marți, 25 august 2009

St-Germain - Sfaturi

Reluarea lectiilor interdimensionalitatii se face. In aceasta perioada de adevarate cautari ale oamenilor, voi deveniti un sprijin interdimensional puternic. Acum, cand dimensiunile se intrepatrund, acum, cand planurile atemporale se succed, doar firul vostru interior este ghidarea prin care ramaneti stabili si va ajuta sa va pastrati acest echilibru. Dimensiunile incep sa se confunde prin suprapunere, incat veti trece prin aceste dimensiuni si din una in alta, foarte usor si uneori insesizabil. Trecerile vor fi percepute doar de corpul fizic care va manifesta o gama de senzatii noi si nu neaparat de disconfort. Trecerea de la o dimensiune la alta, se poate face si pe parcursul aceleiasi zile, incat voi sa aveti sentimentul ca nu stiti unde sunteti, pentru ca se pierde total contactul cu energia pe care o stiati. Intrati in energii cu totul noi, energii ce se succed cu rapiditate, energii cu frecvente si vibratii diferite si dat fiind ca, corpul fizic nu se poate acomoda rapid cu ele, va manifesta acele senzatii noi. Totusi aceste schimbari vor aduce si obisnuinta cu ele, doar aveti rabdare iar pt noutatea prin care treceti, ramaneti aceeasi buni observatori.
Dupa cum am spus, dimensiunile patrund una in cealalta. Este vorba in acelasi timp de expandarea fiintei voastre, de expandarea constiintei si atunci va intersectati cu aceste dimensiuni. Toate acestea se intampla acum, mult mai repede, daca puteti repliati-va si voi la fel de repede, de la o schimbare la alta dar nu folositi mentalul, nu cautati explicatiile. Lasati doar sa se intample, aliniindu-va imediat la noua stare.
Vibratii puternice pot avea rasunet in fiinta voastra. Puteti avea sentimentul ca muriti, ca va desfaceti, sentimentul ca nu are rost sa mai traiti. Acestea se intampla pt ca, corpul emotional nu-si gaseste punctul stabil, corpul mental pierde controlul; dar puteti observa ca, corpului fizic in afara de niste stari, nu i se intampla nimic. Este vorba de a va abandona si de a renunta la ultimele aspecte pe care voi, ca uman, inca mai cautati sa le pastrati. Nu opuneti rezistenta si abandonati-va. Veti trece mult mai usor prin aceste schimbari. Veti observa pusee de panica, stari care pot merge pana la disperare, sau de neputiinta, stari carora e bine sa nu le dati atentie. Permiteti-le sa fie; dar fiecare care le incearca, e necesar sa-si gaseasca toata puterea si curajul de a trece prin ele. Desi in aceste momente nu sunt foarte aproape de voi, totusi imi fac timp ca sa asist evolutia voastra si sa sustin momentele, cand sunt necesare, explicatiei. Evitati in aceasta perioada tot ce inseamna stiri, informatii de o vibratie veche. Nu este neceasara aceasta vibratie sa revina in atentia voastra.
Dat fiind prin acel EU SUNT, cu care v-ati conectat, voi deveniti co-creatorii evenimentelor urmatoare. Nu pierdeti nici timp, nici energie pt a mai aduce in sfera voastra, energii cu vibratii vechi. Traiti mereu prezenta EU SUNT, creand cu bucurie viitorul de maine. Creati in acest fel, ceea ce va convine, ceea ce va ghideaza prezenta EU SUNT, punand bazele si ancorarea energiei pt Pamantul Nou. Oricate catastrofe s-ar anunta, oricate previziuni s-ar face, dati-le la o parte, caci nu aceasta este realitatea voastra; ramaneti in realitatea iubirii si armoniei voastre, caci pe aceasta o veti manifesta si o veti primi. Si iarasi repet, ceea ce ganditi, aceea creati si primiti.
Este perioada unor mari paradoxuri. Este perioada cand nimic din ce stiti sau ati experimentat, nu se apropie de voi: fricile, temerile, asa zisele previziuni ale unor fiinte, sunt ale lor. Trairile, pronosticurile sau profetiile, oricat ar veni de pe alte planuri astrale, sunt ale lor si nu sunt ale voastre. Nu le imprumutati. Ramaneti in inima, in perfect echilibru si prin ceea ce alegeti, aceea traiti si deveniti. Pentru aceasta, aveti nevoie de un absolut echilibru interior, de o constiinta puternic inradacinata. Stim ca nu este usor. Nu este usor nici pt multi shaumbra, dar este momentul cand cei puternici in acest sens, creaza aceasta realitate. Ramaneti neclintiti in ceea ce sunteti. Acesta este singurul sfat care il putei oferi la acest moment celor de langa voi este de asemenea un moment de rascruce cand fiecare isi creeaza propria realitate. Veti observa ca din cei multi care au pornit, nu toti vor reusi sa-si pastreze aceasta verticalitate. Este sa stiti, experinta in continuare a fiecaruia. Inimile noastre raman in continuare deschise pt fiecare si sustinem si asistam, dar forta interioara este a fiecaruia si fiecare si-o va manifesta in ritmul si in aspectul sau. Onorati pe fiecare si ramaneti in verticalitatea voastra. Nu imprumutati nimic din ceea ce nu va apartine.
Eu sunt ceea ce Eu Sunt si raman, Eu cel ce Sunt. Adamus St Germain

Niciun comentariu: