duminică, 8 martie 2009

Rama si daruri

Eu sunt RAMA
Am trait pe aceste meleaguri. Este momentul desteptarii voastre, este momentul cand lumile se impletesc, se unesc. Marile profetii se adeveresc, insa voi ati schimbat din cursul lor, adaugandu-le mai multa lumina. Balanta se inclina catre acest adevar de Lumina si voi in acum, v-ati pus greutatea luminii voastre, in balanta adevarului. Eu, RAMA, ce am trait pe aceste meleaguri, deschid porti, deschid salasuri care sa porneasca catre inimile voastre, acum, intr-o veritabila initiere sacra, caci voi, prin lumina lui MACHANDI, ati ajuns la inima mea si eu ma revars acum catre voi, daruindu-va aceasta abundenta si Lumina inaltatoare ca nimic, intai si intai din ceea ce este uman, sa nu va mai perturbe de la drumul vostru in lumina si tot ceea ce este DIVIN sa va prinda, sa va inalte si noua constiinta sa straluceasca pe aceste pamanturi. Aceasta constiinta ce incepe sa se ridice din tara voastra va cuprinde intreaga omenire.
Eu sunt RAMA intrat acum in inimile voastre. Ma simtiti cum glasuiesc in inimile voastre. Vibratia ce o produc, este pentru a ma simti. Aduc apele sa curga catre voi, aducand soapta muntelui, aducand soapta iubirii mele pentru aceste locuri si a oamenilor mei care au fost cu mine. Pe acestia voi ii veti intalni, vor veni la lumina voastra, caci si ei apartin Arhanghelilor de Lumina. Lumina la lumina va veni . Voi deschideti-va inimile si asteptati-i. Luminile se intalnesc si apoi stralucesc, eliberandu-si darurile. Fiti voi in tot ce faceti, fiti rabdatori si lasati-ne pe noi de aici sa actionam pentru voi. Lumina nu mai poate fi zagazuita si a desclansat curgerea si nimic nu o mai poate opri
Noi de aici va multumim si ne bucura ca ati constientizat.
Eu sunt RAMA , cel din TIBET si din muntii APUSENI, poarta dintre lumi
4 martie 2009



DAR DIN PARTEA LUI RAMA
Din acest cristal, eu iti glasuiesc. Ne intalnim aici prin el, ca bine sa intelegi. Eu sunt RAMA cel de odinioara si pe aceste locuri, purtat-am batalii, ca Lumina sa izbandeasca. Acum, aceasta Lumina, tu o detii. Un cristal pur devii si stralucesti si pentru tine, acum noi adaugam si te inconjuram cu alt cristal nepretuit ce insumi eu l-am purtat pe al meu cap incoronat. Primeste dara acum pe fruntea ta ce-onconjoara, un talisman stravechi ce la urechi prezinta alte atarnatori, ca tu acum sa auzi, sa vezi, sa intelegi, ce din subtil provine. Acum il integrezi! Si o mai mareata Lumina vei detine.
(Este o banderola de cristal, ce inconjoara fruntea-cristale mici ca suvite lungi prinse intre ele sau o banda lata incrustata; in dreptul urechilor erau rozete tot din cristal de care atarnau franjuri din cristal sau din alt material)
Acum cei 9 si noi de aici, te invitam in Sala din Amenti, ca tu-n costum de mare preot, sa cuprinzi intelepciunea de pe vremuri.
(O mantie lunga se muleaza in jurul corpului acoperita cu cristale de toate culorile,ce se strange la picioare)
Ramai acum asa, un timp, ca sa-ti slavesti chemarea si priveste apoi catre necuprins ca sa-ti intelegi chemarea si apoi ridica bratele slavind Lumina a tot ce te-nconjoara, ca mai cu drag si mai cu pret sa te daruiesti lor, prin tot ce ai acumulat, prin tot ce stii si-ai invatat. Iti multumesc ca ai ascultat.
5 martie 2009

Niciun comentariu: