sâmbătă, 28 martie 2009

Invitatie in Tellos

-Sosesc si va invit intr-o calatorie. Eu sunt un Sine Colectiv al vostru. Va voi duce in corpurile de lumina, intr-un loc unde fratii vostri de lumina va asteapta. Locul este aici pe Pamant, in muntele Sashta. Invitatia vine din partea lor. Eu va preiau si va ghidez. Imaginati-va ca urcati intr-o Merkaba uriasa de lumina si cat ar dura o respiratie, am ajuns. Patrundem in muntele Sashta, prin conul sau. Merkaba poposeste si cand se deschide voi veti fi intampinati de marele preot Adama.

Merkaba s-a oprit, pasim afara din ea si in fata noastra e Adama:
-V-am invitat si sunt multumit ca ati raspuns acestei invitatii. Va invit sa ma urmati. Pasim, privim imprejur,
-Urmariti ceea ce vedeti.
Adama ne conduce intr-un spatiu aidoma unei gradini si ne prezinta fratilor si surorilor noastre din orasul Tellos. Lemurieni.
-Fiecare sunteti intampinati.
Ne apropiem de acele minunate fiinte si facem un schimb de urari de reintalnire. Ne-am asezat ca intr-un cerc. Privim unii la altii. Ne acomodam cu energiile lor. Adama ne asteapta sa privim. Locul este luminos.
L-am intrebat care este motivul invitatiei. Imi spune sa permitem corpului nostru sa simta vibratia acestor locuri, sa ne obisnuim sa ne acomodam corpurile noastre. Acum absorb aceasta vibratie inalta, sa permitem sa o traim. Este o vibratie deosebita, o energie a iubirii pure, ce face parte dintr-un plan al nostru de inaltare rapida a corpurilor fizice.
Si a fost dorinta lui St-Germain de a fi invitati, conform pregatirii noastre ce ne-o face. Aici, in acest spatiu, impreuna cu frati de-ai nostri, invatam sa ne ridicam vibratia. Corpurile noastre se aliniaza cu corpurile lor.
Ei sunt frati ca dintr-o clasa mai mare si noi primim de la ei o explicatie, o invatatura. Sa stam linistiti, sa absorbim sa respiram, caci aceasta vibratie lucreaza asupra celulelor noastre si energia ce se proiecteaza asupra noastra, este o energie de vibratia dimensiunii a 5-a.
El ma corecteaza ca poate fi si mai sus de 5. Fiind inconjurati de astfel de entitati, capacitatile noastre se deschid mai repede. In interiorul nostru fiind energie, frecventele noastre se ridica la frecventele lor si vom aduce in corpul fizic noile frecvente.

- St-Germain a dorit sa fiti in apropierea unor entitati/frati de alta vibratie decat a voastra. Nu numai sa stati in energii pure, ci sa fiti in apropierea acestor frati ai vostri. Intalniri de acest fel sa stiti ca au loc pentru acomodarea voastra si pentru a va cunoaste si a-i cunoaste. Intre voi sunt un fel de amprente energetice prin care va recunoasteti. Multi dintre noi calatoresc pe Pamant, in spatiul vostru, printre voi, dar nu ne putem arata fiecaruia. Si preferam de multe ori sa va invitam aici, ca sa puteti sta in liniste alaturi de noi.

- V-am invitat aici cu un scop si pentru a va schimba o mentalitate. Sa rasturnati niste idei si aceea este nu numai ca voi aveti de invatat de la altii si ei au acum de invatat de la voi planul dur, fizic si vibratia ce voi o aveti, este acum de invatatura pentru ei. Voi in vis plecati si invati (pe altii), dati lectii. Scopul, de data aceasta a fost ca si ei sa invete, ca si voi. Stiu ca pe toti ii priviti mareti. Acest principiu vreau sa-l demolez in voi si sa intelegeti ca si voi puteti invata pe altii. Si ei se uita acum cu multa mirare si admiratie la voi. Desigur ca v-ati aliniat la o frecventa inalta, dar ati realizat cat de usor si de repede ati putut s-o faceti? Caci pentru altii a durat foarte mult. Astfel ca demolez acum niste principii/idei in voi, ca sa va intelegeti maretia si mai mult.
Am rugat sa vi se faca aceasta invitatie, dar si ei invata de la voi. Sa nu credeti ca daca ei traiesc de mult in alt plan dimensional, nu mai pot adauga alte informatii/invataturi. De data aceasta sa asteptati ca ei sa va multumeasca.
Eu Sunt cel ce Sunt. Eu sunt Adamus St-Germain. Lectia a fost de ambele parti. Va multumesc

Niciun comentariu: