duminică, 22 februarie 2009

Chemarea Comandei Asthar

Chemarea Comandei Asthar

Se vede efectiv nava deasupra capetelor noastre, ca un imens disc de lumina. Din mijlocul acestui disc se deschide ca o trapa, si o lumina, ca un far, ne incorporeaza si ne absoarbe pe nava. Suntem toti pe nava si comandantul Asthar ne intampina. Priviti unii la altii. Obisnuiti-va cu energia, cu locul. Silueta comandantului este foarte clara in fata noastra, ne intampina bucuros si ne invita sa-l urmam. Ne transmite ca este ceva important. Intram intr-o sala si stam in jurul sau. Ne transmite :
’’Dragi frati, dragii mei comandanti de incredere. Lumina ce soseste asupra Pamantului se intensifica. Asta inseamna sa va sporiti si voi lumina pentru a putea face fata acestei noi lumini ce soseste. Va invit iarasi, ca in fiecare noapte sa cereti sa ajungeti pe nava. In timpul somnului corpului fizic, celelalte corpuri sunt pregatite pentru a primi lumina. In acelasi timp, in timpul somnului se face o corelare intre corpul care primeste lumina si corpul fizic, ca in momentul unificarii acestor energii corpuri, corpul fizic sa se poata adapta cu usurinta. Ceea ce simtiti voi prin inima, de a va mari grupul, de a va extinde lumina catre cei din jur, este de fapt o cerinta din Inalt, ca numarul vostru sa creasca si sa primeasca aceste energii care se apropie pentru a le expanda pe Pamant si ca ceilalti care sunt in diverse faze de trezire, sa le poata si ei primi cu usurinta. Noi, aici pe nava facem pregatirile necesare, iar voi la sol, in mod constient, primiti aceste lumini si la fel, constient, expandati-le, ancorandu-le in pamantul Terrei.
Se pregatesc multe transformari, multe schimbari. Luminile care vin au rolul de a determina aceste schimbari. Prin expansiunea luminii pe care voi o faceti, ajutati ca aceste schimbari sa se faca cu usurinta pentru cei de langa voi. Sunteti sustinuti in orice moment, de celelalte echipaje ce sunt in jurul Terrei de pe alte planete. Ei vor filtra unele energii ce sosesc, ca si voua sa va fie mai usor si in acelasi timp sa fie primite cu usurinta de fiintele umane si de vietatile de pe planeta. Ne bazam pe voi in aceasta activitate ca si pe multi alti lucratori in lumina. Doresc acum sa va arat o zona, unde lumina va fi receptata de un cristal foarte mare.’’
Cristalul se gaseste in adancul oceanului, intr-un munte. La acest cristal sa ne conectam. Pare a fi in Atlantic, poate zona Bermudelor. Din acel cristal se vede cum iese lumina. Este un captator puternic si noi sa ne conectam la el. De asemeni cristalul ne ajuta sa ne conectam foarte usor la alte nave, nave ce conlucreaza cu noi. Aceasta este informatia ce am dorit sa v-o aduc la cunostinta si pentru inceput, daca voi alegeti, noi va asteptam in timpul somnului, aici pe nava, pentru a va pregati, pentru a putea sustine o lumina cu o vibratie mai puternica. Dragii mei, va multumesc ca ati acceptat invitatia mea.

Niciun comentariu: