miercuri, 30 decembrie 2009

Mesaj de la Adamus St. Germain

In imprejurarile actuale, voi, ca fii ai Luminii, ingraditi ati fost de fortele intunericului. Acum la acest ceas, acestea nu mai au nici o putere. In lumea in care voi traiti, sunteti dezlegati de firele sclaviei si impartasiti lumina in toata stralucirea sa. Este momentul constientizarii luminii voastre ca stare in fapt si permanenta. Lanturile slabindu-se si ceilalti oameni pot iesi din ele. Insa ei nu au captat noua constiinta. Ajutorul vostru consta in a va expanda propria constiinta si a imbogati constiinta de masa.
Multi din cei dragi, chiar nestiuti de voi, vi se vor alatura. Lumina din voi straluceste cu fiecare pas, miscare, gand pe care il urmati. Anul nou pe care il sarbatoriti, este de asemenea o trecere si voi va apropiati tot mai mult de copii luminii. Marile constelatii stelare au in vedere lumina luminilor dintre oameni. Ele imbratiseaza aceasta lumina si voi toti primiti binefacerile luminii lor.
Din marile adancuri ale Pamantului, fratii vostri de lumina pregatesc structura Pamantului cu retelele sale, ca voi sa le simtiti, sa le puteti cunoaste/invata si sa lucrati alaturi de Pamant la transformarea lui si a voastra. Impreuna cu Pamantul, formati o mare familie. Impreuna cu Pamantul veti aborda la un moment dat, modul de viata pe Pamant si veti intelege cum sa va ajutati si sa va protejati (ca fiecare sa nu se raneasca). Cand aceasta noua constiinta a uniunii dintre oameni si Pamant se impregneaza in constiinta colectiva, un alt sistem de viata pe Pamant incepe. Prin lumina voastra, ajutati la aceste constientizari si spiritual Pamantul triumfa.
Eu sunt tot ceea ce Eu Sunt

Niciun comentariu: