sâmbătă, 20 iunie 2009

Sanat Kumara ---iubire venusiana

Noi venusienii, avem un mesaj de iubire catre voi, pamantenii. Un mesaj de incurajare, de sustinere cu fortele noastre; insa, forta principala sunteti voi. In acest moment miraculos, mesajul este de a va intari, de a afirma ca voi, cu fortele voastre proprii, aveti acum suficienta lumina pentru mentinerea vibratiei inalte a luminii pe planeta voastra. Oricat v-am ajuta si sustine noi, forta principala ramaneti voi, cei de Pamant. Mesajul nostru este unul de iubire si in acelasi timp de onorare si de afirmare a potentelor voastre.Desigur, noi avem o forta si aceasta este aici. Afirmam ca prin dorinta voastra va puteti conecta la ea, ca saltul vostru sa fie intetit si grabit. Acest mesaj de iubire, prin voi cei care il primiti ajunge pe unda inimii la toti locuitorii Pamatului. Acum, cand voi sunteti conectati la retelele luminice ale Pamantului, aceasta vibratie mesaj a noastra, atinge inimile tuturor. In contextul in care suntem aceeasi inima, aceste vibratii se raspandesc si sunt culese de fiecare particica si molecula a Pamantului. Pamantul absoarbe acum, o vibratia inalta a iubirii. Aceasta absorbtie/accesare, necesara Pamantului, il intareste si-l infrumuseteaza. Imaginea sa ca planeta, are nevoie de o absortie asidua a energiei de iubire. Voi sunteti cei care ii puteti acorda aceasta forta a iubirii. Raspandirea voastra, a lucratorilor in lumina, pe intinsul planetei, este un monument de izbanda a planetei. Inimile voastre sunt acum mult mai stralucitoare si mai vibrante. Voi aveti acum, capacitatea de a absorbi energiile planetei vostre, cat si energiile pure, cosmice. Efectele absortiei acestor energii pure, isi au acum rasunetul in propria voastra purificare si in purificare campurilor energetice planetare.Eu, Sanat Kumara, care o perioada foarte mare nu m-am putut apropia de aceasta vibratie a planetei, prin lucrul pe care il faceti, dati posibilitate energiilor mele sa poata reveni asa cum au revenit odata pe Pamant. Acest mesaj de iubire, este in acelasi timp si unul de multumire, caci multe entitati de pe Venus traiesc aici pe Pamant, fiind oameni ca voi toti. Suferinta lor a fost mare, caci ei nu au putut primi vibratia de iubire a fratilor lor. Prin lucrul de iubire al tuturor lucratorilor, acesti frati ai nostri, care sunt oameni obisnuiti si care inca nu s-au putut trezi, vor putea primi aceasta frecventa iubitoare. Este frecventa iubitoare a energiei casei lor. Voi le favorizati multora dintre ei a primi energia de Acasa. Intre voi oamenii, sunt entitati venite de pe foarte multe planete. La un moment dat fiecare dintre ei, are nevoie de propria sa energie, propria sa vibratie, chiar daca primeste energiile celorlalte planete, energiile celorlalti frati. Dar el nu este complet, daca acea coarda vibratorie, a sa proprie, nu se conecteaza la coarda vibrationala, a fratilor lui de acasa.
Prin ridicarea constiintei de masa, prin ridicarea vibratiei planetei, aceasta vibratie a iubirii de pe Venus, poate acum patrunde. Ea patrunde acum intr-o cantitate suficienta pentru a atinge acest portal vibrational inchis, blocat, din inimile acestor fiinte. As vrea sa va explic si sa intelegeti multiplele portaluri pe care le aveti in corpurile voastre si in acelasi timp sa intelegeti ca frecventele iubirii sunt si ele diferite, nuantate, ca si traditiile de la o tara la alta.Aceasta planeta, prin deschiderea voastra, primeste un aspect ce s-a dorit la inceput; acela al multitudinii, vastitatii, varietatii acestor frecvente. De aceea am specificat ca acum, cei de pe Venus, pot primi frecventa lor. Voi, cei de pe Pamant, indiferent de pe ce planeta veniti, deschideti aceasta varietate totala si absoluta a unei vaste biblioteci ce s-a dorit pe Pamant. Diversitatea pe care voi o deschideti acum, nu este intalnita pe toate planetele. Desi vibratia in care ati stat, inchiderea in care ati stat, a adus multe suferinti si lacrimi, veti vedea si veti intelege ca a meritat, prin frumusetile carora acum voi le deschideti portile. Ele se vor manifesta intr-o gama mult mai variata decat o puteti imagina voi.
Desi eu, Sanat Kumara pot ajunge in interiorul acelei portiuni numite de voi Shambala, dorinta mea este sa vin cu vibratiile mele pe suprafata Pamantului si sa va ating inimile.Am multi frati si surori printre voi care sunt plecati de pe Venus. Va onorez in acelasi timp pe voi toti. Dorinta mea mare, este sa pot veni aici, la suprafata printre voi. Acest mesaj, aduce multumire tuturor celor care au pastrat constient flacara iubirii pure, tuturor celor care constient sau inconstient, au tinut speranta in inimile lor, tuturor celor ce cu lacrimi au scaldat aceasta suprafata a Pamantului, tinand in inimile si in lacrimile lor, fratii si surorile de a caror existenta au uitat. Pe toti acestia eu ii imbrac acum cu aceasta energi a iubirii. Nu numai energia de acasa, ci energia noastra, a tuturor. Permit ca prin mine insumi, aceasta energie iubitoare, in frecventa cea mai potrivita voua, sa ajunga acum pe planeta, sa va iubeasca, sa va deschida, sa va ajute la transformarea voastra. Acest moment in care suntem aici langa voi si va vorbim, este un moment crucial, caci in acest moment se deschid portile unor canale importante pe tot cuprinsul Terrei, asa zise portaluri,cum le numiti voi, care anuleaza multe efecte, multe actiuni care s-au dorit rauvoitoare pentru fiintele de pe Pamant. Aceste portaluri odata deschise, au un efect vindecator asupra inimilor, asupra campurilor energetice, asupra fiintelor asupra tuturor campurilor planetare. Ele vor actiona prin energiile ce curg prin ele, ca adevarati vindecatori, care isi insumeaza energii dand o noua forta de viata Terrei. Tinuturi care au fost pana acum aride, tinuturi care nu au putut fi cultivate, tinuturi care nu si-au putut arata energia, se vor deschide, vor da viata si multe zone in care voi nu ati putut patrunde prin arsita ce le caracteriza, vor deveni tinuturi pasnice, imbietoare, adevarate gradini racoroase unde voi va veti putea manifesta si arata iubirea inimilor voastre.
Aceasta flacara a iubirii ce se deschide acum prin numeroasele portaluri ale Terrei, va ajuta la saltul de constiinta al oamenilor si o noua intelegere asupra vietii, care este prezenta acum pe Terra. Iar iubirea din voi va fi adevaratul magician care va impodobi cununa de flori a Terrei. Munca voastra de lucrator in lumina, desi s-a desfasurat in intimitatea camerelor voastre, in interiorul inimilor, are acum efect la suprafata si va fi vizibil si va aduce o mai mare speranta si o mai mare incredere. Prin ceea ce voi veti face veti sustine increderea multor oameni care au obosit, care nu mai pot spera, care nu mai au puterea de a spera. Insa munca voastra manifestata acum, va da un nou avant acestor oameni, ca ei sa-si ridice ochii, sa le salte inima si sa-si poata continua evolutia prin viata, aici pe Pamant. De aceea, multumirile si onorarile noastre catre voi, sunt cum nu avem cuvinte sa vi le exprimam. Dorim sa ne intelegeti la nivelul inimii, cat de mult va iubim si cat de mult va multumim.
Eu sunt Sanat Kumara, impreuna cu marea familie de pe Venus.

Niciun comentariu: