de pe Arcturus. Si ne punem in slujba ta, slujba ce e a luminii si a adevarului, a iubirii si a vindecarii. Noi va putem fi de folos si primim cu bucurie onoarea de a ajuta la vindecarea planetei voastre. Alti frati de-ai nostrii sunt ramasi acasa. Noi insa am pornit-o catre voi. Si ne bucuram nespus ca acceptati ajutorul nostru.
Urmatorul mesaj sosit :
"Sosim de pe Arcturus si am venit la voi ca "leacuri" de vindecare sa va aducem prin noi. Aceste leacuri ce tu le-ai cerut pentru a ta planeta, Terra, noi le aducem acum si vi le daruim ca voi sa le extindeti ataunci cand expandati si pamantul intreg voi il cuprindeti. Aceste energii de vindecare de acum vor ramane in energiile voastre, daca ne permiteti sa le ancoram ... Permitem.
Aceste energii va rugam sa le folositi si in special cand va adunati in grup Voi mai aveti o banda adaugata in aura voastra. Acea banda de lumina alba. Aceste benzi de vindecare au multe culori. Acestea sunt vindecatoare, iar frecventele lor au deasemenea efect de vindecare. Aceste benzi, permiteti-ne sa le ancoram. .... Permitem. Ganditi ca sunt in nuante de verde (gama lor este mult mai larga)…folositi-le cu incredere. -Multumim
Ati primit cate 7 benzi in aura fiecaruia, cu diferite frecvente necesare vindecarii planetei si fiintelor de pe planeta. Ele sunt acum bine ancorate in voi si raman la voi. –Ce si cum putem vindeca cu ele ?
Foarte simplu, le intindeti(extindeti) peste planeta, asa cum procedati cu Raza Alba. Pronuntati intentia, Cand le extindeti, ne cereti ajutorul sa insotim benzile. Vor actiona acolo unde trebuie, individualizat, in functie de situatie.
Sunt benzi ce actioneaza la nivel de planeta. Acopera intreaga planeta. Actioneaza global, asupra distorsiunilor –nu pt o anumita categorie de boala, ci la modul general, in mare, armonizand tot ce se aduce in corpuri. Actioneaza la nivelul tuturor corpurilor, dau o vindecare generala care se adreseaza unor aspecte si vibratii profunde ce ar intretine anumite maladii. Fac lucruri profunde, mari, ca o baza pentru o vindecare la nivel individual in cele 4 corpuri. Au actiuni deosebite. Lasati-le sa vina …. nu intrati in detalii ... ca si cum le-am diminua efectele …….le permitem, le primim. Trebuie sa purificam benzile ?
NU. Forta lor este foarte mare. Au nevoie de INTENTIE---ALTFEL POT SA NU LUCREZE
Si asociati-le cu numele nostru.
Suntem medici arcturieni… acordam ajutor in spatiile galactice.
Drag grup MULTUMIM

Niciun comentariu: