luni, 16 martie 2009

Asumati-va maretia

Eu sunt Adamus St-Germain vin la voi cu un anunt major: nimeni nu are dreptul sa stea in fata mea daca nu se considera la fel de maret ca mine. Cei care nu indrazanesc sa se ridice la maretia mea, nu au ce cauta in fata mea. La ceea ce avem de parcurs mai departe, este nevoie de maretie, de grandoare, de o stralucire a energiilor voastre, la culme. Cine nu face fata, nu are ce cauta langa mine.
Asadar deschideti-va si primiti stralucirea. Deschideti-va si lasati tot ceea ce este in inima sa lumineze. Deschideti-va energiile catre toate spatiile, catre spatiile mai inalte, altfel degeaba veniti aici. Oamenii mici vor pleca de pe planeta. Cei ce se incred in forta lor, in iubirea care si-o dau in tot ceea ce este suveran pentru ei, merg la brat cu mine. Cei care nu si-au invata lectiile, nu au ce cauta aici, nu vor putea tine pasul. Cautati-va in voi maretia si amploarea. Cautati acea multidimensionalitate, cautati celula divina care va inalta. Cautati in primul rand sa fiti adevarul din voi. Daca nu veti manifesta acest adevar din voi, ceea ce voi sunteti, nu veti putea ramane aici, langa mine. Daca va lipseste curajul sa manifestati sa fiti adevaratul voi, nu veti face fata. Pentru aceasta e nevoie de maretia voastra, de curaj, de puterea de a grai adevarul, de puterea de a fi proprii vostri stapani si atunci putem merge egali, brat la brat, toti egali, dar egali in maretie, in forta, in curaj, in adevar in dreptate.
Cu cat va veti ridica fruntile mai mult, peste tot ceea ce va inconjoara, tintind cat mai sus, manifestandu-va pe voi, nu pe cei din jurul vostru, atunci veti fi aici in fata mea. Intr-un cerc ce ma va inconjura, cu astfel de fiinte merg eu mai departe, restul pot pleca.
Acum astept sa faceti un pas inainte cei care pot. Sa va vad, sa stiu cu cine merg la drum. Va vad. Va vad pe fiecare asa cum sunteti. E bine si pentru cei care au facut pasul, e bine si pentru ei sa stie, cale de intoarcere nu mai exista, pentru ca planeta are doar un drum. Voi poate vedeti mai multe, dar ea are doar un drum. Cine nu-l respecta, pleaca.
Nu am grait ca sa va sperii. Am grait o realitate si voi ati hotarat, ati ales. Pregatirile continua. Fiti atenti ca si trierile pot continua, caci lumina ce se apropie nu este o joaca, este ceva cat se poate de serios, pentru ca va poate distruge. Cand sunteti in perfecta aliniere cu ea, in perfecta armonie si adevar al vostru, ea va inalta. Cand aceasta armonie lipseste, va arde. Deschiderea voastra este permanenta, cu constientizari permanente. De vreti sa ramaneti pe alte trepte, ele se vor gasi pe alte planete.
Energiile continua sa soseasca pe planeta. Pentru fiecare in felul sau si al alegerii sale. Eu, echipa mea mi-o vad. Veti lucra langa mine, intr-o mare apropiere si intr-un fel sustinut si vai de cel ce nu-si respecta adevarul. Va simti atunci forta mea si evaluarea ce o voi face. Pentru ca numai adevarul si lumina vor triumfa, iar toate fortele conlucreaza catre acest lucru.
Voi cei care sunteti in acelasi timp si paznici ai planetei, aveti mult mai multe indatoriri. Indatoririle se refera in primul rand la mentinerea luminii in voi, la ceea ce se cheama a fi lumina, lumina pura, in continua manifestare, caci ceea ce s-a dorit pentru aceasta planeta, multi am ales la nivel de suflet sa indeplinim, iar fortele care se opun acestui Eden, nu mai au ce cauta aici, pe Pamant. Cei care prin comportamentul constient sau inconstient, mai sunt inca in slujba neadevarului, vor disparea treptat de pe planeta. Sa nu fiti impresionati cand ii veti vedea plecand, caci ei s-au ascuns in spatele multor chipuri, insa acum, in Era de Aur, este Epoca Luminii. A lor s-a sfarsit.
De asta am venit, sa-mi fac cunoscuta echipa si sa pasim acum, in Acum, in acest inainte. Din acest moment, pregatirea voastra, a celor ce formeaza echipa mea, incepe un nou stadiu de pregatire, intr-o noua constiinta, intr-un nou avant. Acum vorbele sunt de prisos. La nivel de suflet, din acest moment, stiti. Iar comunicarile noastre, se vor face telepatic. Fiecare ma va simti, se va trezi cu mine alaturi, ma va visa si va sti permanent ca sunt langa el. Deschideti ochii bine la ce se intampla in jurul vostru si intelegeti de fapt ce e in spatele acelui eveniment sau situatie. Nu va lasati pacaliti de aspectul exterior, nu va lasati prinsi de drama care e in fata voastra. Intelegeti de fiecare data ce e in spatele acelui joc. Si intelegeti in primul si primul rand, ca nu apartineti acelui joc, indiferent daca se duce in fata voastra, in strada, sau la servici sau in oricare parte. Voi sunteti doar stalpii mei de lumina. Sunteti fiintele marete din echipa mea.
Nu va confundati cu nimic ce e in jurul vostru. Cautati sa va mentineti permanent echilibrul interior. Nu dati glas strigatelor din interiorul vostru, ca altfel va demoleaza. Sunt doar strigatele mintii false, iar cand aveti nevoie de mine, chemati-ma. Voi sti imediat sa va arat, sa va clarific punctul care trebuie, ca tot ceea ce aveti de facut, sa faceti in claritate si sa fiti clari cu voi insiva. La acest ceas, in acest moment, zagazurile se rup, valtoarea va inunda pe multi. Curgerea ei va fi puternica. Doar cei echilibrati, cei cu claritate in ei, vor ramane in picioare. Veti ramane in acelasi timp ca farurile, veti atrage, veti atentiona, dar nu veti pleca dupa cei prinsi de valtoare. Veti ramane fixi in posturile voastre. Ei vin la voi, nu plecati voi dupa ei.
Ati inteles? Am fost suficient de clar? Ei bine, daca am fost suficient de clar, astept sa va vad in acele momente cat de drepti si de echilibrati veti ramane. Nu uitati, apele cand vin cu putere, pot sapa la radacina. Deci ati inteles de ce aveti nevoie de toata forta si maretia voastra? Sa fiti in acelasi timp un far si un exemplu pentru cei care vor si pot sa faca fata. Asadar, mainile ni s-au unit, la brat plecam acum, cu fruntea sus, cu inima deschisa, bine infipti in noi, cu lumina stralucind in piept, ca cele mai puternice fiinte de pe Pamant, invingatori, paznici ai planetei si aducatori de sori pentru planeta. Acestea sunt conditiile pentru a merge cu mine.
Deci, pornim intr-un Acum infinit si profund victorios.
Eu Adamus St-Germain, imi tin promisiunea pentru victorie. Cei ce merg cu mine au de facut aceeasi promisiune: pentru victoria Luminii pe Pamant.
Si asa este

Niciun comentariu: