duminică, 16 august 2009

Lord Sananda - Armonizare

Nici o vorba nu-i mai dulce ca armonia inimilor voastre. Cand aceasta armonie este infatisata Universului, acesta va raspunde pe masura. Printre primii care se apropie de voi, sunt eu, Lord Sananada, care doresc sa va binecuvantez in acest areal armonic ce s-a creat, glasuind in sustinerea acestei armonii ce ati ales-o si pe care o raspanditi acum. Puternicele flacari ce le aveti in inimile voastre, raspandesc aceasta energie prin voi.Toate flacarile va sunt benefice si lucrati cu ele, caci de fapt lucrati in sprijinul Terrei. Acolo unde voi sunteti, imaginati-va cum creati flacara, sau flacarile, la locul vostru, caci aceste flacari de le ancorati, prin intentie, vor apartine si Pamantului. Sustineti prin ele forta planetei si aduceti un beneficiu intregii omeniri. Nu lasati nimic din ce ar perturba armonia interioara. Depasiti starile nearmonice, gandind ca de fapt este o autodepasire pe care o realizati cu voi insiva. Aceste flacari, acolo unde voi le ancorati, isi continua lucrarea chiar daca voi va veti ocupa cu altceva.
Permiteti-mi sa unific constient energia inimii mele cu energia inimii voastre, ca voi sa deveniti o sursa importanta, o sursa clauzitoare, constient, acolo unde voi sunteti. Norii ce s-au adunat aspura Pamantului, norii care au fost adusi, acesti nori se imprastie la iubirea voastra armonica. Nu uitati ca sunteti fiinte sosite din Soare, care va emanati esenta voastra interioara, nu umai pentru voi, ci pentru toata planeta. Astazi este un moment ce noi dorim sa-l celebram impreuna cu voi, iar eu cand spun voi, sa stiti ca ma refer la toti lucratorii in lumina, precum si la familiile voastre angelice care va sustin. Este un moment important, dat fiind ca centrul galaxiei s-a deschis sa va primeasca, ca planeta e mai aproape si se permite Pamantului acest salt pe aceasta traiectorie de apropiere de centrul galaxiei. Frecventa cu care se va apropia, este o frecventa noua, aleasa special pentru planeta. Acesta frecventa va rezona cu voi, lucratorii in lumina si nu va aduce nici o schimbare de destramare/distrugere, fiind pentru voi o energie si o frecventa deosebit de benefica. Pe aceasta frecventa Pamantul va aluneca, isi va continua drumul si nu va mai exista nici o ingradire pentru evolutia lui ca spirit, ca suflet planetar.
Amploarea care se acorda acestei evolutii/salt al planetei este foarte mare si pentru ca un intreg cosmos asista si priveste aceasta nastere, deasemenea, aceasta energie universala va sustine. Toti doresc, ca prin ceea ce voi treceti ca evolutie, sa fie un succes deplin al fiintei complexe om-divin si astfel sa intelegeti tot ceea ce are loc ca transformare pe Pamant. Ati participat, asa cum vi s-a mai spus la intalnirea din templele din Tien, unde voi, atunci, ati sadit acest moment. Acum ati ajuns cu totii sa manifestati o maturitate spirituala in acest corp. Este cazul sa manifestati aceasta maturitate fata de toate evenimentele prin care trece planeta. V-au fost oferite instrumentele de lucru, chiar daca noi nu stim cum se manifesta in plan material aceste energii care sosesc. Insa forta voastra interioara si constiinta la care ati ajuns, este o cu totul alta acum, si voi trebuie sa stiti ca sunteti perfect pregatiti pentru acest salt.
Misiunea ce noi o avem ca parteneri si frati ai vostri mai mari, este sa va ghidam in aceasta energie si sa constientizam cand ati atins anumite momente, cand alte frecvente energetice le primiti, cand coduri se activeaza in voi, si in acelasi timp sa fiti constienti de prezenta noastra alaturi de voi ca sustinatori.
Cand energiile voastre si ale noastre, perfect constiente, intr-o conlucrare constienta, se pastreaza, totul atunci este un echilibru. Echilibru pe care il veti folosi, echilibru ce il aduceti pe planeta si cand totul se echilibreaza si cand totul se armonizeaza asa cum ati lucrat, ajungeti sa deveniti ceea ce cu adevarat sunteti: co-creatori pe planeta.
Este momentul sa va comunicam ca lucrul perfect constient la fiecare pas, lucrul cu aceasta energie noua ce soseste, este preponderent. Fiti constienti la fiecare pas de aceasta energie si permiteti-i sa lucreze pentru voi. Energia sinelui vostru din ceea ce observam noi, este tot mai profund contopita cu voi, chiar daca voi intr-o anumita masura nu va dati seama ca ceea ce inseamna divinitatea voastra suprema, este tot mai aproape de voi. Voi o puteti integra si este integrata in corpul vostru, aceasta oferindu-va o protectie deosebita fata de vibratiile ce apar acum, sau se declanseaza pe Pamant. Integrarea acestui sine al vostru, va va ajuta sa deveniti acei superoameni cu capacitati deosebite, care veti gasi rezolvari la momentele potrivite. Increderea, constientizarea sinelui vostru integrat in corp, va va ajuta sa depasiti forme de viata pe care nu le mai doriti, iar ascensiunea voastra in acest spatiu dimensional nou, se va profila, asa cum vedeti soarele rasarind la orizont.
In jurul vostru sunt familiile voastre angelice care ancoreaza la randul lor si implementeaza aceasta energie, in multiplele voastre straturi interdimenionale. Voi faceti acum un salt de proportii uriase fata de stadiul de evolutie in care sunteti, adica 3D. Sa intelegeti acest salt aidoma unei trambuline, pe care il faceti nu numai ca constiinta, ca acele corpuri care sunteti ci in acelasi timp ca un salt al unei fiziologii fizice de ascensiune a unui corp dens la un corp mult mai subtil. Aceasta necesita un consum energetic pe care multi il traiesc sub foarte multe stari de disconfort. Si acest disconfort este fizic, psihic dar si social. Tot ce se intampla fata de familii, sau de serviciul vostru, sa stiti ca este rezulatul acestui salt. Deci nu numai la nivel fizic, Este un disconfort pe care voi il traiti pe toate planurile, caci voi sunteti o sfera de energie conectata la toate aceste planuri. Nu numai corpul vostru fizic reactioneaza, ci si corpul vostru social, daca putem spune asa. Iar tot ceea ce se intampla ca transformari in viata voastra, ca schimbari, sunt ale acestui corp social, caci el s-a format ca oricare entitate, sau corp al vostru si pare uneori o lupta cu agresiune, sau o rezistenta intre voi si societate, intre voi si familie.
Permiteti permanent Energiei Noi sa intre in toate aceste aspecte. Lasati-va ghidati doar de intentia pura a inimii, caci ea singura va va arata drumul din acest noian care uneori poate sa vi se para un labirint.
Voi va deconectati acum total de la tot ce traiti pe Pamant. Toate acestea se schimba total. Deaceea familia angelica va sustine si daca constientizati aceasta sustinere, totul va trece cu usurinta. Aceasta rupere a voastra de un intreg sistem bine conturat, bine ancorat pe planeta, este o adevarata sectionare, o adevarata ruptura ca voi sa puteti reveni la intregul, divinul pe care il gasiti doar in interior.
Lasati deci toate aspectele sa plece de la voi. Lasati-le sa se disipeze de la sine. Pentru aceasta si noi sosim si va constientizam momentele cand sa imbratisati energii ce va sustin sau decodifica. Este momentul sa constientizati fiinta interioara ca cel mai important aspect, obiect, lucru, actiune din viata voastra, Ceea ce se intampla in jurul vostru, este de acum mort. Noua Energie nu sustine nimic din ceea ce este existent langa voi. Sistemele de credinta, institutiile, formele de asa zis invatamant, nu mai au suportul energetic necesar. Noua Energie nu sutine toate acestea. Va sustine doar pe voi, va sustine in uniunea voastra cu Sinele Divin si in actiunile voastre care vor fi intreprinse cu ghidare interioara. Restul vor trece printr-un fenomen de autocombustie pana cand vor disparea. Acesta este momentul pe care noi am dorit sa-l constientizam si sa celebram aceasta hotarare a apropierii planetei de centrul galactic si de sosire a acestei energii, masiv de acum, pe Pamant. Ea are destui sustinatori ca lucratori ai luminii, iar ancorarea ei este deplina si multumitoare pentru ce planeta a hotarat.
Noi va imbracam acum in lumina acestei energii care strabate si prin centrii inimii noatre si atat cat timp eu am vorbit cu inimile conectate, aceste transfer s-a facut la capacitatea fiecaruia, cu bucuria ca aceasta energie prin voi a fost ancorata in Pamant.
Eu sunt Lord Sananda impreuna cu familiile voastre angelice si cu o mare multitudine de entitati cosmice ce au dorit sa participe, pentru a fi cat mai aproape de voi si a participa la ceea ce se petrece acum pe Pamant. Primiti in inima salutul meu de iubire, din partea nostra, a tuturor. Va salutam, dar ramanem permanent conectati cu inimile voastre. Namaste, Namaste.

Niciun comentariu: