luni, 27 aprilie 2009

Metatron - Picaturi de binecuvantare

“Eu sunt infatisarea voastra in spirit. Eu sunt Arhanghelul Metatron. Maretia voastra s-a extins si vin sa va dau o mana de ajutor pentru a va expanda energiile mult mai mult. Voi turna peste voi picaturile mele de binecuvantare, ca ele sa strabata prin toate planurile si sa ajunga la voi asa cum voi aveti nevoie de ele in acest moment ….primim. Apropiati-va prin intenitie mai mult de mine.”
Suntem langa tine acum si aceste energii le primim din plin. Suntem cu tine si primim.
“ Vi le-am oferit, caci ati atins un plan vibrational si o constiinta capabile sa le primeasca. Eu patrund in energiile voastre si fac adaugirile necesare.”
Primim, integram energiile si le lasam sa lucreze pentru a ne alinia cu ele.
“ Va ridic mai mult, intr-o vibratie mai inalta, ca razele mele sa patrunda in straturile voastre profunde. Goliti-va mintea ca eu sa patrund. Calitatile energiilor mele sa se manifeste in voi. Expandati acum ceea ce ati primit.
Energiile detasandu-se, largindu-se, voi aduceti in voi, tot ceea ce energia expandata cuprinde. Imaginati-va acum, cum energiile mele patrunzand in campurile voastre, declanseaza coduri, care deodata deschid celulele aidoma jocurilor de artificii. Priviti cum fiecare celula din voi se deschide ca o artificie si in felul acesta ea isi elibereaza energia, energii pe care corpul le primeste. Priviti in toate culorile, va simtiti plini de voi insiva. Sunt energiile voastre, celulele tuturor corpurilor se deschid si voi capatati cunoasterea voastra, intelepciunea, aptitudinile voastre. Absorbiti-va propriile energii, acum.
22.03.2009

METATRON ENERGII TEHNICE
“Extindeti-va, expandati-va, pana cand lumina voastra atinge lumina mea. Invatati sa ajungeti la mine. Va ofer caracteristicile energiei mele. (le primim). Eu sunt o energie tehnica, o energie clara, puternica, exacta. Prindeti aceste caracteristici in energiile voastre. Lasati-le sa coboare adanc in voi, caci ele va confera claritate, siguranta, exactitate. Cu ele puteti crea noi aspecte in viata voastra, pornind de la claritatea a ceea ce doriti sa finalizati”
Primim acum energiile lui
Aceste energii va ofera ceea ce se poate numi, o minte limpede, sa vedeti cu claritate in jur si sa intelegeti clar ceea ce se intampla. Sa va desprindeti de forma, sa treceti dincolo de ea in non-forma, intelegand manifestarea energiilor in toate planurile. Sa aveti o imagine de ansamblu a complexitatii tabloului, evenimentelor. Incepeti sa strapungeti fizicul, sa treceti prin el, sa intelegeti subtilul.
Tot ceea ce vine in fata voastra cu un inteles poate avea in spate, in urmatorul plan, alt inteles. Incepeti sa dati intentia sa vedeti planul fizic si planul subtil, macar doua planuri ce sunt posibile in fata voastra. Nu va mai limitati numai la planul fizic. Intrebati-va ce este in planul subtil. Eu va ajut cu energiile mele sa primiti aceasta claritate si aceasta forta de intelegere, a fizicului si a subtilului intr-un mod cat se poate de exact pentru perceptia voastra. Incepeti sa va jucati prin planurile multidimensionale si in acelasi timp folositi aceste energii precum un co-creator. Aduceti in imaginea voastra, ca un retus la planul fizic. Incepeti cu ceva usor ca un retus asupra unui peisaj pe care il imbogatiti si asa incepeti sa co-creati. Totul in inima pentru a fi infasurat in iubire si armonie. In acest liant construiti cu formele mele exacte. De exemplu, marul este o sfera. Puneti acest fruct caruia ii dati culoare, suculenta, gust, intr-o livada care in planul vostru fizic nu mai arata atat de bine si astfel, puneti figurile mele geometrice intr-o creatie frumoasa. O gradina devine plina de geometrie sacra. Aduceti in voi intentia de a crea si lasati imaginatia, intuitia precum si sinele inalt, sa creeze.
Energiile mele va ajuta va sustin si intindeti astfel o noua panza peste cea existenta. Eu oricum sunt in apropierea voastra, iar cand voi ma chemati, vin atunci cu toata intensitatea si iubirea mea. Creati in fiecare moment, in fiecare zi a voastra.
Eu sunt si va daruiesc energiile mele de care aveti nevoie.
Multumim, asa este

Niciun comentariu: