marți, 18 august 2009

Fractiuni solare

Namaste ! Namaste, frumoase, energii Solare, Eu, Ceea ce Sunt ca energie solara, va vorbesc voua, energii solare. Este momentul recunoasterii voastre, a energiilor solare ce suntem in trupul vostru. Din acest corp, eu, ca energie solara, va vorbesc voua, ceilalti, energii solare.
Cumulul ce s-a produs in fiecare corp al vostru, a devenit suficient pentru manifestarea fiecarei energii din interior. Cand vorbesc, eu de fapt vorbesc acelei energii interioare cu care eu relationez. Noi suntem toate, pleiade de lumini, pleiade din lumina Marelui Soare Central. Este momentul, dragele mele pleiade, sa ridicati constient, constiinta omenirii la un nivel inalt, conform cu pregatirea voastra. A sosit momentul sa indepartati tot ceea ce este inchis si blocat, ca lumina voastra pura sa straluceasca.
A trecut momentul intrebarilor. Noi, cele adunate acum, aici, avem momentul raspunderii energiilor noastre. Ne dam acum permisiunea ca toate codurile ce au fost blocate, sa se deschida. Dam aceasta permisiune ca a sosit momentul si pentru ca suntem sustinuti de fratii si surorile noastre din Marele Soare Central. Noi primim acum codurile de dezlegare de la ei, ca sa activam codurile din aceste trupuri. Fiintele noastre, energiile noastre se innobileaza astazi cu aceste coduri mirifice care vor exploda in interior, manifestand marea noastra constiinta solara. Aceasta constiinta a grupului nostru, se va racorda la constiinta de masa, ca prin aceasta conexiune, alti frati si surori ale noastre sa-si poata activa codurile interioare.
Marea noastra familie solara sustine acum aceste decodificari, iar noi vom simti la nivel de interior, ca niste decapsulari care se vor desface/dezintegra. Acest moment de decapsulare, a fost si acum se face conexiunea cu constiinta de masa. In aceasta constiinta, noi avem diferite locuri unde ne racordam. Fratii si surorile noastre solare lucreaza acum cu noi. Ele dirijeaza acest proces, ca aceasta racordare sa se faca intocmai. Veti simti cum aceste energii din voi, emana acum, aidoma unor raze, raze de lumina ce converg catre constiinta de masa. Sunt adevarate explozii de lumina ca-------------------Soarele ce se conecteaza. Conexiunea s-a produs, iar fratii si surorile noastre intaresc aceasta conexiune, amplificand acum, cu energia, lor aceste conexiuni ce se doresc profunde si puternice.
Noi cei ce formam aici aceasta pleiada de lumini, vom raspandi mai departe energia noastra de acum, la modul profund constient, caci ceea ce este divin in interior, si-a facut locul prin simturile corpului fizic si se poate manifesta deplin in aceasta fiinta. Vom primi permanent ghidarea de pe Marele Soare Central, ca luminile interioare sa se indrepte catre locurile, spatiile, fiintele unde este necesar.
Nimic nu mai este la intamplare. Totul este intr-o perfecta aliniere si orientare, mai ales ca purificarea noastra de straturile grosiere, se face acum pregnant si permanent. Se doreste acum, sa constientizati cat mai mult, aspectul divin si sa dati permisiunea ca flacara/lumina divina interioara, sa ocupe cat mai mult din acest corp, din aceasta fiinta trup, ca totul sa se faca in modul perfect, cu usurinta, cu gratie, iar modificarile ce vor surveni in corpurile noastre, sa-si urmeze cursul cat mai usor. Deveniti din acest moment, fiintele solare intrupate, constiente, ce isi aduc constient raza constiintei si a luminii pe Pamant. Conexiunea cu Marele Soare Central, cu sorii din apropierea planetei si cu soarele vostru launtric, incepe sa-si urmeze cursul perfectiunii.
Este un moment de mare amploare recunoasterea interioara a Eu Sunt, care are efect dezvaluiri uimitoare pentru aspectul uman, dar inca insuficiente pentru aspectul divin. Acum este momentul cand fratii si surorile noastre din Marele Soare Central trimit spre noi aceste lumini si aceste activari ceea ce ne vor ajuta la constientizarea aspectului Eu Sunt, ca zilnic aceste constientizari sa se produca in liniste, ca fiinta umana sa-si poate deschide si mai mult corpurile si sa primeasca fiinta divina. Se doreste din acest plan inalt, cat mai repede sa se faca aceasta uniune prin constientizare si partea umana sa se deschida cat mai mult partii ei divine, catre o comunicare cat mai lunga, profunda, si constient sa se permita iesirea in manifestare a aspectului divin prin comportament, prin inima prin simtire. Permit acum unei surori solare sa-si faca loc, sa-si trimita unda energetica prin care doreste sa comunice. Ea este o sora mai mare, sa zicem, care ne transmite:

“-Dragi frati si surori de pe Terra. Din acest plan, noi ne-am apropiat de voi ca o constiinta, pentru a transmite urarea de bun gasit. Urarea de constientizare a intalnirii noastre. Constientizare prin care va aducem la cunostinta amintirea a ceea ce sunteti: fraciuni solare.
In acest moment primiti o parte tot a voastra din aceasta fractiune solara. Ea va ingaduie sa lucrati constient ca lumini soalare. Acesta constiinta noua o implementati acum in voi. Undele noastre, frecventele noastre, va ajuta sa implementati ca un cod, aceasta constiinta noua: ca sunteti fractiuni solare, cu aptitudini marete, ce contin multiple coduri din Marele Soare Central, ce pastrati in ele aptitudini ale Creatiei Divine, calitati a Marelui Soare Central. Acesta noua constiinta, deschide acum in voi, coduri ce au stat latente. Unificati toate gandurile voastre intr-unul singur, ca sunteti fractiuni solare si permiteti acestor frecvente sa inunde campurile voastre. Raportati-va la noua constiinta, la acesta constiinta ce si noi suntem. Prin aceasta constiinta atrageti alte fractiuni solare de care aveti nevoie. Pasiti permanent in noua lumina si vizualizati-va infasurati in aceasta.
Noi, cei de aici, de acum avem alta usurinta in a va asista, dat fiind ca aceste coduri s-au deschis in voi, iar lumina noastra va strabate mult mai usor frecventele planetei pentru a a ajunge la voi. O mare bucurie este acum in constiinta noastra, aici, si dat fiind acest contact/conexiune s-a putut realiza si ceea ce faceti voi pe Terra v-ati desfasura cu mult mai multa usurinta. Aceasta am avut acum de transmis si va multumim poentru permisiunea aceste comunicari.”

Revenim acum la grupul nostru de energii/pleiade in aceste trupuri. Dat fiind fratii si surorile noastre au luat de acum legatura cu noi, luminile noastre se vor amplifica si forta noastra de vibratie va creste. Misiunea noastra de lumina si constiinta, se expandeaza si ea va afecta, ajutand multi alti frati care se vor trezi/vor veni catre noi. Ramanem cu inimile deschise, primitori, catre toti cei ce se vor apropia, ca raza luminii noastre sa-i ajute sa strabata stratul de nelumina ce le inconjoara sufletul.
Eu multumesc luminii fiecaruia dintre voi. Conexiunea dintre noi este puternica la nivel de suflet si ceea ce doresc sa transmit in continuare, este sa lucrati cat mai mult pe armonia voastra interioara si sa permiteti flacarii armoniei sa vina la voi si sa straluceasca in voi permanment. Este necesara profund aceasta armonie, cat mai sunt in jurul vostru alte energii vibrationale, la care corpurile au de facut fata. Si se va instala acest program de armonie. El face parte dintr-un plan al vostru si cineva din grup a fost deja desemnat cu aceasta flacara a armoniei. Si este rugat ca aceasta sarcina/simtire sa fie considerata la un mod extrem de serios. In corpul fiecaruia din noi sunt inca aspecte dizarmonice, ba chiar sunt si implante ce impiedica armonia, iar daca aceasta flacara este permisa sa lucreze, toate acestea se vor topi.
Multumind pentru aceasta permisiune, ma retrag ramanand contopita in acest trup ce l-am ales si multumesc fiecarei fiinte, atat ca aspect uman cat si flacara divina, reconsiderand totul, caci fiecare formeaza un intreg. Multumesc.

Niciun comentariu: