vineri, 25 septembrie 2009

Lady Nada - Iubirea de cuplu

Namaste Namaste dragi prieteni romani
Eu sunt Maria Magdalena si vin la voi ca pentru o mare infaptuire. Este vorba despre iubirea voastra. Doresc sa o binecuvantez, doresc sa o infrumusetez cu energia mea, caci aceasta iubire a voastra, ce creste in vibratia iubirii pure, sa aiba si mai multa stralucire, pentru a fi o binecuvantare pentru cei din jurul vostru.
Traiti iubirea voastra in cea mai curata si mai frumoasa impartasire intre voi. Eu o sustin si daruiesc din ce in ce mai mult din propria mea iubire, caci energia feminina care este acum pe Pamant incarnata, are nevoie acum de aceasta iubire, are nevoie sa va observe ca sa se deschida si sa inteleaga, sa va vada si sa inteleaga, ca aceasta iubire dintre barbat si femeie este o binecuvantare, este un dar divin, ce porneste de la Creator.
Aceasta iubire ce este intre un barbat si o femeie, are o conotatie si o vibratie foarte inalta. In acelasi timp este de o subtilitate deosebita pentru ca aceste forme pe care voi le-ati luat, care ati devenit, aveti in substrat, subtilitati deosebite. Aceste subtilitati urmeaza acum sa se dezvolte, sa se manifeste, caci este iubirea Dumnezeului si a Dumnezeitei. Este iubirea nu numai dintre parintii Divini, este iubirea Copiilor Divini. Este iubirea Fiului si Fiicei Divine, este iubirea celor doi care vin pe Pamant si formeaza trinitatea. Iubirea celor care creaza.
Cum vreti voi sa fiti creatori, daca nu vreti sa impartasiti iubirea dintre voi? Iubirea voastra este creatia. Iubirea voastra nu inseamna numai copilul pe care il vedeti. Iubirea/copilul creat de voi este ori si ce creatie a voastra. Aceasta iubire este necesara sa fie inteleasa intr-o cat mai mare complexitate. Ea depaseste, dar nu exclude iubirea fizica, iubirea emotionala, iubirea mentala si iubirea spirituala dintre corpurile voastre. Ea imbina toate acestea intr-un mod armonios, intr-un mod sacru si se ridica pana la Iubirea Divina, cand voi creati Divinul pe Pamant, cand voi creati ori si ce fel de copilas.
Este copilul fizic, este copilul ca poezie, copilul ca muzica. Toti acestia sunt copii vostri, creatiile voastre, dar aceasta iubire trebuie inteleasa; aceasta iubire este intretinuta permanent, este armonizata permanent, este o iubire celesta, este o iubire ce se manifesta dincolo de corpul fizic si acum vine sa se manifeste prin corpul fizic.
Aceasta lumina, vin eu acum s-o sustin si voi care aveti rabdare cu voi sa manifestati aceasta iubire, sa o intelegeti, sa o armonizati. Eu vin sa-i ofer mai multa stralucire si vin impreuna cu prea iubitul meu Lord Sananda sa pun aceste cununi de miri vesnici, de miri eterni, pe voi, ca sa aratati, sa sarbatoriti aceasta iubire, pentru ca a fi cuplu, a fi parteneri, a fi sot si sotie, este o sarbatoare pemanenta, este o traire permanenta. O traire in culmea bucuriei permanente. Onorati-va, bucurati-va, nu uitati acest lucru. Nu faceti din iubirea voastra un tipar, o monotonie. Fiti creativi in propria voastra iubire, de iubiti ai Universului si fiti binecuvantati.
Eu sunt Lady Nada si va multumesc

Niciun comentariu: