marți, 15 decembrie 2009

Amenti - Copii Luminii

Fratia Alba transmite:
“Priviti muntii si treceti dincolo de ei. Dar nu catre zarile albastre, ci mergeti catre adancul Pamantului. Va vom conduce intr-un loc unde fratii vostri de lumina asteapta sa impartaseasca cu voi lumina alba. Acesti frati de lumina traiesc demult intr-un spatiu al Pamantului frati mareti, aidoma voua, care tin legile Pamantului. Sunt frati ce comunica cu Parintele Creator. Ei au in ordinea lor, bunul mers al planetei. Spatiile in care ei traiesc, sunt spatii unde omul in trup uman nu poate ajunge. Cand el ajunge in aceste spatii, isi lasa trupul si vine intr-o forma de constiinta inalta, de devotiune si de serviciu inchinat Pamantului si oamenilor.
Fratii vostri de lumina va asteapta acum intr-o anticamera, unde forma voastra fara trup va trece printr-o purificare. Aceasta forma/constiinta, are de facut un salt, ca sa poata atinge constiinta fratilor de lumina. Lumina, acum invaluie aceasta constiinta, ca ea apoi sa strabata acest spatiu si sa patrunda in marele si frumoasele sali din Amenti.”
Un frate de lumina din salile din Amenti:
“Tu, cel ce esti conducator de spirite/constiinta, dezveleste-ti acum capul, sa ti-l vedem.
Ai adus aici cu tine aceste spirite/lumina. Stiu ele oare catre ce se indreapta? Stiu ele oare ce si-au asumat? Pot ele raspunde acestor intrebari? Caci calea ce va alegeti, nu are intoarcere si razgandire! Cine este capabil si pregatit, sa raspunda la aceste intrebari, iar cine nu, sa taca.
Noi, spiritele Amentilor, spirite vesnice, de lumina, ce increzatori traim aici de mii si mii de veacuri, onoram pe cei ce isi asuma clar calea nemuririi si a randuirii acestui Pamant. Pregatirile noastre fi-vor pe masura celor ce hotarat au pornit pe acest drum.
Noi recunoastem fiecare suflet, caci aici, in tinutul nostru, este oglinda voastra si noi stim cine sunteti. Aici timpul, nu are locas. Totul este vesnic, totul este si-n repaus si-n miscare. Aici se fauresc vietile. Cel ce paseste in aceste sali, cel ce isi recunoaste virtutile, este apoi pregatit de noi, ca el, cu aceste virtuti divine, sa pregateasca la randul sau, pe cei de la suprafata.
Voi, prin strabunii vostri, v-ati luat multe angajamente. Acum sunteti intrebati din nou, daca doriti sa le refaceti. Stati in centrul vostru, in adevarul voastru si gasiti-va raspunsul la aceasta intrebare si apoi graiti.
Cand raspunsul va tasni din inima voastra, abia atunci primiti din partea noastra Flacara Recunoasterii. Cu aceasta flacara ce reprezinta hotararea voastra, voi porniti apoi in lume si veti fi mereu sustinuti de energia noastra, a fratilor vostri de lumina, din salile din Amenti. Flacara ce o purtati in lume, este intetita si sustinuta de lumina noastra.
In lume, prin voi, adevarul va fi readus si ordinea divina va fi restabilita. Si lumea intreaga va hotara prin ea insasi sa traiasca in legea divina si sa o impartaseasca acum. Voi, cei care ati primit flacara, tineti minte, aceasta flacara este lumina focul sacru din salile din Amenti. Este flacara lui Unul. Numai prin aceasta flacara, voi de acum avansati si strabateti printre oamenii de la suprafata. Dar nu uitati, iubirea flacarii, forta lui Unul, este puternica doar prin adevarul vostru, altfel aceasta flacara o pierdeti. In aceste Sali din Amenti, ati patruns cu noi, ati dat lumina. Ce ati primit, este de netagaduit. Porniti acum voi, constiinte/lumini, catre voi si permiteti Luminii sa se contopeasca cu lumina voastra. In trup de carne, acum intrati si lasati lumina sa se odihneasca. In cald salas primiti lumina, lumina rece, lumina ce este din Lumina Inalta, curata, adevarata in adevar. Aceasta Lumina/adevar va indeparta din voi neadevaruri pastrate in corpurile voastre. Ea va umple carcasa fizica, ca voi sa puteti manifesta deplin adevarul divin. In trupul vostru, casa, lumina se revarsa si noi va binecuvantam in lumina adevarului deplin.
Suntem fratii voastri de Lumina, din Amenti.”

Niciun comentariu: