marți, 29 septembrie 2009

Depasirea limitelor

In iubire va invaluim, in iubire conlucram... aceasta energie va este daruita, ca fiinta voastra si frumosul vostru trup sa se poata deschide mai mult si voi sa progresati. Dechideti-va inimile si primiti ceea ce noi, Familia voastra Angelica va trimitem. Am sosit sa va sustinem si suntem in jurul vostru, aidoma unor proptele, ca micutul vostru corp sa poata primi aceasta inalta energie vibrationala.
Voi, cei care faceti parte din acest grup pe Pamant, faceti parte din mai multe familii angelice. Voi sunteti o complexitate. Ati experimentat foarte multe vieti pe Pamant, dar in acelasi timp, foarte multe vieti in mutiple universuri. Acesta complexitate, caci voi ati fost deosebit de curiosi, aceasta complexitate o aduceti acum pe Pamant. De aceea veti simti ca aveti multe inclinatii. Inclinatii si catre Comanda Asthar si catre Sirius si catre Pleiade si arcturieni si andromedani si inca multe altele pe care nu le stiti. Ati trait peste tot. Ati venit pe Pamant cu un mare bagaj de cunoastere ca sa aduceti si sa implementati toata aceasta cunoastre si informatie. Voi sunteti ai acestui popor, dar si al multor altora. Voi veti vedea ca sunteti in inima si cu Zalmoxe, cu Panteonul geto-dac, dar si cu Panteonul altor culturi. Le aveti pe toate in voi. Sunteti cosmici si apartineti acestui cosmos. Voi nu apartineti unei singure entitati, sau unei singure culturi. Aceasta complexitate incepeti de-acum sa o intelegeti si sa intelegeti apartenenta voastra la Intreg. Voi nu veti mai face diferenta intre natiuni, tari, intre culturi, pentru ca sunteti Intregul. Deasemenea sunteti planetari, ai acestei planete, dar sunteti ai intregilor universuri, pentru ca apartineti galaxiilor. Deci, incepeti sa intelegeti aceasta complexitate, acest intreg din care proveniti. Voi ati depasit ceea ce se cheama bariera, sau limita dintre culturi, mentalitati, natiuni. Voi nu ati venit aici sa va catalogati numai romani, ca sunteti numai ai Romaniei, numai ai Egiptului... Sunteti ai Intregului, sunteti ai planetei. Ati venit aici sa aratati iubire care depaseste orice limita. Nu acceptati sa fiti limitati, sau sa va limiteze cineva. Nu acceptati sa fiti judecati ca sunteti ai unei singure culturi, nu acceptati acest gen de judecata: ca tradati o cultura. Sunteti cosmici. Pentru aceasta ati venit si noi in acest sens va sustinem si aducem aceste energii de iubire, pentru ca iubirea nu are nici o limita. Am dori sa ne simtiti. Va inconjuram pe fiecare din voi cu aceste energii, care va completeaza, va ajuta sa va deschideti in interiorul vostru, care va ajuta sa deschideti acele coduri pe care voi insiva vi le-ati blocat si doar iubirea voastra vi le poate deschide, iubirea care v-o daruiti. Daruiti-va aceasta iubire zi de zi, fiecarei particele din voi, fiecarui gand al vostru, ca sa aduceti aceasta complexitate in manifestare. Ea va veni prin Divinitatea voastra care deja acum vorbeste prin voi. Deci, inspirati aceste energii, incorporati-le si daruiti-vi-le. Sunt toate pentru voi. Noi insine aducem tot ceea ce este pentru voi, Pentru fiecare moment, pentru fiecare gand, pentru fiecare sentiment, noi aducem imediat ceea ce voi aveti nevoie, in imediata voastra apropiere.
Vorbiti cu noi zi de zi, Suntem si noi la fel de numerosi, veniti din toate colturile universurilor. Pe masura ce voi va deschideti, apelati-ne. De aceea voi simtiti in jur si pe cei din Pleiade si pe cei de pe Arcturus si de pe Andromeda sau Sirius si pe cei din Comanda Asthar. Pentru ca suntem familiile voastre. Toti suntem langa voi, pentru momentul de constientizare, de deschidere, si imediat, energia care va este necesara, este in interiorul vostru.
Aveti in jur o asa zisa “cata frunza si iarba”, ca o armata care asteapta sa va serveasca. Cum ati chemat, cum ati constientizat, imediat ati si primit.
Sunteti cei mai importanti si onorati-va acest sentiment. Cu cat vi-l onorati, cu atat Universul vine catre voi. Dat fiind, ceea ce a fost emis din inima Creatorului ca deschidere pentru planeta Pamant, se realizeaza prin voi. Acest act, sa spunem, emis de catre Creator, de deschidere catre planeta Pamant, ca saltul sa aiba loc, se face/manifesta prin voi. Deci constientizati mereu, maretia si importanta voastra. Nu asteptati sa vina cineva din jurul voastru, din locurile de unde participati, sa va spuna ca sunteti mareti. Noi, Familiile voastre Angelice, va dam aceasta onorare si confirmare. Ramane doar ca voi sa si traiti acest sentiment.

Niciun comentariu: