vineri, 12 iunie 2009

Busteni --Zamolxe, ne vorbeste.

In gradina-ncare sunteti ,
multe pasari se aduna,
in alor ciripit de voie buna ,
voi gasiti pacea strabuna.
Cantec dulce si suav ,
va porni spre- a voastre inimi,
ce din munte izvoraste
si –n avoastre inimi calde, poposeste.
Acum ca v-ati adunat
Din lung si din lat ,
eu Zamolxe vin la voi
cu-n prea plin
de sentimente noi.
Inimi largi sa va deschideti sa cuprindeti ce v-aduc caci prin acel trimis ce-nfata-lveti avea , eu voi vorbi si voi transmite energia mea. Sub ale lui cuvinte se va ascunde energia mea si spre ale voastre inimi eu voi patrunde. In aste zile sunt cu voi si voi lucra asupra tuturor deci fiti atenti si primiti lumina glasului meu. Ati fost chemati din prea inalt sa luati ceea ce se da, ceea ce se da nu numai prin glasul unui om, ci ceea ce se da prin energia muntelui , a locului. Aceasta energie va va infuza si voi apoi o veti raspandi, caci din acest leagan de civilizatie lumina porneste si se raspandeste. De ma veti urmari in spatele acelui om eu voi fi, o energie inalta luminoasa ce va grai spre voi, in marea clasa. Canal el va fi si va transmite nu numai prin cuvinte ci prin stari si voi veti fi prinsi in starea energiei mele. Cu ganduri preacurate ati sosit toti in acest loc ca marea iubire sa o raspanditi. Si voi e bine sa stiti ca ceea ce sunteti ceea ce deveniti sunt energiile locului, energiile strabune ce voi le scoateti acum la suprafata. Nu sunt cuvinte speciale, nu sunt cuvinte ce enumera un tezaur, sunt propria voastra iubire , propria voastra impartasire. Prin aceasta stravechiul izvor al stramosilor iese acum la suprafata. Insa as dori sa stiti ca aceasta iubire ce voi o aveti si o raspanditi este cel mai presus tezaur . Nimic nu se poate asemana cu iubirea curata din inima oamenilor curati, frumosi si improspatati. Fiti mandri de aceasta traire a voastra si lasati aceasta iubire pe fata voastra sa straluceasca. Fiti ca brazii inalti si cand porniti de aici catre locurile voastre duceti aceasta lumina acolo unde fratii vostri sunt sub patrafir, sub pelerinele care le ascund iubirea. In aceste zile eu sunt cu voi, in aceste zile constienti fiind primiti cat puteti voi de mult. Aceste zile sunt datatoare de viata de lumina, aceste zile va ajuta sa va reconectati la voi , in aceste zile ma veti simti pe mine Zamolxe asa cum niciodata nu m-ati simtit pana acum . Prin voi coboara in acelasi timp energia Sfinxului. El se reuneste prin voi cu ceilalti ce sosesc si aceste energii cumulate vor prisosi si vor ajunge sa fie imprastiate in intreaga tara. Fluviul de iubire al inimii voastre curge si se raspandeste catre toti, sunt energii puternice ce nu pot fi oprite. Lasati-le sa curga caci voi primiti mereu si mereu.
Duceti-va acum copii mei si adunati-va si ramaneti cu numele meu in inimile voastre ca toti ceilalti sa fie conectati la voi
Cu mult drag , cu multa iubire va imbratiseaza parintele vostru , Zamolxe

Un comentariu:

Natalia spunea...

Iubit parinte,Zamolxis,iti multumesc pentru darurile tale.Primesc si permit energiilor tale pline de iubire sa-mi inunde constiinta si inima pentru a radia in jurul meu ,tuturor oamenilor iubirea ta vindecatoare.
iubire,iubire,iubire !