joi, 21 mai 2009

St. Germain - Referiri la Scoala Misterelor

Eu sunt St-Germain. Energiile mele sunt si raman in continuare cu voi. pentru ca lucrul meu cu voi nu s-a terminat. Ramaneti constient conectati la mine. Va voi ghida in continuare in lucrul cu voi. Expandati-va constient in interior, sa va reuniti, sa ma regasiti. Pe tot acest drum de intoarcere (catre casele voastre), mentineti constient conexiunea cu mine, caci ceea ce voi ati invatat aici in Poiana, veti continua in urmatoarele zile, intr-un lucru individual intre voi si mine. Ceea ce voi aveti ce facut in aceste zile, este sa va expandati mereu constiinta. Expandare ce va ajuta sa va invatati a trai multidimensional. Vom face aceste lectii impreuna. Aceasta expandare eu doresc sa fie in viitorul vostru apropiat, zile sau saptamani, nu mai mult, ca voi sa va invatati sa va aduceti energia voastra in viata de zi cu zi.
Sa nu lasati zile in care sa nu va aduceti oportunitatile. Acest lucru individual va va ajuta sa va deschideti aceste simturi. Respirati si integrati Sinele vostru Inalt in acest moment de acum si lasati energiile mele sa va cuprinda. In diferite momente ale zilei, conectati-va la mine si permiteti-va ca aceste simturi sa se deschida. Si ma refer si la cel de-al sase-lea simt, al mintii, ca prin acest simt voi sa va recapatati cunoasterea. Eu sunt in inimile voastre si permiteti aceasta apropiere sa ramana permanenta.
Aceste energii, cu cat le veti infuza mai mult, cu atat deschiderea va fi mai rapida si cu mai putine distorsiuni in corpurile voastre. Esentialul este sa continuati respiratia. Tineti-va de mainile mele. Ele va vor sustine in pasii vostrii urmatori. Nu pierdeti contactul cu aceste energii, nu pierdeti contactul cu voi in interiorul vostru si nu uitati ceea ce ati promis ca veti fi: acei pionieri deschizatori de drumuri.
Acum deschideti-va larg inimile deschideti-va larg constiinta si primiti aceste energii pure care va usureaza munca de activare a simturilor voastre. Respirati si lasati aceasta energie ce o aduceti pe inspir, sa strabata toate simturile voastre. Unificati toate simturile, aduceti-le pe toate in interior, ca unul singur si permiteti energiei sa curga, inspirand si expirand.


Dragi Shaumbra
Energiile ce le primiti, va deschid catre alte planuri, catre alte taramuri, unde cunoasterea de sine se aprofundeaza. In aceste planuri noi, catre care va expandati, constiinta se revarsa si voi veti suferi o transformare majora, apropiindu-va mereu si confundandu-va in acel Eu Sunt.
Drumul vostru este alaturi de mine. Acesta e motivul pentru care m-ati urmat si in alte vieti. Acum sunteti la fel, in aceasta grupare frumoasa numita Shaumbra. Shaumbra, aici in Romania este puternica, bine inchegata. Prin ceea ce se formeaza si se dezvolta in interiorul vostru, prin descoperirea voastra, prin descoperirea de sine. Voi, dragi shaumbra, ati trecut prin multe vieti incercand sa mentineti un adevar care a fost rau inteles si multi oameni s-au intors impotriva voastra. Acum dragi shaumbra, a sosit momentul sa indepartati acele frici, acele blocaje si sa cunoasteti ca ce a fost, nu se mai repeta, ca acum ne putem recunoaste pe fata si putem vorbi despre noua lumina, fara teama ca vom fi torturati. Sunteti un mare grup care ma urmati. Pentru voi nu conteaza ca eu sunt de partea cealalta de val, pentru ca acum ma simtiti si stiti ca sunt in inimile voastre.
Dragi shaumbra, dusmanul vostru acum este unul singur: propria voastra neincredere in voi. Indepartati aceasta neincredere, ca ceea ce simtiti sa aveti curajul sa vorbiti, sa puteti sa va continuati drumul vostru asa cum sunteti. Nu aveti nevoie de aprobari din partea nimanui. Nu aveti nevoie de consilii care sa va sustina. Sunteti o grupare aparte care stie foarte bine ce are de facut. Doar permiteti-va. Constiinta voastra in momentul in care se expandeaza, stie unde sa ajunga. Ea stie mai clar, de multe ori, decat voi. Intindeti aripile constiintelor voastre si permiteti-va sa zburati cu ajutorul ei. Stiti ca noua energie este expansionala. Acest lucru il realizati prin propria voastra constiinta. Stati in aceasta stare de expandare a constiintei voastre si permiteti ca totul sa vina catre voi.
Scolile misterelor vor lua fiinta. Eu le voi ghida de aici, de unde sunt. Mai este necesar ceva timp ca propriile voastre energii sa se aseze, sa se elucideze si sa va simtiti confortabili cu aceste enrgii in voi. Voi sunteti invatatorii alesi. Si asa cum alte dati v-ati gasit drumul catre scoala misterelor si catre mine, veti gasi acest drum din nou. Sa nu uitati acest mesaj. Permiteti deocamdata energiilor sa lucreze pentru voi, pentru sustinerea acestor scoli.
Dragi shaumbra, cei care odata nu au primit lumina ce voi o raspandeati, sunt si astazi, insa forta lor, lumina lor, s-a deschis, iar ei nu mai au forta de alta data de a va contracara. Multi au inteles si acceptat, multi s-au raspandit catre alte domenii si voi nu mai prezentati pentru ei vreun interes. Ei si-au gasit multumirea in aspecte economice si chiar au uitat de voi. Drumul vostru catre scopul pe care noi il avem, aceste noi constiinte, este liber. Calea voastra este libera pentru ca acum mai mult ca niciodata, voi lucrati cu gandul intr-un domeniu pe care ei nu-l mai vad: Noua Constiinta. Pentru unii din ei, acest aspect nu reprezinta nimic important. Insa Noua Constiinta soseste. Este aici prin voi. Reprezentati acum o temelie puternica si insasi constiinta planetei va sustine.
Dragi shaumbra, clipe minunate ne asteapta sa petrecem impreuna.
Noua constiinta este noua energie. Energia care soseste acum, este de fapt o manifestare a acestei forte de viata prin voi care ati ajuns la o noua gandire. Voi abordati noua energie printr-o noua constiinta, care este constiinta divinitatii proprii. Este constiinta puterii/suveranitatii voastre si o aduceti intr-o noua manifestare. Energia care soseste si care este energia cosmica, este insasi viata, tot ce inseamna manifestarea vietii pe Pamant. Viata este sustinuta de aceasta energie. Iar voi manifestati acum viata intr-un alt mod, intr-o alta transformare si intr-o alta etapa in care voi treceti ca urmare a finalizarii unei invataturi sa zicem, ca urmare finalizarii unui ciclu a planetei. Si voi si planeta, ati reusit sa depasiti/invatati perfect, simularea separarii de Divinitatea voastra, de Divinitatea Suprema intr-un mod chiar foarte real, pana la autodistrugere. Momentul a fost depasit si ati facut intoarcerea ca sa porniti pe drumul de reintalnire cu divinitatea voastra.

Niciun comentariu: