joi, 22 octombrie 2009

Discutie cu Consilieri Galactici

Citind mesajul Maestrului Kirael, ”Despre Schimbare “, m-am intrebat: Daca as putea conversa cu consilierii mei galactici, ce mi-ar putea spune ? Si iata ce raspuns instantaneu am primit de la Consilierii mei :
-De ce fac acest drum in orasul ….. ? (Caci ma pregatesc sa plec din Bucuresti in vizita la prieteni.
-O parte din bazele navelor tale, se gasesc in acele locuri. Tu te duci acum, ca intr-o inspectie. Plimba-te pe acolo si vei simti vibratia. Acele baze sunt in apropierea solului, la mica distanta; pot fi percepute vibrational.
Oamenii din acele parti sunt multi de pe aceeasi nava cu tine si de aceea simti chemarea catre ei; va veti simti bine impreuna.
-Ii voi ajuta sa constientizeze cine sunt ei ?
-Da. Tu vorbindu-le, in ei se aprind “beculetele “si vor gandi la rolul lor.
-Ce se afla pe acele baze?
-Bazele sunt locurile de asteptare pt nave si de asemenea, locuri de popas pt ele. Aici ele vin si pleaca. Este o baza-platforma, ca o nava-mama unde ele poposesc. Sunt numeroase navele ce se afla aici.
-Le pot vedea?
-Nu. Mai degraba le vei simti vibratia aidoma unui bazait interior.
-Cine se afla pe nave? Ii cunoastem pe cei de pe nave?
-Da. Multi sunt de pe Andromeda si ei vor fi cei mai apropiati tie acum.
-Au ceva de transmis, un mesaj?
-Nu. Ei asteapta sa iti ridici vibratia si vor sa lucreze cu voi , sa va ajute sa va transformati corpurile in vederea Schimbarii. Dupa aceasta, singuri ii veti vedea.
-Ce mai doriti sa stiu pt acest drum?
-Sa parcurgeti drumul in clar, in prezent si sa cautati sa-l percepeti ca si cum pe langa drumul fizic este si celalalt, vibrational si sa invatati sa ne percepeti pt ca vom fi permanent cu voi. Sa il simtiti ca un drum luminous, caci de la distanta navele vor fi cu voi.
-Ce avem de facut acolo?
-Este vorba de cunoasterea voastra asupra locurilor. Permiteti-va sa va asigurati ca descoperiti totul despre acel loc. Plimbati-va pe acolo sa il simtiti si sa ii absorbiti energiile.
-Cati consilieri galactici sunteti acum?
-Doi acum, dar suntem un grup.
-Puteti fi langa mine permanent?
-Desigur.
-Ma veti insoti la drum? Pot sa va pun intrebari?
-Da, te si ghidam in acest drum, caci miscarea de intregire a gruparii spatiale pe Pamant, a inceput.
-Ce inseamna grupare spatiala?
-Inseamna grupul cosmic ce face parte din componenta unei nave care este intrupat pe pamant. Acest grup acum se intruneste si realizeaza cine este, cine il formeaza si scopul pt care este sosit pe Pamant. (-Care este?) Scopul sosirii voastre, este in primul rand participarea la Schimbare si apoi darul cel mai mare adus Pamantului, este lumina si cunoasterea voastra. Aceasta cunoastere o puneti in slujba lui. De aceea sunteti atat de mult ajutati sa va deschideti, pt ca voi reprezentati mari potentiale pt Pamant, atat energetic cat si vibrational. Voi reprezentati un conglomerat care cand este unit, declansati ca o reactie in lant de alte deschideri la cei din jur si atunci totul explodeaza intr-o mare lumina si va inaltati.
-Poti sa imi mai spui ceva de ADN-ul meu?
-Da; contureaza-l ca ADN cosmic si nu il limita la cel uman. Cand ii transmiti iubire, fa-o ca si cum el este expandat peste tot; astfel multe din aspectele tale vei putea sa le reunesti. Iti sunt necesare, caci ele iti aduc cunoasterea de care ai nevoie.
-Cum voi sti cand un aspect soseste?
-El se face simtit si de obicei iti transmite; e ca si cum iti cere permisiunea sa il accepti.
-Au sosit pana acum din aceste aspecte?
-Da. Fratele Lumina.
-Doresc sa va simt prezenta cat mai bine. Se poate ?
-Da. Cand te vei conecta la noi, ne vei simti imediat.
-Multumesc cu recunostinta.

Niciun comentariu: