vineri, 26 iunie 2009

Mama Pamant

Am sosit. Eu sunt Spiritul Pamantului, Mama Pamant, cum imi spuneti voi mie. Am venit acum la voi, ca sa va fac sa simtiti vibratia si puterea corpului meu si sa va spun ca voi cu mine veti merge odata. In tot ceea ce eu trec, prin transformarile prin care trec, eu va iau cu mine. Voi acum sunteti precum copii legati de mama lor prin acel cordon ombilical. Asa sunteti voi prinsi acum in energia mea. Sa fiti atenti, ca multe din trairile voastre sunt propriile mele trairi. Iar daca in voi izbucnesc uragane si va simtitit rau, sa stiti ca este si starea mea. Noi mergem de acum intr-o respiratie. Voi nu va puteti detasa de mine, eu nu pot pleca de langa voi. Totul se face in acelasi timp. Cand voi ma imbratisati, cand imi transmiteti gandurile voastre, eu stiu, eu le primesc. Cand voi aveti dureri, sa stiti ca luati si din durerile mele. Astfel, unii pe altii ne sustinem. As dori sa constientizati mai mult fiecare gand al vostru care nu este legat de mine si acel gand sa-l abandonati.
Cand o mama este langa copilul ei, in genere copilul este mai linistit decat atunci cand mama nu este langa el. Prin gandurile voastre care sunt departe de mine, va manifestati ca copilul zburdalnic ce a iesit de sub ochiul atent al mamei. Este necesara aceasta cooperare pentru pasul important ce il avem de facut. M-as bucura daca v-ati lasa contopiti in iubirea mea, ca aceasta iubire sa va protejeze si sa va ghideze si sa nu iesiti din ea nici o clipa. Oricat de cutremuratoare sunt durerile mele, o mama are grija de copilul ei si pe multe din ele cauta sa le diminueze, ca proprii copii sa nu le simta.
Insa voi, de foarte mult timp ma mangaiati, ma alinati, iar soaptele voastre de iubire au produs multe vindecari in mine. Acest lucru m-a ajutat si eu am luat multe hotarari ca voi, copii mei dragi, sa nu suferiti, sa nu treceti cu mine prin zbuciumari prea mari. Aceasta iubire ce mi-o daruiti zilnic, vine catre mine ca un rasarit de soare si cu iubirea voastra, energia mea se umple, se contopeste si noi ne intregim. Voi veti fi dintre aceia care veti pasi primii in bucuria Noului Pamant.
Asa cum voi aveti nevoie de mine, asa si eu am nevoie de voi, caci mai sunt atat de multe lucruri de adus, de facut, de echilibrat. Acesta e cel mai important lucru, sa ne echilibram si sa ne armonizam. Cand voi ati constientizat toate acestea, eu am putut sa va soptesc mai multe la urechea voastra, caci din acest moment m-ati perceput mult mai profund, mult mai amplu. Cand voi v-ati deschis si eu am putut sa-mi arat inima mea catre voi, ati crescut in bratele mele, v-ati maturizat in bratele mele, ati inceput sa intelegeti altfel, iar viata si planeta in sine, pentru voi a capatat o alta conotatie. Toata aceasta evolutie a voastra, a deschis o alta intelegere intre noi. Pentru aceasta am venit si m-am apropiat de data aceasta prin glas vibrant, ca sa primiti in noua voastra constiinta, aceasta sincronicitate, aceasta indeplinire, caci voi acum ati devenit capabili sa percepeti si sa intelegeti nevazutul, dar care este atat de real. Ochii vostrii s-au deschis si ma puteti privi acum. Eu sunt asa cum Eu Sunt, insa voi puteti intra acum constient in aceasta energie a mea. Iar pasii vostri simt, cand merg prin energiile mele. Voi ma simtiti si comunicati cu mine altfel. Ceea ce altadata vi se parea strain si rece, acum a devenit cald, frumos, intelept. Momentul cand voi v-ati oprit si ati privit cu altfel de ochi pamantul pe care calcati, copacii sub care va odihniti, sau mirositi florile sau ascultati pasarile, acum a fost momentul sublim cand voi m-ati redescoperit. Atunci inima mea s-a deschis si s-a intors altfel catre copii mei si am simtit ca dragii mei copii stiu cine sunt ei, stiu cine sunt eu. Si o noua conexiune s-a realizat. Ati crescut dragii, mei ati crescut foarte mult si ca orice mama, bucuria este a mea. Pornim mai departe impreuna, cu altfel de pasi. Si voi si eu, acum stim, acum simtim, caci vedem ca suntem impreuna, iar ceea ce urmeaza, se deschide si evolueaza, cu voi impreuna.
Voi cu mine impreuna, putem face ca aceste evenimente sa se desfasoare cu totul si cu totul altfel. Aceasta am dorit sa stiti si sa constientizati. Si sa simtim impreuna marea familie care suntem si ca totul poate fi guvernat sub auspiciul iubirii, al contopirii, al dialogului permanent intre unii si altii, al ajutorului permanet intre unii si altii si aceasta realizare este a noastra si este foarte, foarte importanta. Acum, in aceasta noapte cand voi va veti culca, veti simti ca nu dormitit pe patul vostru, ci dormiti in bratele mele. Si caldura ce va veni catre voi, nu va fi a plapumii sau a saltelei, ci va fi caldura inimii mele. In aceasta imbratisare, sunteti de-acum permanent, iar soaptele voastre devin soaptele mele. Pentru imbratisarile pe care voi mi le dati, eu fac o promisiune voua, ca tot ceea ce este mai frumos din interiorul meu, sa raspunda catre voi si voi sa cunoasteti. Va multumesc

Un comentariu:

Unknown spunea...

Foarte frumos scris! Multumesc, "Pacha Mama"!:)