duminică, 8 noiembrie 2009

Adamus St. Germain - Celebrare

Namaste! Namaste! Nu puteam lipsi la o astfel de intrunire a fratilor mei de pe Pamant. Particip cu energiile mele la aceasta bucurie a voastra si doresc sa particip cu darurile pe care le-am adus si le-a pregatit pentru voi toti.
Darurile mele se refera la ochii vostri. Am sa asez cate o steluta in fiecare ochi. Din mainile mele se preling acum catre ochii vostri aceste stelute si am sa va rog sa dechideti acum ochii si sa priviti prin ele.Respirati-le pentru a ramane acolo Respirati profund sa le integrati si lumina lor sa lumineze fiecare celula a ochilor. Acum inchideti usor pleoapele. Permiteti acestei lumini sa se integreze profund, iar degetele mele energetice vor atinge usor ochii vostri. Energia ce porneste din maini, va curge prin ochi in lungul nervului optic, in lungul traiectului sau, spre creier si va curge apoi in glanda pineala. Ochiul al treilea, cu ochii fizici, se vor conecta profund. Imaginile ce vor fi create pe fundalul ochiului al treilea se vor rasfrange prin ochii fizici. Am ales sa fiu la aceasta sarbatoare a voastra cand si aceste entitati de lumina, prietenii vostri, au sosit. Sa celebram nu numai ceea ce obisnuiti voi sa celebrati ci sa celebram in acelasi timp patrunderea intr-o noua epoca. Voi terminati de acum definitiv cu ceea ce noi am numit Energia Veche. Ati intors total spatele acestei energii iar planurile pe care voi ati ascensionat nu va mai permit sa va intoarceti la vechea lume. Veti observa diferenta dintre voi si ceilalti si faptul ca multi nu va vor mai intelege.
Este acest plan pe care voi prin lumina voastra l-ati atins iar celor care nu va inteleg, nu incercati sa le dati multe explicatii pentru ca ei nu vor reusi sa va inteleaga. Deci aceasta am dorit sa va anunt si sa va felicit, ca ati atins acest plan in care corpul vostru de lumina straluceste intens. Veti acorda asistenta celorlalti prin lumina voastra sau prin cuvinte celor ce va pot intelege. Cand cuvintele nu vor ajunge la ei, lasati doar lumina sa lucreze. Acest plan la care voi ati ajuns, pe care l-ati atins, devine un plan prin insasi deschiderea voastra. Catre el se vor indrepta si altii. Este planul de lumina, de trambulina pentru acest nou inceput in care, in fata voastra nu se afla nimic si asteapta propria voastra creatie.Creati asa cum v-a aratat si Mahacohan. Creati si schimbati locul in care voi sunteti permanent. Lasati imaginatia sa lucreze. Indiferent ce creati, nu conteaza.Ideia este sa va obisnuiti sa creati. Lumina va sta la dispozitie si pentru a va obisnui, incepeti cu camerele voastre, cu casele voastre, cu gradinile, cu orasele unde adaugati sau modificati dupa bunul plac al inimilor voastre. Marea creatie va asteapta si bucurati-va prin aceasta asa cum va bucurati cand erati copii, creand in lumea voastra a copilariei. Va aduc inca o data urarile mele, felicitarile mele si astept sa vad ceea ce voi creati.
Namaste! Namaste! Eu sunt Adamus St-Germain, cel Suveran.

Niciun comentariu: