marți, 24 martie 2009

Energia Dumnezeitei

Ceea ce percepeti la modul foarte fin, sunt energiile feminine. Sunt energii subtile ce sosesc pe Pamant. Ele vor echilibra, precum stiti, energiile masculine. Sosirea lor in acest plan, va sustine pe cei ce isi vor cauta perechea in conformitate cu vibratia lor si cu adevarul iubirii lor. Energii discordante de acceptare motivate, nu vor mai putea rezista. Energia de echilibru isi face loc. Perechile se vor regasi. Aceasta energie sustine si isi cere adevarata prezenta (adevaratul om). Ea isi cauta partenerul in energia masculina, fara sa tina cont de imprejurari. Ea se cauta pe ea in celalalt, pentru a forma intregul. Zbuciumul celor ce nu vor intelege, va fi mare si fara o finalitate pentru ei, caci energia feminina va sti doar un singur lucru: a formarii intregului in armonie si iubire deplina. Aceste reformulari a noului cuplu, aduc o noua forma de trai pe planeta, caci aceasta implinire a celor doua energii, este punctul de pornire a unei noi vieti prin aparitia/nasterea unor copii intr-o deplina armonie si iubire in mijlocul familiei lor.
De la acest punct de echilibru care se formeaza prin cele doua energii unite, se reformuleaza familia si se schimba total imaginea si viata acelui grup, acelei colectivitati umane care pornesc in nou de la o alta baza de uniune intre cei doi parteneri. Nimic nu se va putea onora altfel, pentru ca ghidarea interioara va fi reformulata prin aceste energii, masculina si feminina, care isi vor cauta rezonanta: aspectul vibrational potrivit. Dupa aceasta vibratie interioara, cei doi se vor cauta. Acesta este acum punctul de perceptie mai buna si de intensitate mai mare a energiilor feminine.
Aceste energii sosesc si daruiesc planetei insasi, aportul lor de iubire de adevar, de vibratii deosebit de suave, ca insasi planeta sa o echilibreze, sa o implineasca, sa o imputerniceasca. Este energia Dumnezeitei ce intr-o gratie absoluta si-a intors fata catre Planeta si Omenire. Iubirea ei este deosebita si totul se va alinia cu aceasta iubire. Viata insasi va fi revigorata prin primirea acestor energii. Dumnezeita va produce schimbari in energiile interioare, in structurile interioare, in campurile cele mai subtile a fiecarei fiinte. Deschideti-va acestor energii binefacatoare si urmati-le fagasul, caci va vor scoate la o suprafata extrem de frumoasa pentru fiecare. Pasiti cu incredere in aceste energii
Eu sunt Sinele tau Inalt.
A.MIHAIL CONFIRMARE
EU sunt A. Mihail, mai exact, aspectul meu feminin. Energiile feminine ce le primiti, va onoreaza, va intaresc postura voastra de parteneri, de cuplu. Aceste energii integrati-le profund in voi. Sunteti printre primii care ati inteles si aceasta vibratie unica v-a apropiat. Nici voi pana acum nu a-ti avut aceste energii feminine profund in interior. Accesati-le ! Lasati-le sa patrunda asa cum simt ele. Stiu unde sa se duca. Energiile vor produce si in voi echilibrari mai profunde. Vor scoate la iveala adevaruri mai mari si aspectul vostru echilibrat va fi un bun sfatuitor pentru ceilalti. Primiti deci si absorbiti cat mai mult energia Dumnezeitei. Desi este subtila ea este profund transformatoare si in acelasi timp deosebit de revigoranta. Va fi o renastere prin ea intre oameni. Acumulati-o, si lasati-o sa lucreze in voi.

Niciun comentariu: