sâmbătă, 25 aprilie 2009

Indrumari Rama

Eu sunt Rama, adanc impresionat de muzica din voi. De contopirea energiilor din voi, de frumusetea astrelor ce ati adunat in fiinta voastra. Adanc de coborati pe ale voastre tepte de constiinta, va veti gasi in multiple ocazii. Aceste ocazii ce le-ati trait, au adus in voi energii deosebite. Acum, cu aceste energii, dau o rezultanta. Voi ati devenit un produs al lor si le refaceti sub un cu totul alt concept. Un nou concept al vietii.
Eu, Rama cel voinic, va privesc cum teseti acest nou concept de viata, in forma voastra actuala. Cu mii si mii de ani in urma de coborati periplul, aveati o alta configuratie, o alta constiinta. Ati cumulat o multime de vieti si de aspecte, din care ati invatat foarte multe. Sunteti acum de o bogatie fara seaman. Doresc sa stiti ca aveti multe resurse in interiorul vostru, Cand doriti sa experimentati orice, gasiti in voi energia necesara. Dati bariera materiala (planul fizic) deoparte. Eliberati gandul ca va ingradeste cu ceva planul fizic si acceptati sa experimentati ceea ce sufletul va cere pentru ca el stie ca aveti resursele energetice cu voi. Nu ati fost obisnuiti pana acum sa treceti asa rapid de la o situatie la alta, insa noua energie va va invata acest lucru si mai ales veti descoperi ca sunteti sustinuti. Si energetic si cu abundenta. Sa stiti ca acest corp in care sunteti, are posibilitati si este flexibil si se poate deschide cand voi doriti si cu adevarat faceti pasul sa experimentati un alt aspect.
Sa pasiti de fiecare data cu curaj in noua experienta, cat de mica este ea, caci energia va sustine si, mai mult, invatati acest lucru si veti observa cum energia va scoate in fata tot ce aveti nevoie. Dati deoparte nesiguranta si pasiti. Pe masura ce pasiti, totul va este pus la dispozitie. Asta inseamna si as dori sa intelegeti resursele si experienta care este in interiorul vostru datorita multiplelor vieti si multiplelor experiente ale voastre. Ba, mai mult, jucati-va cu aceste resurse si verificati-le ca sa capatati si incredere si dexteritate si mai mult, sa le intelegeti. Este ceva foarte simplu, pentru ca noua energie raspunde dorintelor sufletului de a se imbogati cu noi experiente, cu cunoastere. Nu e nevoie de a trai alta viata pentru a intelege aceste resurse ca pe mici tablouri in cursul actualei vieti si sa nu intelegeti prin aceasta schimbari radicale in viata voastra. Nu sunt necesare.
Eu am punctat pentru a sti cat de bogati sunteti in aceste energii. Foarte multi oameni nu constientizeaza acest lucru si de foarte multe ori in drumul lor, ei gasesc un perete. Nu au capacitatea de a se replia si a face o cat de mica schimbare de directie in drumul lor. Acest perete sa stiti ca de multe ori este o iluzie si faceti jocul ca in labirint. Cautati iesirea. Totdeauna veti gasi iesirea.
In ceea ce urmeaza, ca evenimente pe planeta, sa gasiti mereu iesirea. Nimeni nu cauta sa va blocheze. Iar acel blocaj este de fapt un indicator care va arata ca nu acesta e drumul potrivit. Lasati totul sa fie o joaca, o bucurie, un fel de “v-ati ascunselea” si foarte important este sa nu ramaneti pe loc. Stati in cursul, in miscarea energiei.
Am locuit pe acest pamant. Un pamant extrem de drag, un pamant pe care veti avea multe de descoperit (ca energii). Ma veti intalni in multe locuri, caci suntem tot timpul foarte aproape de voi. Voi acum iarasi cumulati energiile ce le aveti, cu energiile noastre, caci ne apropiem tot mai mult unii de altii. Aceasta iar inseamna o capacitate foarte mare pentru voi. Folositi aceste energii. Folositi energia lui Rama. Folositi energia altei entitati. Sunt energii ce se daruiesc, se pun la dispozitie. Le atingeti, le accesati, le folositi. Ele va vor da multe rspunsuri. Pamantul foloseste aceste energii. Nu e nevooie sa spuneti ca voi sunteti Rama, dsi la nivel de inima voi stiti ca suntem unul, dar aceste energii care sunt pe Pamant, care isi au izvorul lor de intelepciune, folositi, accesati asa cum veti fi ghidati de sufletul vostru. Puteti folosi orisi ce, oricand, Pentru ca il folositi in marea emblema a iubirii si atunci totul va sta la dispozitie. Caci voi oamenii, pe planeta, ati uitat ca sunteti stapanii absoluti, ai vostri, ai acestor locuri, sub aceasta emblema a iubirii. Deci nimic ce este pe Pamant nu trebuie sa va fie secret, sau ascuns, sau inabordabil. Totul va sta la dispozitie. Invatati sa va folositi propriile resurse. Nu exista ca ceea ce este pe Pamant sa fie a unui grup de oameni. Nu exista sa nu aveti acces la aceste energii. Nu e corect sa va fie ascunse. Intrati peste tot, abordati si folositi, caci sunt energii pe care insusi planeta doreste sa le folositi pentru refacerea si schimbarea aspectului ei. Acolo unde cineva a spus/scris “interzis”, este o mare eroare. Nu acceptati aceste inscrisuri. Energiile planetei sunt abordabile. In aceste locuri, pe acest pamant al vostru, sunt foarte multe energii; ca o rezervatie de energii, ca un depozit de energii, care asteapta sa fie accesata.
Insasi noi, demult, am localizat in munti am lasat insemne, inscrisuri, izvoare (de cunoastere/informatii), sub diferite forme, care acum asteapta sa fie deschise. Nu e nevoie sa faceti sapaturi, sa chemati arheologi. Este suficienta intentia, iubirea, si totul sa apropie de voi. Ceea ce detin aceste locuri, este de o importanta covarsitoare. Sunt cumulate aici informatii de mii si mii si mii de ani. In momentul in care voi vreti sa le atingeti, cu inima, cu gandul, imediat energia lor vibreaza, se activeaza si e suficient sa pronuntati, sau sa simtiti intentia de a le darui, ca ele si incep sa curga. Nu e nevoie sa aduceti lupe sa cititi, sau specialisti sa faca traduceri. Poate ce scrie acolo este codificat, sau intr-un limbaj arhaic, stravechi, din care nici nu ati intelege. Dar energia ajunge la inima si mintea tuturor. Nu va intereseaza uneori exact ce scrie, ci efectul acelei energii asupra actualei inimi, actualului creier si lasati energia sa lucreze. Am venit si am dorit sa va transmit aceste informatii, caci ele, daca voi ati da drumul acestor izvoare, vor ajunge la oameni si ii vor ajuta sa se ridice, sa se deschida si tot ceea ce urmaza,sa se faca cu o mare usurinta.
Cutremurele au multe roluri, printre care si o deschidere a acestor energii. Dar, ele au nevoie de captare din partea voastra, cu iubire si apoi redirectionate spre oameni. Altfel, multe pot fi pierdute. Deschideti-va inimile pentru toate locurile. De multe ori nici nu este necesar ca punct geografic. Dar cand inima voastra se
indreapta catre aceste izvoare, ce stau gazduite in diferite locuri si doriti sa le patrundeti, energiile se deschid, caci ele inteleg, ele au constiinta si sunt puse in sprijinul oamenilor. Si iata cum planeta, cu ajutorul vostru, poate face, impreuna cu oamenii, alt salt in constiinta. Cand energia se acumuleaza, o energie ce trebuie sa fie primita, captata, cand atinge o anumita cantitate si lumea apoi o capteaza, saltul se produce. E nevoie de voi acum, sa stiti acest lucru, sa-l transmiteti si aceste energii sa poata fi captate de omenire.
Eu, Rama, am lasat multe aici in muntii vostrii. Am venit sa va spun ca vi le daruiesc din toata inima si stiu ca voi le daruiti cu aceeasi iubire.
Va multumesc.

Niciun comentariu: