miercuri, 1 iulie 2009

Zamolxe -- Ruga pentru Pamant

Suntem la Sarmisegetusa, pe soarele de andezit, cu parintele Zamolxe. Este o stare de pace si liniste. Respiram adanc, simtim atmosfera, simtim energiile noastre,energia parintelui Zamolxe, energia locurilor sacre.
“-V-am chemat, dragi copii ca in acest moment de puternica ruga, sa invocam prea puternica energie a Pamantului. Aceasta ruga pentru Pamant, se face de fiecare data cand saltul planetei se apropie.Prin aceasta ruga , ne contopim cu energia Pamantului. Lasati-va absorbiti in energia Pamantului dar fiti constienti de ruga voastra pentru planeta.Acum , energii telurice ies din adancul pamantului iar voi, prin ruga voastra le imblanziti. ( sunt energii vechi,razboinice sau de suferinta)
Cand aceste energii ajung la voi cei care sunteti plini de iubire, ele gasesc aici, o noua constiinta, o noua energie si se produce desfacerea lor, transformarea lor.
In aceste locuri, preotii din alte vremuri, consfinteau aceste energii telurice, le binecuvantau, ca ele sa aduca roade bogate Pamantului.Acum, prin ruga voastra, Pamantul, reprimeste aceste energii.Ele se vor deschide intr-un mod pasnic si iubitor, asa cum sunt sufletele voastre.Energiile acestea capata o noua infatisare iar curgerea lor va folosi pamantului intr-un mod benefic. Lasati pe mai departe, sufletul vostru sa aduca aceasta ruga Pamantului iar voi, continuati sa imblanziti aceste energii telurice, ce sosesc din straturile profunde ale Terrei. "
Lasam sufletul nostru sa aduca continuu aceasta ruga Pamantului. Imbratisam planeta in iubire.!... in binecuvantari.! ...in Lumina !
Fiti toti, binecuvantati !

Niciun comentariu: