duminică, 25 octombrie 2009

Consilierii Galactici

Ne transmit:
Calatoria voastra incepe. Este un inceput de bun augur, caci voi constientizati Familia. Insa aceasta energie pe care acum o descoperiti dincolo de bucuria reintalnirii, a recunoasterii, aceasta energie o veti folosi in cu totul alt scop.
Cand Familia se reuneste, devine o Familie puternica. Cand iubirea din cadrul Familiei infloreste, devine de acum o energie de vindecare. Cand Familia constientizeaza scopul pentru care este acum pe Pamant, voi declansati o puternica energie de schimbare prin care insasi Pamantul isi mareste miscarea de rotatie si il ajutati sa-si faca saltul. Voi ati umblat printre multi altii, prin diferite grupuri, veti mai umbla, veti calatorii, insa apropierea de familia de suflet este cu totul si cu totul altceva. O veritabila explozie spuneti voi. Familia care o formati si sa stiti ca e numeroasa, isi are inima, aici, in centrul galaxiei, printre restul familiei galactice, care a ramas pentru a va ajuta si ghida.
Voi faceti salturi deosebit de mari, in constiinta voastra si atunci noi am iesit din propria noastra activitate si intampinam cererea voastra. Aceasta cerere nu este asa cum de multe ori o faceti pe hartie. Este o unda de iubire vibrationala, prin care noi stim ca sunteti pregatiti sa ne primiti. Si atunci, prin aceasta unda vibrationala pe care in acelasi timp o manifestati intre voi, noi raspundem de aceasta parte.
Si pentru ca aceasta unda este deosebit de puternica, noi, cei de aici, “am iesit la rampa” ca sa raspundem acestei vibratii sau cereri, cum vreti sa-i spuneti voi. In mare parte, de aceste intalniri pe care voi le-ati avut, suntem si noi “raspunzatori”. Am ajutat, am favorizat, am intervenit cu sincronicitate ca acestea sa devina posibile datorita pasilor mari pe care ii faceti.
La aceasta intalnire la care noi comunicam, si cu cei de pe statia baza mai aproape de voi, vom aduce energii necesare momentului in care sunteti, momentului de evolutie a voasrta, sau a cererii voastre, caci voi toti la nivel de suflet, ati manifestat aceasta cerere/vibratie. Indiferent daca v-ati cunoscut, cei care vin acum, poate spre uimirea unora, raspund acestei vibratii care este invizibila pentru voi, dar care este reala.
Prin intermediul statiei baza unde sunt tot fratii vostri si fac parte din aceasta familie galactica, voi veti primi o energie a abundentei, ca sa va obisnuiti cu abundenta si de asemeni, energia rabdarii, caci voi aveti inca de asteptat intr-un fel, pe multi altii. Energia rabdarii nu se refera la a stationa si a rabda, ci ea va ajuta sa-i intelegeti pe cei care inca au voalul pe ochi.
Deci noi umplem acum spatiile voastre cu aceste energii care sosesc din centrul galaxiei. Ele sunt aduse pe niste ghizi de lumina aidoma unor raze. Sunt raze –ghid care se incarca cu ceea ce noi trimitem si care poposesc in campurile voastre energetice si in spatiul sacru al inimilor voastre. In acelasi timp prin aceste energii campul vostru se poate expanda, ca fiecare sa detina propria sa retea energetica prin care se va conecta cu cei care incep sa se apropie vibrational de voi, de campul vostru si mediul vostru, pentru a-i intalni, pentru a le explica, pentru a-i ajuta. Asa ca pentru voi si pentru multi altii, se porneste un adevarat val energetic, de evolutie a voastra si in acelasi timp, de ajutorare a Pamantului.
In acest val pe care voi il starniti, se pot intampla multe. Aveti puterea sa acceptati si sa va detasati. Este un val care am putea sa-l numim, asa cum spuneti voi, un tzunami; altfel decat acela pe care il stiti. Este un tzunami energetic, pentru ca voi cereti. Daca veti observa uneori traume, suferinte la unii apropiati, sa stiti ca este efectul acestui val. Si de aceea aveti rabdare, fiti in compasiune, pentru ca asa cum emanati acest val al schimbarii, puteti aduce si valul de iubire si compasiune, ca tot voi, sa aduceti aceasta stare de calm si de bine, pentru ca totul este prin interiorul vostru, pentru ca voi sunteti pionierii schimbarii pe Pamant. V-ati asumat responsabilitati, v-ati imputernicit si cand ati facut acest lucru, erati in acea energie impersonala, de Iubire. Dar pe Pamant, toate vi se par enorme suferinti.
Intelegeti ca totul este asa cum este, ca totul este pentru un scop mai inalt, mai nobil. Si daca reusiti sa intelegeti acest lucru, mult mai usor puteti face pasii mai departe, ajutand, dar altfel de cum ati facut-o in D3.
Aceasta este ce am dorit sa va transmitem in acest moment, iar energiile ce le-am directionat deja au plecat. Ele vor curge o perioada; nu se termina in acest moment. Voi primiti-le in mod constient. Le puteti simti, le puteti vedea, sau pur si simplu, stiti. Este important sa constientizati in schimb, rolul si maretia la care ajungeti si sa intelegeti ca acesta putere este de fapt Iubire. Ramanand in acest context, in aceasta intelegere, cand Iubirea imbratiseaza puterea, atunci voi sunteti Creatorii pe Pamant, cei care nu mai aveti nici o legatura cu tot ceea ce s-a petrecut in Atlantida. Deveniti deci acest fel de Creatori, intelegand ca in acelasi timp, sunteti tot ceea ce Voi Sunteti.
Noi va daruim salutul Familiei voastre galactice. Va uram, asa cum spuneti voi, noroc si succes si sa stiti ca suntem permanent langa voi in iubire. Va multumim.

Niciun comentariu: