duminică, 8 noiembrie 2009

Arhanghelul Mihail si Gabriel--celebrare

Dragi prieteni
Azi am inceput sarbatorirea acestor doua lumini, ca de obicei, traditional.... Adica forfota pregatirii; gen patiserie, paharelul pentru toastat....
Dar, in toiul acestei forfote, au venit si doi invitati surpriza: Sinele noastre Superioare:

In iubirea ce v-o port, azi in voi, eu ma transport. Si al vostru Sine Inalt, ce acum de voi ingrijeste, se coboara si se-opreste in al vostru corp, ca un bun confort, in interior el gaseste. Darul vostru de lumina ce venit-a de la al vostru Sine, este a lui sosire in ale voastre inimi.
Pentru ca voi ne doriti si ne chemati, noi acum sosim cu drag in ale voastre corpuri sublime. Respirati si permiteti sa patrundem usor in ale voastre corpuri, sa imbratisam cu drag ale voastre constiinte si sa umplem corpurile cu esentele noastre curgatoare. Noi v-aducem maretia, va cuprindem cu intelepciunea si activam, dar in acelasi timp transferam, tot ce acum este pentru voi. Divinul si umanul se contopesc in voi. Asta innoire sa fie al vostru dar, impreuna cu noi, divinitatea voastra, sau Sinele Inalt si asta bucurie sa prisoseasca si sa se intalneasca.
Si asa cum albastru cerului deasupra va inunda, lasati verdele Pamantului in brate sa va cuprinda si unduiti in voi culorile celeste si calatoriti apoi spre alte zari si alta constiinta.
Si noi, arhanghelii cei doi, Mihael si Gabriel, sosit-am impreuna cu numeroase familii angelice, sa presaram in voi tot ceea ce inima si ochii vostri cer, imbratisand apoi Pamantul cu aceste daruri de lumina. Din sinele vostru preainalt, coboara lumina ca luceferi si fruntile vi le impodobesc, ca voi, acest moment sa il slaviti prin preaputernica voastra intelepciune, sa straluciti prin ea, prin ale voastre fapte si vorbe, catre a voastra omenire. Va imbratisam acum, din al vostru interior spatiu sacru al inimilor voastre si ne incalzim la pieptul vostru, manifestandu-ne prin voi.
Sinele vostru Inalt
Mihael si Gabriel
Aceste ganduri/urari ce le-au trimis cele doua Lumini, sunt valabile pentru toti cei care poarta aceste nume.
Si, as zice ca sunt la fel de valabile pt toti cei care au alte nume si care merg pe aceasta cale. De aceea vi le daruim si voua. Primiti va rog, darurile ce ni le fac acum cei doi/patru si bucurati-va de ele.
Cu iubire
Mihaela si Gabriel

Un comentariu:

Natalia spunea...

MULTUMESC pentru acest dar !
Fie ca lumina si iubirea ,aceasta energie noua divina ,sa te umple,iubita Mihaela pe tine si pe noi toti,sa ne bucuram impreuna pentru acest miracol!