duminică, 8 martie 2009

Initieri in Sala Proiectiilor din Complexul Bucegi

Cartile lui Radu Cinamar au fost un ghid important pt mine. Toate mesajele expuse sunt trairi, meditatii si ii multumesc cu mare recunostinta. Am fost trezita de o presiune in piept. Senzatia de sufocare m-a determinat sa intru in interior sa inteleg ce se intampla. Iata ce am vazut si s-a derulat:

Sunt intr-o pestera foarte mare. Sunt insotita de Lupul Alb. Pestera este aidoma unei intrari intr-un tunel. Peretii sunt netezi. Pe jos pasesc ca pe un covor. Nu vad lumina, dar in jurul meu totul este luminat. Merg insotita de lup. Lumina este in jurul meu si lupul ma insoteste. Pe masura ce merg, intunericul se da deoparte. Merg prin acest tunel. Sunt in spatiul de sub Sfinxul din Bucegi. Lupul merge la pas cu mine. Totul in jurul meu este luminat de o lumina ce radiaza din perete, un albastru indigo. In mana tin o lumina, desi nu vad vreo faclie, sau lumanare Este propria mea lumina.
Ne-am oprit. Este un scut energetic. Apropii mana de partea dreapta a tunelului si ating piatra. Mana este un cod. Scutul se da deoparte. Pasim dincolo de el si ajung intr-o sala circulara. Aici lumina vine de sus. O entitate de lumina, longilina, se apropie si spune:
- Bine ati venit, erati asteptati.
Ma invita pe un scaun aurit, inalt, ce se afla pe un postament. Mi se conecteaza la maini niste curele/electrozi. La fel si pe cap, o palarie/electrod. Lupul sta dinaintea mea. Ma priveste. Simt cum o energie/lumina curge prin electrodul de pe cap. Mi se transmite:
-Este un loc de initiere. Cei ce nu pot ajunge in fizic, ajung in spirit. Atlantii doresc ca tu sa primesti aceste informatii. Ele vor curge in tine. Permite! (permit)
Vad cum luminile, fara sa fie ceva dezagreabil pentru corpul fizic, vin din inalt, captate de acele mici instrumente. Apoi, imaginea se schimba. Vad ca fire de lumina, pe care coboara entitati. Sunt dakinii, cei care o insoteau pe Mahandi. Se aude o voce din inalt:
-Eu sunt tu, din alte vremuri. Tu esti o proiectie a mea pe Pamant. Doresc sa transmiti aceste informatii, lumii, pentru ca vremea se apropie si a sosit momentul sa stii ce ai de parcurs. Totul la tine va veni firesc. Sa cunosti, sa stii, ca persoanele din jurul tau si cele de acum, toti ati fost in Atlantida si ati pregatit impreuna, multe momente din viata planetei. Voi ati fost candva, de mult, aici, printre primele fiinte ce ati poposit pe aceste taramuri. Noi, ca un fel de corespondenti ai vostri, va adunam pentru a primi aceste informatii si pentru a dezvolta lumina care s-a dorit de la inceput. Ati luat multe infatisari, ati fost multe personaje, insa voi, sunteti esente ale lumii. Aici va vom chema pe rand, in vis sau constient, sa va primiti ce aveti de primit. Voi deja muntii i-ati strabatut, Sfinxul v-a chemat, ati luat din energiile locului. Acum noi ne permitem sa aducem constientizarea. Eu sunt un aspect al tau din alta dimensiune, ce ingrijim acest spatiu.
Lumina continua sa curga. In jurul meu este o atmosfera deosebita. Am vrut sa vad ce e in acel flux. Dar am fost rugata sa nu fac efortul de a gandi. Entitatea de lumina m-a ajutat sa ma ridic de pe scaun. Inca raman aici, in sala.
Entitatea ma indemnata sa calatoresc prin tunelul spre Egipt, catre celalalt sfinx. Lupul a ramas in sala. Tunelul este luminos. Dupa ce mergem un timp, ne oprim intr-un spatiu unde sunt tablite cu informatii. Mi le arata si-mi spune sa le ating cu mainile. Ating acele tablite. Unele se aseaza in palmele mele, altele se lipesc de corpul meu. Lumini trec din ele, in corp. Fulgere de lumini ma strabat. Mici fulgere trec prin corp. Entitatea sta langa mine. Acele lumini din tablite patrund in tot corpul si se integreaza. Alte tablite vin si se lipesc de mine, transmitandu-si lumina/informatia. Apoi dupa ce am incorporat totul, toate au revenit la locul lor, iar noi ne continuam drumul. Ajungem la alt scut energetic. Ating peretele din dreapta. Scutul se deschide. Ajungem pe un platou. Este platoul Egiptean. Se vede lumina soarelui, Sfinxul, piramidele si in acelasi moment, imaginea se schimba. Sunt in acelasi loc, dar privesc in alta dimeniune, ca o holograma, intr-un univers fluid. In noua imagine, tinutul este inverzit, palmieri, vegetatie… Nilul curge, Soarele se vede…. Incet incet totul se fixeaza si acopera vechea imagine. Simt o zeitate mareata. Este Akenathon:
- Ai transportat lumina dintr-un loc dimensional in alt loc. Aceasta ai facut acum. Tu vii dintr-o dimensiune in alta. Te incarci cu lumina noastra. Esti pe un taram nou. Acum te vei intoarce inapoi, la locul tau, ’’tragand’’ aceasta vibratie in dimensiunea ta. Astfel dimensiunile se intrepatrund. Tragi aceasta holograma in planul tau. Dimensiunea ta intra in dimensiunea noastra si astfel extinzi dimensiunea catre ceilalti oameni. Vei avea aceasta capacitate de a tracta cu tine aceasta noua holograma, inlocuind vechea holograma. Astfel te extinzi. Astfel se expandeaza dimensiunea a 5-a spre dimensiunea a 3-a.
Akenathon sta langa mine si urmareste procesul de transformare ce se petrece in/cu mine. Aerul a devenit de o consistenta aparte. Este aer cu consistenta din cealalta parte. E absolut minunat. Entitatea de lumina se apropie si ma anunta ca e momentul sa ne intoarcem. Imi iau ramas bun de la Akenathon si revenim pe acelasi drum in sala din Bucegi. Ii multumesc entitatii de lumina, ii multumesc aspectului meu si impreuna cu Lupul Alb, iesim si ne reintoarcem pe platoul muntilor. Ii privim amandoi. Deodata o lumina puternica straluceste deasupra lor. Amandoi ne unificam cu acea lumina. Este lumina renasterii. Suntem acea lumina. Suntem Lumina,lumina ce o radiem/raspandim. Cei ce o doresc, vor veni la acea lumina. Noi doar suntem. Toti vor sti de aceasta lumina, toti o vor primi. Dar cati in sensul adevarat o vor vedea, intelege si se vor lasa calauziti de ea?

Dupa cateva zile, ne aflam la Busteni, cand suntem chemati de Machandi.
Lupul Alb este langa noi. Suntem la poala muntelui. Eram trei persoane, la intrarea in tunel. Intram. In fata noastra este Machandi. Ne face semn sa o urmam, ceea ce si facem. Am ajuns la scutul energetic. A atins cu palma comanda din zid. Scutul se deschide si noi ne continuam drumul. Ne ia pe energiile ei si cu o viteza ametitoare, prin poarta de trecere, ajungem in Tibet. Sunt foarte multe tunele. Ajungem intr-un loc extrem de secret, loc ce n-a mai fost calcat de pasii oamenilor de multe mii de ani, intr-un spatiu cu rafturi/policioare, plin de pergamente. Intindem mainile si atingem acele pergamente. Cat de multe putem fiecare.
- Atingeti, cuprindeti. Sunt pergamente ce cuprind informatii pentru tara voastra. Lasati energia acestor pergamente sa cuprinda energiile voastre.
Pergamentele sunt suluri din piele infasurate si legate cu cate doua sforicele. Dupa ce am asimilat acele pergamente, punem mainile pe piept, facand in acest fel o conexiune mai puternica cu inima. Zeita face niste semne asupra noastra. Pune mana pe crestetul capetelor noastre, ca suvoiul de energie sa patrunda mai puternic si niste lumini strabat corpul nostru. Acel spatiu se lumineaza de la luminile ei.
-Veti sti la momentul potrivit despre ce e vorba. Veti avea o intelegere deosebita asupra unor lucruri, asupra unor evenimente si informatii. Va veti aminti. Ne sopteste: Amintiti-va! Amintiti-va! Inspirati. Din locul vostru, din tara voastra, din Bucegi, este aceasta poarta spre Tibet, canal de legatura, spatiu virtual ce se deschide catre acest loc, Tibet, si se face comunicarea spre zona voastra muntoasa si spre Tibet. Aceste porti de comunicare se deschid. Lumea va trebui sa afle despre ele, iar cei care sunt cu aceasta munca de spiritualitate, vor prelua energiile si le vor unifica.
Mai trebuie sa stiti ca din zona acestor munti se face legatura in foarte multe parti ale lumii. Sunt mult mai multe ramificatii in muntii vostri. Voi veti ajunge sa le puteti folosi prin vibratia inalta la care ajungeti. Acum aceste pergamente, energetic ajung si in tara voastra si se vor impamanta energetic prin voi, ajutand la cresterea nivelului de constiinta al oamenilor. Stam aici un timp, apoi zeita ne spune:
-Va conduc acum inapoi, pe acelasi drum.
Ne miscam foarte rapid. Ajungem in sala proiectiilor, unde dupa o perioada de reechilibrare, ajungem la o vibratie mai potrivita corpului fizic. Plecam insotiti de ea si ajungem la iesirea din tunel. Vedem lumina Soarelui.
Ii multumim. Ne atinge cu mainile si, printr-o miscare usoara, dispare.

Niciun comentariu: