joi, 7 ianuarie 2010

Thoth - Atlantii

In vechea Atlantida cand ati descins, cu forta spiritelor voi lucrati. Pod peste vremi voi ati facut si marea natiune ati adunat. Acum pe Pamant, voi, acesti mari atlanti, ai energiei spiritelor luminii, aveti de impamantat. Cand mergeti dincolo de minte, cand treceti dincolo de vorbe, lumina voi o accesati. Este lumina marilor spirite, ce vor sa ajunga pe Pamant. Aceasta coborare a lor pe Pamant, sa stiti ca depinde de voi. Iar marea lor calatorie, se face prin canalele de lumina create de voi. Aceste mari spirite, nu au capacitatea de a se ancora, asa cum o faceti voi, nu au capacitatea unui trup, asa cum il aveti voi, deci, multe vor sosi prin voi.
Aceste lumini, vin sa va aminteasca voua, de modul cum ati lucrat in Atlantida. Pe atunci, voi aveati capacitati de captare a energiilor, prin insasi puterea gandului vostru. Nu toti va foloseati de cristale sa le captati Acum prin aceasta putere a gandului, in momentul in care gandul nu mai este gand, ci este numai iubire si treceti dincolo de gand, puteti capta aceasta energie a marilor spirite. Poate unora nu le va conveni sa patrunda printr-un corp. Poate unele va vor transforma in mesagerii lor. Unii isi vor cauta un corp, insa voi puteti prin forta, prin iubirea voastra, prin intentie, sa accesati aceste mari spirite si sa faceti o ancorare pentru ele. Prin voi, energia lor poate veni pe Pamant. Voi deja sunteti multidimensionali incat aceasta colaborare va fi extrem de usoara pentru voi.
Aceste energii (fiinte) angelice, va solicita ajutorul. Multe nu au timp sa-si creeze un corp, sau sa gaseasca un corp care sa le primeasca. Insa prin modul vostru de comunicare, voi puteti primi energia/informatia/lumina si sa manifestati acea lumina pe Pamant. Cand voi va deschideti catre aceste lucruri, planeta stie, va ajuta si primeste lumina. Din acest punct de vedere, pe planeta, ca voi nu pot fi foarte multi, dar atat cat voi sunteti, este suficient. Mergeti deci acum, dincolo de minte, dincolo de gand si patrundeti in acest ocean de lumina. Este lumina marilor fiinte angelice ce se daruiesc pentru a ajuta planeta. Incarcati-va cu aceasta lumina si lasati-o apoi prin voi, canale de lumina, sa se ancoreze.
Planeta primeste si va binecuvanteaza, caci astfel, multe spirite, multe energii luminoase, prin voi fac contactul cu Pamantul. Voi le aratati, de aceasta data, calea. Voi sunteti pentru ei ghidul de lumina. Iar marele beneficiu, este al Pamantului si al tuturor fiintelor de pe Pamant.
In acest moment voua vi s-a daruit gratia divina, ca aceste energii sa va insoteasca si sa umple fiinta Pamantului. Foarte multi suntem langa voi, sa va sustinem in aceasta trecere a energiilor dintr-un plan, in celalalt, al Pamantului. Intelegeti acum cat de necesari sunteti, cata nevoie este de voi, sa fiti constienti aici, pe Pamant. Voi permiteti aidoma unui pasaj, sosirea acestor mari spirite in lumea Pamantului. Aurore boreale danseaza acum in jurul vostru. Lumina si culoarea acestor spirite angelice care ghideaza din esenta lor catre Pamant flacari de cunoastere, primeste acum Pamantul si prin pasii vostri, sa stiti ca il veti binecuvanta. Lumina celor ce sosesc, provine din multe colturi ale Universului. Iar starea voastra sarbatoreasca, ii incurajeaza sa soseasca. Multi vin din familiile voastre angelice. Multi va vor completa in forma energiei voastre. Iata cum deschiderea inimilor voastre, a facut posibila aceasta deschidere si intrunire si regasire printr-un pasaj al corpului vostru ce poate fi numit tunelul timpului.
Iesiti din voi aidoma fluturelui si imbibati-va aripile in aceste energii. Constientizati apoi frumusetea sufletului vostru, a tot ceea ce voi sunteti. Intindeti-va aripile cat puteti voi de mult si de departe, revenind apoi incarcati cu darurile Universului si aduceti-le pe Pamant. Astfel, voi ati primit in inima voastra si in acelasi timp in inima Pamantului, aceste energii mirifice, care va vor ajuta la schimbarea ce se petrece in lumea voastra. Coborati apoi incet, incet, din aceasta lumina, in inima corpului. Regasiti-va cu voi insiva si primiti multumirile noastre pentru tot ceea ce voi ati daruit acum omenirii din lumina marilor spirite a marilor intelepti, a marilor spirite angelice

Niciun comentariu: