sâmbătă, 3 octombrie 2009

Informatii despre Iasi

Aceasta zona unde stam acum, este deasupra unui filon energetic si are un efect benefic asupra acestui oras, echilibrand zonele de mare aglomeratie si poluare. Acest filon este in stransa legatura cu o retea energetica ce este prin mijlocul Iasului, ce trece pe sub Palat, Trei Ierarhi, Mitropolie, Sfantul Neculai Domnesc, loc al vechii Curti Domnesti. Stefan cel Mare a primit acest dar de a plasa Curtea Domneasca pe acest loc energetic, plasat intre dealurile Cetatuia, Galata si acest promotoriu. Aceasta retea se va intensifica prin ceea ce faceti voi acum.
Este o panza energetica ce voi, pentru oras, acum o activati. Acest loc, Ia-si, aceste vocale Ia, care au stransa legatura cu vocala Io, a initierii marilor domnitori, este o vocala aurifera, o vocala aurie care impamantata in mod constient, ridica vibratia locului respectiv. De aceea multi domnitori aveau aceasta particula, ca locul unde ei erau, prin initierea primita, sa-i ajute la ridicarea vibratiei: Io Mircea Voievod, Io Stefan...
Io, urmata de particula Si, noi va rugam sa o ancorati, sa le primiti ca niste coduri si le veti purta si ancora pe locurile unde veti umbla. Iasul va avea un rol important in evolutia spirituala, precum l-a si avut, constient sau mai putin constient si el face o punte de legatura ca si multe alte orase, cu orasele de dincolo de Prut. Toate orasele/cetatile de pe malul Nistrului, sunt cetati, care la ora actuala isi activeaza reteaua energetica. Acest rezervor energetic al Iasului, ce se afla la 3 km adancime, este intretinut de energia din Salile din Amenti, caci ceea ce se stie si se activeaza, este profunda legatura cu Egiptul, caci voi toti ati avut vieti in Egipt si ati venit aici cand lumina n-a mai fost permisa in Egipt. Ati calatorit si ati venit aici, pentru a face alt pod, alta continuitate cu energia Marii Piramide si in special cu energia celeilalte piramide, cea subterana.
Zona Iasului, este in stransa legatura deasemeni, cu muntii din imprejurimi, cu locurile de dincolo de Prut si cu locurile profunde ale Pamantului.
Se activeaza acum, in acest spatiu, doua mari piramide eterice, a caror baza cuprinde aceasta zona a Moldovei. O piramida are varful catre centrul galaxiei, iar cealalta piramida catre centrul Pamantului. Se formeaza un romb care prin miscarea sa, capteaza si in acelasi timp emite catre centrul Terrei. Aceasta piramida recenta, este o piramida a energiei noi, o piramida a Constiintei Noi, ce o faceti voi prin emanatiile voastre energetice si prin corpurile voastre de lumina. In alt spatiu dimensional, la alta scara,s-a format acum acest tetrahedron ce lucreaza pentru acest spatiu. Rolul sau este de a atrage lumina Centrului Galactic si de a o expanda in acest spatiu al vostru. Odata ce ati captat aceasta energie, o ancorati.
Ati fost adusi in acest loc, caci pe masura ce constiinta voastra se expandeaza, primiti in acelasi timp tot mai multa lumina, tot mai multa informatie. Aici ati fost adunati ca sa va fie usor sa expandati toti si in acelasi timp sa mariti centrul de activitate al acestui flux energetic. Este aidoma unei fantani, iar curgerea va fi reprezentata de drumurile parcurse de voi. Deveniti o energie curgatoare, prin insasi miscarea voastra.
Acest oras se va profila ca pe o orbita cosmica, el exercitandu-si, asa cum o face de mult timp, activitatea sa spirituala. Oras de cotitura, oras milenar din punct de vedere energetic, a adus sau indepartat de la caz la caz, pe cei ce au fost la conducerea sa. Dorim sa imbratisati cu energia voastra, toate aceste culmi, aceste dealuri, caci fiecare are un insemn, fiecare are o importanta energetica si in mijlocul acestor dealuri sunt daruri, izvoare energetice, care prin voi vor fi unite, constientizate.Este cazul sa multumiti acestor izvoare energetice ce au fost aidoma unor flacari ce au mentinut energia in acest spatiu. Aceste locuri, impreuna cu entitatile de lumina de aici, mentin un spatiu deodebit de important pentru toata evolutia planetei si a omenirii. Totul este la fel de important. Cel mai marunt fapt, este la fel de important. Iar aceste locuri, dealuri, mici izvoare, isi urmeaza cursul lor energetic de mii si mii de ani. Acum, prin aceasta figura geometrica astrala, de romb, (cele doua piramide ce formeaza rombul,) acest spatiu intra in toate drepturile sale, drepturi energetice. Activarea acestor retele va rascoli/aduce schimbare, caci totul se aliniaza cu energiile cosmice sosite din Centrul Galactic. Entitati de lumina aranjeaza acum aceasta aliniere iar orbitele cosmice ce se formeaza, ce isi incep miscarea, vor aduce lumina/iubirea unor spatii de la capatul Universului.Particule din voi insiva, au pornit intr-un lung drum cosmic aducand muzica, aducand parfumul din acel Univers ce va intregeste. Particulele se intorc acum, pline de acea iubire, patrunzand in campurile voastre si apoi reluandu-si drumul pe o alta orbita, aducand alt dar de lumina. Aceste orbite sunt si orbitele orasului, a spatiului a oamenilor. Voi va veti trezi al un moment dat, constientizand aceste frumuseti cosmice pe care le primiti. Ele apartin muzicii Universului, apartin Cuantumului si propria voastra poezie veti simti ca incepe. Simtiti-va deja multidimensionalitatea, caci chakrele voastre incep sa functioneze, toate cele 12 chakre, toate catenele de ADN si functionati de-acum intr-un intreg univers.
Sunteti cei care sunteti, acei calatori cosmici si va incepeti calatoria cosmica in corpul fizic. Particulele voastre ce unduiesc in aceste orbite si ele sunt infinite, va vor ajuta sa va simtiti in toate spatiile in care va doriti. Incepeti sa va simtiti aceasta simfonie a propriului vostru corp, caci este o simfonie fantastica si lasati muzica sa va incante zgomotul si dansul particulelor voastre cosmice. Acestea sunt locurile minunate pe unde deja calatoriti. Bucurati-va de aceasta calatorie, caci voi, cei luminati, ati primit gratia divina ca pasii vostri sa simta acesti pasi cosmici.. Planeta prin voi isi traieste propria bucurie si dansul ei in cealalta dimensiune va fi la brat cu voi, prin ceea ce traiti voi. Fiti aceste particule cosmice care isi fac miscarea pe orbita cosmica. Iesiti cu imaginatia din al vostru trup, ajutandu-l, permitandu-i sa devina ceea ce imaginatia voastra creaza.
Incepeti sa functionati pe mintea cosmica. Cand priviti, priviti cosmosul. Cand iubiti, iubiti intreg Universul. Cand mergeti, mergeti prin 10 dimensiuni deodata. Cand va uitati la computerele voastre comunicati cu multe, multe dimensiuni si frati de-ai vostri cosmici. Lasati imaginatia sa devina cosmica Treceti dincolo de ziduri, dincolo de aparente. Lasati acest flux din interior sa circule prin imaginatia voastra si impartasiti-va cele mai fantistice aventuri. Aceasta este creatia si aceasta se asteapta, ca voi sa traiti. Nu ramaneti in micuta voastra bucatarie, frecand vasele. Mergeti dincolo cu imaginatia, mergeti afara sub cerul liber, in Soare, in Pamant si deveniti cosmici.
Va multumim. Noi suntem toate Familiile voastre Angelice si sa stiti ca aveti multe multe familii, caci voi sunteti tare iubiti in toate universurile.

Niciun comentariu: