duminică, 24 mai 2009

ZAMOLXE INDEMN LA LUCRU

La acel gand vestit,
Ce voi alipiti,
Eu ma alipesc
Si va ocrotesc
Ca tot ce ganditi,
tot ce infiintati,
Peste plaiul romanesc,
Energie sa luati
Fiti alaturi, fiti deschisi,
Inima v-o aratati, caci cu ea comunicati.
Duceti apoi al vostru gand deschis,
Mai departe sa-l faceti auzit.
Rolurile voastre incep, iar cantarea va va bate-n piept.
Mergeti dragii mei, caci drum deschis aveti
Iar palaria de-o scoteti ca salut,
Altii vor veni si vor raspunde.
Pastrati-va insa drepti.
Pastrati-va in adevarul inimilor voastre.
Nu fiecare din cei ce se vor alipi,
Vor avea acelasi adevar cu voi
Dar ei vor veni si vor alipi ale lor talente.
Ramaneti deschisi tuturor,
Dar sa stiti ca reprezentati coloana.
Voi nu veti impune,
Nu veti indeparta.
Voi reprezentati COLOANA.
Ghidati-i cu blandete pe cei ce oscileaza
Si lasati-i apoi sa aleaga.
Fiti ca farul de lumina
Ce primeste si lumineaza.
Sunteti ca o avangarda,
Un sparge val,
Un sagetator.
Dar, NU IMPUNETI,
Caci vibratia si lumina din voi
Sunt suficiente pentru a atrage.
Aceste vibratii, campuri ale voastre, se intaresc, se expandeaza; ramaneti aidoma farului, bine ancorat in pamant, caci sustinerea vine si de la mama Pamant. Voi fiti mereu cu ea in inima, caci ea va va transmite ce are de transmis si va va intari cu forta ei. Voi sunteti catargul, ea este vasul. Sunteti stransi in conexiune cu ea si daca pastrati aceasta conexiune, catargul va ramane drept. Eu sunt langa voi la fiecare pas; nu voi interveni mereu, caci voi sunteti proprii vostri stapani si acest lucru il aveti de manifestat. Insa toti ceilalti din apropierea voastra, pe care acum ii percepti cu simturile voastre, va sunt permanent in ajutor. Creati-va voi realitatea ce simtiti sa o creati. Pasiti, porniti si imediat totul vi se alatura. Lasati mereu sa plece de la voi ceea ce simtiti ca nu va mai foloseste nici macar in aceeasi zi, sau de la zi la zi. Nu cautati sa pastrati tiparul vechi, nu mai este timp pentru asa ceva. Ceea ce ieri ati facut, ati folosit sau ati gandit, in ziua urmatoare este invechit: este noua energie ce nu se repeta pe ea insasi. Pastrati intentia de a va replia la energia urmatoarei zile si fiti mereu in nou. Poate uneori vechiul va tine; vorbiti-i cu blandete si multumiti-i, poate nu va pleca imediat, dar va intelege si va va lasa in pace. Aceste noi energii sunt noi pentru toti, dar sunt energii inaltatoare, sunt energii marete in abundenta. Nu au nimic care sa va sperie, sunt energii de iubire, preluati-le, voi sunteti primii care le folositi. Preluati-le si folositi-le cu incredere. La aceste vremuri noi, cel mai mare aliat este INCREDEREA, cea mai mare FORTA, este LUMINA si cea mai mare VOINTA , este VOINTA DIVINA. Sunt atribute, instrumente, chei, folositi-le din plin. Cand voi porniti avand incredere, cand sunteti acele faruri orbitoare si cand manifestati voia divina, nimic nu poate veni in calea voastra sa va impiedice. Cand v-ati predat vointei divine si o manifestati, nici o forta nu va poate impiedica de la actiunile voastre.
Dragii mei copii, am fost in multe vieti alaturi. Acum este incununarea, este un ultim salt spre aceasta etapa, adunati-va fortele, adunati-va rabdarea si declansati ceea ce este de declansat, pentru ca succesul este de partea voastra.
Cu o iubire infinita si cu o sustinere la fel, raman permanent langa voi.

Un comentariu:

Natalia spunea...

atat de tare imi place ceea ce citesc aici...in fiecare zi ,cu nerabdare deschid acest blog,sa vad daca ai mai postat ceva nou.
experientele tale,draga Mihaela sunt miraculoase,esti o fiinta de lumina frumoasa cu o inima divina
asa cum maritul Zamolxis te-a ales pe tine pentru a aduce aceste informatii importante pentru noi,pentru a ne fi mai usor sa ne aducem aminte.
Fie ca iubirea si lumina sa ne calauzeasca pasii !