sâmbătă, 27 iunie 2009

St.germain ---Mintea si Ego-ul

Namaste! Namaste!
Dragii mei, sunt pur si simplu uimit. Energiile ce le impartasiti, sunt energii ce la ora actuala ar fi trebui sa fie deja clarificate. (se adreseaza membrilor grupului in carea eram) Eu va inteleg ca voi sunteti binevoitori si dati explicatii, dar intrebati-va, cei ce asculta sunt pregatiti sa le primeasca? Nu se pune problema ca in adancul inimii nu ar dori, insa barierele ce sunt si raman, sunt barierele puse de minte si de ego. Am sa ma opresc acum asupra acestor doua aspecte care imbraca foarte multe nuante si care ne subjuga total.Mintea, acea parte bine reprezentata a corpului nostru si care sa stiti, nu este numai in corpul mental, si-a extins ramuri si catre celelalte corpuri, caci a dominat si le-a invatat sa o asculte. Aceasta minte vine si dicteaza totul, planifica fiecare pas, fiecare actiune. Acestei minti, e bine sa ii vorbiti si sa o invatati in primul rand sa taca pentru ca ea vine si va arata imediat ca totul e o datorie. Voi aveti DATORIA fata de familie, fata de serviciu, fata de prieteni, este DA-TO-RI-A, asa va transmite mintea, ca voi ati venit aici pe Pamant unde aveti o DA-TO-RI-E, si voi aveti datoria, ca e morala, ca e emotionala, ca e spirituala, sau datoria fizica de a face si de a fi permanent prezent in slujba acestei datorii. Este prima minciuna pe care mintea v-o pune pe tapet. Nu aveti datorie fata de nimeni. Singura datorie este fata de voi. Aceasta minte va veni si va va spune ca voi aveti un program pe care il desfasurati, ca altfel nu sunteti acceptati in societate. Voi aveti programul, ca asa ati fost invatati: va sculati, va spalati, va imbracati, lucrati la servici, munciti, gatiti, calculati, etc, etc. si voi sunteti in continuare in acest program al mintii. Mintea va spune deasemeni, cand trebuie sa plangeti, cand trebuie sa radeti, cum trebuie sa va imbracati, cum trebuie sa vorbiti. Mintea care primeste suport insasi de la constiinta de masa. Totul este fals pentru ca aceasta minte a voastra nu este mintea suprema, mintea divina.
Pe langa aceasta minte, vine celalat punct EGO-ul, care imbraca multe aspecte si va confundati cu el. Ego-ul va va spune si el si va sustine mintea. Ego-ul va arata ca trebuie sa va rusinati, sa va supuneti, ca aveti de ascultat, ca aveti de ingenunchiat, sau ca aveti de urcat pe un piedestal. Ego-ul se completeaza foarte bine cu mintea. Va va arata un intreg sir de indatoriri si va va arata ca niciodata nu sunteti perfecti, ca niciodata nu e bine sa fiti multumiti, ca nu i-ati multumit nici pe cei din jur, dar totul raportat la cei din exterior si la activitatea voastra exterioara. El niciodata nu va va vorbi de voi -cel din interior. Este exclus, voi nu existati. Voi, cei din interior, pentru minte si ego nu existati. Cand aceste doua notiuni veti reusi sa vi le clarificati, sa le stapaniti, abia atunci acel suflet care este in interiorul vostru, va reusi sa respire, sa scoata macar un pic capul spre suprafata, sa respire si sa reuseasca sa va spuna acolo, in interior: stii, EU sunt aici. Aceste doua notiuni care v-au dominat, stiu ca este propriul lor sfarsit, simt ca li se apropie sfarsitul. De aceea aveti acest zbucium, caci in interior voi simtiti eu-ul vostru divin. Cele doua aspecte va vor innebuni si va vor trimite de la unul la altul.
Faceti liniste, faceti liniste cu orice gand, cu orice idee. Incercati sa pastrati nu 5 minute, ci un minut de liniste. Incercati! Acest minut poate sa nu fie usor. In acel moment cand veti reusi sa departati de voi mintea, gandurile, atunci veti simti in profunzimea voastra propria voastra energie. Cum sa vezi si sa auzi cand nu te simti pe tine? Cum sa faci pasul mai departe, cand tu nu ajungi intai la tine? Este vorba de acea energie adanca linistita, iubitoare, care este undeva in centrul fiintei tale; de acolo porneste totul. Acel glascior micut interior, te va conduce mai departe. Dar el nu razbate acum, pentru ca certurile celor doi il acopera.
Nu mai aveti nevoie de meditatie. Meditatia este la ora actuala o interiorizare. Poti face aceasta interiorizare cu ochii inchisi daca iti este usor, dar poti sa o faci si cu ochii deschisi; poti sa fii in tramvai, poti sa fii in mijlocul a o mie de oameni. Deci, depinde cum simti cum ti se potriveste la acel moment. Importanta este acum, nu acea meditatie care se facea pe vremea maiestrilor, care aveau intr-adevar nevoie sa-si gaseasca acea vibratie inalta. Nu mai e nevoie, pentru ca energiile care va inconjoara sunt cu totul altele. Va ajuta, dar ceea ce aceste energii care sosesc nu pot, este sa stapaneasca mintea, gandurile voastre. Acele ganduri care va arata ca aveti probleme. Deci, linistiti acea parte din voi, gasiti in interior calmul si armonia voastra si atunci tot ceea ce voi simtiti sau doriti, va veni cu foarte multa usurinta.
Aceasta am venit sa va transmit, ca sa va ajutati cu energia mea. Sa absorbiti aceasta energie si sa intelegeti mai bine ceea ce eu v-am spus
Namaste Namaste
Eu sunt si raman cel ce Eu Sunt, Adamus St-Germain

Niciun comentariu: