duminică, 5 aprilie 2009

Trei dorinte- Energia lui Merlin

In lumea magilor patrundeti. Si energia lui Merlin patrunde. In caftane colorate sunteti cu bagheta magica in mana dreapta si cu palaria lui Merlin pe cap asezata. In lumea magicului, totul este magic si posibil. Trei dorinte puneti-va dara si Merlin vi le va indeplini. Aceste dorinte puneti-le in fapt de seara, cand gandul se impreuneaza cu noaptea, cand stele pe bolta rasar si voi intr-o lume mirifica sa va purtati cu gandul. Dorintele sa nu va fie umane. Lasati dorinte ceresti, divine ca prea plinul sa vi se implineasca, stropii de roua sa va umezeasca si dorintele sa se implineasca. Acum, ca-n pas de seara, strabateti zarea si lasati magicul, magia momentului, farmecul momentului sa se astearna.
Voi toti sunteti luati in acest vartej, purtati intr-o lume de mister. Energii bogate va cuprind acum, dar mai minunata veste acum, aceea ce va surade si spre fruntea voastra de Merlin e ghidata. Lasati lumina sa va patrunda fruntea. Lasati culoarea sa strabata capul, pentru ca acolo Merlin aduce acum splendidul ochi divin ce-l face sa poposeasca in al vostru cap, in al vostru intelect, in a voastra constiinta. Lasati ochiul divin sa se scurga in voi. Funtea va impodobeste, apoi in voi se instaleaza. Priviti-l. Este adus si conectat la voi. Definitiv.
In a lumii minte, in tot ce ati stapanit, in tot ce a controlat, acum ea se deschide si primeste un alt imparat. Acest ochi divin ce mintea divina o insoteste, patrunde si inlocuieste mintea ce pana acum a coordonat. Ea va fi absorbita in aceasta minte imensa si va fi multumita. Iar mintea divina preia al sau spatiu, mai mult, extinzandu-se si daruindu-se. In ochiul vostru principal, ramane acum ochiul Tatalui, ochiul divin. Eu Merlin, am infaptuit minunea. Miracolul de fapt sunteti voi, prin faptul ca puteti contine in voi acest ochi divin. Cu el veti privi de acum inainte si el va va aduce de acum aminte. Sfatul sau intelept, mereu sa-l urmati, cu inima, cu sufletul si apoi sa il impamantati.
La aceasta zi mare, zi de sarbatoare, voi, cei adunati, sunteti frati, sa nu uitati. Pe aceste meleaguri ati repoposit, aducand magia locului de unde ati venit. Zilele se insira fara de inceput, fara de sfarsit. Eu Merlin, v-am daruit bagheta, palaria si mantia mea fermecata. Folositi-o dara si alta data. Aduceti bucuria copilului nou nascut, aduceti intelepciunea sufletului ce a trait si aduceti lumina ce s-a dorit.
Acum, incet, din acest loc magic, incarcati cu energii, coborati la voi, acasa, incarcati cu jucarii. Nu uitati de mersul (drumul) ce-l aveti de facut, caci pentru toate este un inceput si dorintele lasati-le sa se implineasca. Caci ceea ce se dovedeste, imediat se indeplineste. Si cu un gest de magician, eu imi strang bagajele si dispar in lumea magicului, tragand palaria dupa mine.

Niciun comentariu: