joi, 19 martie 2009

Initiere - Pergamentul

Peste a muntilor cununa, treci in zbor si poposeste in strabunul loc al Orastiilor. In adanc patrundeti. Poarta va aflati. Sositi in sala in care noi va asteptam ca frati. Eu sunt Rama cel venit din adancul timpurilor. Aici acum am poposit si va stept. Machandi ca de obicei va este ghid. Sositi veniti va apropiati si loc la masa haideti de luati. Energia mea cuprindeti ca pe o inalta constiinta voi acum sa va inaltati.
Un dar de nestiinta vin sa vi-l transform in har. Tot ce munca voi o faceti, de a impartasi iubirea conform cu omenirea este o hotarare/munca a voastra fara seaman. Nu are sens discutiile. Ceea ce voi nu stiti acum, este ca la sfat, odata, voi ati hotarat si mai mult, ne-ati cerut ca daca lucrul se intampla, noi sa fim langa voi, sa va amintim. Si precum vazut-am, asta cale ati gasit-o si pe lucru voi v-ati pus, daramand uitarea si transmitand iubirea. Multe straturi s-au depus prin uitare. Acum voi le-ati strapuns si ati atins pragul cel mare, cand, ce-ati cerut, vi se implineste si atunci in acest spatiu sacru, noi sosim cu energii prospere sa va impodobim. Ele intra in campurile voastre si va ajuta in tot ce hotarati, caci potentialele voastre sunt foarte avansate/inalte. Aceste energii le folositi asa cum voi doriti.
In voi este iubirea pentru aceste locuri. Noi nu graim mai mult, caci voi veti descoperi in suflet ce ati pus acolo. Insa putem veni cu aceste energii de sustinere (potentiale neutre) si cand voi va exprimati intentia, le transformati, le dati nuanta ce va este necesara. Venit-a vremea sa va ascultati mai mult acel glas launtric si mai putin exteriorul. Din sinea voastra iese totul. Caci voi asa cum v-ati extins pana acum, o faceti in continuare si multe altele ce Sinele vi le graieste. Dar nu din exterior va va veni raspunsul. Cel mult, exteriorul tot spre interior va va trimite. Asa cum noi pasim acum in inima voastra, din interior va veti deschide triumfandu-va adevarul. Pentru aceasta va chemam aici, in acest munte a carui energie va ajuta ca sa puteti vedea ceea ce altii nu vad, ca a sa puteti intelege si apoi sa explicati, ca sa primiti forta si apoi sa o daruiti prin expansiune. Noi suntem in spatele vostru. Am promis sa ajutam si promisiunea ramane promisiune.
Acum primiti in mainile voastre un pergament. El este de lumina, inscriptionat cu litere de lumina. E un proiect al vostru de mult facut. Primiti-l. (Il primim. Este legat cu un firisor auriu) Ceea ce veti folosi din acest pergament, voi veti hotara. Noi vi l-am returnat. E scris de voi. (Se topeste in palmele noastre si energia lui patrunde in noi) Sunteti copii alesi ai Luminii. Va daruim de fiecare data tot mai mult. Purtati ce aveti de purtat, in lumea mare. Cartile lui Radu Cinamar au fost un ghid important pt mine. Toate mesajele expuse sunt trairi, meditatii si ii multumesc cu mare recunostinta.

Niciun comentariu: